SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op dinsdag 12 juli 2011 13:18 schreef golfer het volgende:
Euc-, gerenommeerd kok die zegt bij De Librije z'n opleiding gevolgd te hebben.
Is nu ergens in een woestijn aan werk.Karper toch ook?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die is ook al meer dan 2 jaar weg trouwens
karperIn Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
en wat heb je daarna gedaan en nu?quote:Op dinsdag 12 juli 2011 09:54 schreef Pietverdriet het volgende:
In tegenstelling wat veel mensen denken, ik ben niet werkzaam als kok. Ik heb dit wel gedaan, voor, tijdens en na mijn studie. Heb in grand cafés gewerkt, restaurants en aan boord van cruise schepen. Het is een mooi vak, heb verschrikkelijk veel lol gehad en veel geleerd. Maar het was geen werk dat ik tot mijn pensioen wilde blijven doen.
Automatiserings bedrijf begonnen en weer verkocht, 2 jaar projecten gedaan in de luchtvaart, tijd in de telecom sector gewerkt voor een leverancier van software, tijd offshoring gedaan in de klassieke industrie (het verplaatsen van productievestigingen) tegenwoordig als interim manager bezig, verbeteren van outsourcen.quote:
Das wel heel iets anders he! :pquote:Op woensdag 13 juli 2011 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Automatiserings bedrijf begonnen en weer verkocht, 2 jaar projecten gedaan in de luchtvaart, tijd in de telecom sector gewerkt voor een leverancier van software, tijd offshoring gedaan in de klassieke industrie (het verplaatsen van productievestigingen) tegenwoordig als interim manager bezig, verbeteren van outsourcen.
Ja, dat is wat anders, maar is dat zo raar? Als je als student taxi rijdt of productiewerk doet vind toch ook niemand het vreemd dat je na je studie daar niet mee bezig blijft om geld mee te verdienen?quote:
Koken op een Cruise schip dat lijkt me nou een toffe ervaring! Ben zelf 2x als gast meegeweest op amerikaanse schepen en een familielid heeft 3 jaar gewerkt op zo'n schip, wel in een heel andere functie. Ik heb in december tijdens mijn reis mee mogen kijken in de keuken en het ziet er voor mij als leek heel erg industrieel uit allemaal, wel hadden de koks en keukenhulpen zichtbaar plezier in hun werk en dat vond ik mooi om te zien.quote:Op dinsdag 12 juli 2011 09:54 schreef Pietverdriet het volgende:
In tegenstelling wat veel mensen denken, ik ben niet werkzaam als kok. Ik heb dit wel gedaan, voor, tijdens en na mijn studie. Heb in grand cafés gewerkt, restaurants en aan boord van cruise schepen. Het is een mooi vak, heb verschrikkelijk veel lol gehad en veel geleerd. Maar het was geen werk dat ik tot mijn pensioen wilde blijven doen.
Lekker meegedaan aan het grote graaien dusquote:Op woensdag 13 juli 2011 14:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Automatiserings bedrijf begonnen en weer verkocht, 2 jaar projecten gedaan in de luchtvaart, tijd in de telecom sector gewerkt voor een leverancier van software, tijd offshoring gedaan in de klassieke industrie (het verplaatsen van productievestigingen) tegenwoordig als interim manager bezig, verbeteren van outsourcen.
Niets graaien aan, gewoon keihard werken, en daar heen gaan waar de markt zat te springen om mensen die wat kunnen realiseren.quote:Op zaterdag 16 juli 2011 17:04 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Lekker meegedaan aan het grote graaien dus
Werken op een cruiseschip is kei en keihard werken, slapen, wakker worden en aan het werk gaan, geen vrije tijd, 7 dagen in de week.quote:Op zaterdag 16 juli 2011 12:38 schreef foodlover het volgende:
[..]
Koken op een Cruise schip dat lijkt me nou een toffe ervaring! Ben zelf 2x als gast meegeweest op amerikaanse schepen en een familielid heeft 3 jaar gewerkt op zo'n schip, wel in een heel andere functie. Ik heb in december tijdens mijn reis mee mogen kijken in de keuken en het ziet er voor mij als leek heel erg industrieel uit allemaal, wel hadden de koks en keukenhulpen zichtbaar plezier in hun werk en dat vond ik mooi om te zien.
Mijn 1e chef heeft het een half jaar gedaan en zei dat het merendeel daar alcoholist / coke verslaafd is door de vele lange dagen werken. Ook is het een groot sex festijn Het was wel een tijd die hij nooit had willen missen zei die. Lijkt me een hele aparte ervaring.quote:Op zaterdag 16 juli 2011 20:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Werken op een cruiseschip is kei en keihard werken, slapen, wakker worden en aan het werk gaan, geen vrije tijd, 7 dagen in de week.
Projectie noem je dat je dat in de psychologie.quote:Op maandag 18 juli 2011 01:03 schreef golfer het volgende:
Piet is sindsdien zwaar verslaafd aan zowel coke als seks.
Veel sex ja, veel drank, ja, maar coke ben ik aan boord nooit tegen gekomen. Zie trouwens het verschil niet met de gewone horeca/uitgaansscene, drank en sex, dat is toch waar het om gaat?quote:Op maandag 18 juli 2011 00:04 schreef Equites het volgende:
[..]
Mijn 1e chef heeft het een half jaar gedaan en zei dat het merendeel daar alcoholist / coke verslaafd is door de vele lange dagen werken. Ook is het een groot sex festijn Het was wel een tijd die hij nooit had willen missen zei die. Lijkt me een hele aparte ervaring.
En ik wilde je niet beledigen hoor Piet. Je hebt een goeie keuze gemaakt me dunkt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |