had het meer over het koksgildequote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:29 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
http://www.horecagilde.nl/
Zitten een paar goeie tenten tussen
Oh, dus kan je eigenlijk vergelijken met een Master (vroeger doctoraal) op de universtiteit. Oftewel je hoeft geen Master of doctor te zijn in een bepaald vakgebied zonder er gewoon normaal goed in te zijn :-)quote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:32 schreef superkokje het volgende:
[..]
meesterkok wordt je ook niet zomaar. Begint met basis opleiding die ik ook heb. daarnaast twee management opleidingen die ik ook heb. Daarnaast moet je alle specifieke opleidingen gedaan hebben. pattisrie, koude en warme keuken, dieetkeuken , brood en banket. daarnaast bepaalde stage gelopen hebben in top zaken. scriptie schrijven en verdedigen, marketingplan schrijven en nog een paar dingen. En als laatse een proeve van bekwaamheid die wordt afgenomen door drie andere meesterkoks
dat dusquote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:35 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Oh, dus kan je eigenlijk vergelijken met een Master (vroeger doctoraal) op de universtiteit. Oftewel je hoeft geen Master of doctor te zijn in een bepaald vakgebied zonder er gewoon normaal goed in te zijn :-)
Deze bedoel je? http://www.koksgilde.nl/quote:
Dus gewoon lekker je vak blijven uitoefenen, bevalt mij ook goed hoorquote:
Was ik ook zeker van plan. Soms vind ik het wel jammer dat ik niet meer kansen heb gehad, maar ben goed terecht gekomen denk ik. Ben geen topkok maar kan me goed staande houdenquote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:38 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Dus gewoon lekker je vak blijven uitoefenen, bevalt mij ook goed hoor
Ik heb de kansen wel gehad en genomen, en ben er over gestruikeld, niet vanwege gebrek aan expertise, maar aan gebrek van andere vaardigheden die ze op zo'n niveau verwachten.quote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:39 schreef superkokje het volgende:
[..]
Was ik ook zeker van plan. Soms vind ik het wel jammer dat ik niet meer kansen heb gehad, maar ben goed terecht gekomen denk ik. Ben geen topkok maar kan me goed staande houden
Ben ook zeer tevreden, heb tegen sterre niveau aan gekookt. Door prive omstandigheden stapje terug gedaan. Maar ik zeg altijd, zet een sterrenkok op mijn plek, en hij wordt gillend gek met dezelfde omstandighedenquote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:43 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ik heb de kansen wel gehad en genomen, en ben er over gestruikeld, niet vanwege gebrek aan expertise, maar aan gebrek van andere vaardigheden die ze op zo'n niveau verwachten.
Je doet 't toch niet slecht toch? Je bent chefkok op een plek waar best niveau verwacht wordt, je kan leuke gerechten op de kaart zetten die je niet snel in een eetcafe hier in Amsterdam zal zien staan. Denk dat er genoeg wannebe koks zijn die jouw plekkie zouden willen hebben
ik ben er ook klaar mee voor vandaag. morgen diverse verplichtingen tot de start van touretappequote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:45 schreef MaryMouse het volgende:
ga er van tussen morgen echt aan de poets en daarna aan de verf
Dat wil ik wel geloven hoor.... denk dat een sterrenkok gewend is alles gewoon voor elkaar te krijgen, en niet gebonden te zijn aan CAO's en lokatie e.d.quote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:46 schreef superkokje het volgende:
[..]
Ben ook zeer tevreden, heb tegen sterre niveau aan gekookt. Door prive omstandigheden stapje terug gedaan. Maar ik zeg altijd, zet een sterrenkok op mijn plek, en hij wordt gillend gek met dezelfde omstandigheden
dus een drukke ochtend voor jequote:Op dinsdag 5 juli 2011 00:49 schreef superkokje het volgende:
[..]
ik ben er ook klaar mee voor vandaag. morgen diverse verplichtingen tot de start van touretappe
Truste
Kahaarin slaapquote:
jij geen goeieavond danquote:
quote:
niks hoorquote:Op dinsdag 5 juli 2011 20:54 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
wat is er aan de hand dan?
je neemt me in de malingquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |