abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_98844210
Ik dus wel hé,

Ik geniet er echt van wanneer mijn tong, mijn maag gewoonweg in de fik staan. Als ik me helemaal kapot zweet en in mijn hoofd helemaal lichtjes voel. Ja, ik krijg er echt een kick van. Het is pijnlijk - maar aan de andere kant is het ook wel weer lekker.

http://www.break.com/index/ceo-eats-worlds-hottest-pepper-2077195
Deze meneer heeft gewoonweg 15 minuten pijn met de heetste pepper ooit. Alhoewel ik zeker geïnteresseerd ben om 'm keer op te eten :D

Zijn er meerdere mensen die zijn soep helemaal volstouwen met sambal, de gifgroene pepers afzoekt en die lekker in de nacht kei en kei hard moeten schijten vanwege the spicyness?

Meld maar!
  woensdag 29 juni 2011 @ 22:50:17 #2
310327 L-ascorbinezuur
Procrastination Guru.
pi_98844371
http://hubpages.com/hub/Capsaicin--Endorphins

Ik hou er (soms) ook wel van. :D
Hey, learn to take a compliment.
[i]Thanks. [/i]
pi_98844537
En kijk eens wat ik vind!

http://www.lifemojo.com/l(...)ttig-eten-9682300/nl

We zijn gezonder ook nog. Ik zie een cult opkomen. :D
pi_98844728

Hell yeah! met naga pepers en goed peper extract gemaakt. Het heeft nog smaak in vergeleken met sommige andere extract sauzen...
pi_98844820
Daar heb ik sinds begin dit jaar ook last van sinds ik gestopt ben met roken.
Kan mij niet pittig genoeg, en het is eigenlijk gewoon een verslaving.
Liefde is... samen zeehondjes doodknuppelen..
  woensdag 29 juni 2011 @ 23:00:07 #6
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_98844980
Als het te erg gaat worden is er altijd nog melk.
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_98845027
Nee, dankje. Ik hou al niet eens van heel pittig eten.
pi_98845672
quote:
4s.gif Op woensdag 29 juni 2011 23:00 schreef Markster het volgende:
Nee, dankje. Ik hou al niet eens van heel pittig eten.
Wel van pittige vrouwen met een pittig kapsel?

ontopic:

:D Ik vind het af en toe ook wel relaxed om iets te eten waarbij je van te voren weet dat je over 10 minuten onder de kraan hangt. Hoeft van mij alleen niet elke dag.
  woensdag 29 juni 2011 @ 23:21:32 #9
225619 BELASTING
Nu nóg makkelijker
pi_98846241
Heerlijk om zo af en toe eens flink pittig te eten. Helaas blijft het bij af en toe, want mijn maag kan er niet echt goed tegen.. ;(
Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker.
Een topic over verstandig FOK!ken.
'Roestige daken, vochtige kelders'
pi_98846260
quote:
19s.gif Op woensdag 29 juni 2011 23:12 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Wel van pittige vrouwen met een pittig kapsel?

Ook dat niet :N
pi_98846411
Dat heb ik ook. :D Afgelopen zomer in Azie een koude noedelsalade gegeten die zo ontzettend heet was. 3 happen kunnen nemen, het zweet liep al over m'n voorhoofd en m'n tong was 2 dagen erna nog fucked up. Ik heb de rest maar laten staan :')
Who motivates the motivator?
  woensdag 29 juni 2011 @ 23:24:46 #12
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_98846426
Nope ik wil het eten nog kunnen proeven.
pi_98846494
Ik heb 1x een madame jeanette genomen. Kwartiertje gekke bekken getrokken, en toen nog 1 genomen :X

Maar inderdaad: het is verslavend.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_98846940
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 23:24 schreef Erasmo het volgende:
Nope ik wil het eten nog kunnen proeven.
Dat dus...

Ik vind pittig eten wel lekker. Ik gooi ook sambal in de soep e.d., maar er zijn grenzen.

Dat filmpje uit de OP is wel geinig trouwens. :)
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
pi_98847113
Ik heb ooit sambal gemaakt met madame jeanette's erin. Die was helaas een beetje flauw. Ik denk dat het optimum daarvan zo rond de 4 pepers op 100g sambal (gokje, ik weet dat het nog geen half glas vol was, en dat was geen groot glas).

De 2 adjuma's in de courgetteschotel daarentegen waren wel overkill. In principe kan ik nog wel heter hebben, maar er zat gewoon geen smaak meer aan...
pi_98847378
Ik kan er niet tegen, zelfs de lichtere sambal is al te veel!
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
pi_98847646
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2011 23:39 schreef Sam-x het volgende:
Ik kan er niet tegen, zelfs de lichtere sambal is al te veel!
:9 Ik ken ze die gewoon een potje sambal pakken en voor de tv zo'n hele pot leeg lepelen.. is voor iedereen verschillend maar je kan het ook aanleren.
pi_98847716
quote:
19s.gif Op woensdag 29 juni 2011 23:44 schreef TwenteFC het volgende:
:9 Ik ken ze die gewoon een potje sambal pakken en voor de tv zo'n hele pot leeg lepelen.. is voor iedereen verschillend maar je kan het ook aanleren.
Van zo'n figuur hebben we bij mij thuis dus geleerd sambal te maken :D.
pi_98850390
Wat ik trouwens niet lekker vind, niet vanwege de pittigheid, maar vanwege de smaak is de Harissa die je in de supermarkt kan krijgen (geen idee of daar ook verschillende varianten van zijn).
- En zoals pijn ook een vorm van voelen is, laat kou me weten dat ik wist wat warmte was.
- Ik ben de reden voor wie voor zijn lijden reden zoekt!
- Those people who tell you not to take chances, they are all missing on what life is about.
  donderdag 30 juni 2011 @ 01:06:28 #20
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98851670
Als het je alleen gaat om de kick van pittig eten ben je verkeerd bezig.
Smaak en pittigheid in voedsel heeft een functie en voegt iets toe aan een gerecht.
Alleen pittig of scherp heeft geen enkele functie in eten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98864373
ik vind het zoooo lekker :9
helaas de rest van mijn gezin niet ;(

simmu's kip met pepers:

2 kipfiletjes in blokjes
10 kleine rode pepertjes in stukjes
10 kleine groene pepertjes in stukjes
10 spaanse pepers in stukjes
1 flinke ui in stukjes
2 tenen knoflook in stukjes
1 rode paprika in stukjes
2 eetlepels maizena
ketjap naar smaak

maizena aanmaken met 2 eetlepels water en de kipblokjes ervoor roeren. de ui en knoflook even wokken. kip erbij, als de kip wit is de groenten erbij. afblussen met kethap naar smaak (ik vind veel lekker). lekker met notenrijst

:Y)
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_98864407
ook lekker trouwens; sambal eerst bakken met een paar lepeltjes stroop :)
Your mind don't know how you're taking all the shit you see
Dont believe anyone but most of all dont believe me
God damn right it's a beautiful day Uh-huh
pi_98864523
*O* Jalapenos *O*
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_98864592
:@ ik pleur overal peper op/in/erbij/ernaast/eromheen
Helaas kan mijn man dat niet aan, dus kan ik niet altijd met peper koken.
pi_98864728
quote:
Beter lees je trouwens het origineel dan deze slechte computervertaling: http://www.lifemojo.com/l(...)ttig-eten-9682300/en
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')