abonnement Unibet Coolblue
pi_105660224
je geur veranderd door de hormonen daar kan je weinig aan doen. misschien helpt een andere deo?
  vrijdag 16 december 2011 @ 16:15:24 #277
50430 Yuki
Student Midwife
pi_105660278
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 december 2011 16:13 schreef loecje het volgende:
je geur veranderd door de hormonen daar kan je weinig aan doen. misschien helpt een andere deo?
Al 3 deo's geprobeerd, met m'n oorspronkelijke is het nog het best.
♥ || Baby catcher in training || ♥
  vrijdag 16 december 2011 @ 17:46:16 #278
92409 Twinky
Little star.
pi_105663413
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 december 2011 10:07 schreef PriemGirl het volgende:
Hoi ! Even een vraagje: Iemand ervaring met het herplaatsen van mirena?
Begin februari heb ik hem 5 jaar namelijk en ik ben benieuwd of het herplaatsen qua pijn gelijkwaardig is ( :X ) en of ik beter ook ruim van te voren een nieuwe afspraak kan maken bij de dokter.
Dank :)
ja! ik heb 'm een paar maanden geleden nieuw gehaald! Deed minder pijn, krampen waren ook binnen een dag weer zo goed als voorbij. Beter te doen :)
pi_105664524
quote:
7s.gif Op vrijdag 16 december 2011 17:46 schreef Twinky het volgende:

[..]

ja! ik heb 'm een paar maanden geleden nieuw gehaald! Deed minder pijn, krampen waren ook binnen een dag weer zo goed als voorbij. Beter te doen :)
Oh das mooi ! Ok even kijken wanneer ik een afspraak kan maken voor februari dan :)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_105664960
Lizzebeest, 10 kilo aangekomen? In hoeveel tijd?
Ik ben namelijk bezig met lijnen en ben gewoon netjes dezelfde hoeveelheid als normaal afgevallen de laatste weken, en ik heb m nu 2 weken..
Aankomen zou voor mij echt een hel zijn, ben al zo lang bezig met afvallen :c

Nu zaten er in mijn pil dezelfde hormonen als in het spiraaltje, en daar werd ik ook niet dikker van ofzo, dus ik hoop dat ik minder last van bijwerkingen heb..
pi_105665540
Even mijn ervaring delen na nu 5 jaar mirena te hebben:
Met de pil was ik extreem chagrijnig. Elke maand weer hoodpijn; stress; depressief; extreme mood-swings. Mijn vriend wist meteen wanneer het weer zo ver was -O-
Toen Mirena want daarnaast durfde ik de pil nogal té vaak te vergeten.
Het zetten deed vooral pijn toen ie het 'einde' van mijn baarmoeder moest voelen en daarna heb ik 2 dagen plat gelegen met heftige krampen.. Daarna enkel wat buikpijn en dan niks meer. Na 1 maand nog heftige menstruatie gehad en daarna werd het minder. Na een half jaar had ik niks meer.
Ik heb ook nergens meer last van qua moodswings doordat de hormonen geconcentreerd zijn en niet meer door mijn bloed circuleert. Super super blij!

Echter had de dokter me ook verteld over het nadeel qua cystes. 2 jaar geleden werd een grote cyste ontdekt op mijn rechtereierstok van 5 bij 5cm... Hij was ook gaan bloeden en zat verweven rond mijn eierstok... Ik had die maand daarvoor wel wat krampen gevoeld; maar goed ik dacht dat het door iets verkeerd te eten was o.i.d....
Gelukkig heeft mijn dokter het kunnen opereren waarna ik ook weer aan de pil moest. Dat was wel heftig omdat ik er niet zo goed mee was... Maar het hielp wel om het laatste beetje van de cyste te laten verdwijnen. Daarna om het half jaar controle gehad en niet meer voor gekomen (gelukkig).

Voor mij dus echt een ideale oplossing! Ook gewicht heb ik nergens last van (maar dat had ik ook niet met de pil) en ik ben nog steeds erg gezegend dat het voor mij wel goed werkt :@ Want ik lees inderdaad wel meer nare verhalen...... ;(
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  vrijdag 16 december 2011 @ 18:55:03 #282
92409 Twinky
Little star.
pi_105665773
ja ik ben hier ook ontzettend tevreden. Heb hiervoor de pil gehad en ook de Nuvaring. Het zetten van de Mirena was even kut, maar weegt niet op tegen de jaren plezier die ik ervan heb gehad. Eerste jaar gewoon niet ongesteld geweest, nergens last van, verder weer mijn gezonde jonge libido terug ;) en nooit meer vergeten, hij zit ook niet in de weg, gewoon heel blij mee :)

en qua aankomen.. tsja ik weet het gewoon niet :P ik houd wat vocht vast, eet veel lekkere dingen :P heb wel meer puistjes sinds ik hem heb maar dat vind ik niet opwegen tegen het feit dat ik op zo'n makkelijke manier gegarandeerd geen kindjes krijg :P
pi_105673558
Ik heb net gedouched en dus even de draadjes gevoeld maar ben er toch een beetje onzeker over.
Hij is 2 weken geleden geplaatst en de draadjes zitten nu dubbel/in een lus, wat waarschijnlijk niet erg is maar zelfs dan komen ze nog op 1 vingerkootje na helemaal tot aan beneden.
Ook heb ik het idee dat ze links ergens uit komen ipv uit het midden zegmaar.
Ik heb t even getekend, hoe ze voor mijn gevoel zitten..


Als ik met mijn vinger rechtdoor ga slaan de draadjes namelijk ineens af naar links. Dus of ze moeten daar ook nog in een lus liggen zegmaar, want langer is mn vinger niet. Maar dan zijn die draadjes wel heel erg lang gebleven, volgensmij waren zo lang die draadjes van dat ding helemaal niet.

Ik heb pas over een maand mn eerste controle.
Over of ik veilig ben maak ik me niet zo druk, de gyn en de assistente hebben me beiden verzekerd dat zolang er een onbekend voorwerp in de baarmoeder zit er geen eitje in kan nestelen. Dus al stop je er bij wijze van spreke een knikker in, je kan geen kinderen krijgen..
pi_105674104
hebben jullie allemaal dat die touwtjes zo lang zijn? hoe zit dat met afknippen?
pi_105674341
Mijn gyn zei dat ze het knippen, als het nodig is, bij de eerste controle doen.
Maar ik vind die van mij dus wel erg lang, volgensmij zijn de draadjes van dat ding normaal helemaal niet zo lang.
  zaterdag 17 december 2011 @ 02:05:34 #286
92409 Twinky
Little star.
pi_105682709
Bij mij zijn ze nu ook ontzettend lang, ik had ook het idee dat ze net niet naar buiten komen. Als het goed is worden ze nog wat zachter en krullen ze wat op rond je baarmoedermond en kun je ze nog wel voelen maar geen last meer van.

De vorige keer waren ze korter afgeknipt en had mr. Twinky er wel last van. Toen heeft de gyn het tot in mijn baarmoedermond afgeknipt en kon je ze ook niet meer voelen/controleren. Toen hij er uit moest kon de huisarts de draadjes ook niet meer vinden en moest het bij de gynaecoloog met een enorm camerading :P
pi_105795934
@vanaillax Tien kilo,in zo'n drie maanden. Maar ik denk niet dat veel andere vrouwen zich daar zorgen over hoeven te maken. Het is voor mij juist een strijd om op gewicht te blijven/komen. En ik eet dus vrij veel, gezond, maar veel. Mijn stofwisseling leek plots omgeslagen te zijn. At ook steeds minder, deels omdat mijn buik zo opgezet was, maar ook deels omdat ik weinig honger meer had.

Gaat inmiddels trouwens weer helemaal goed, buik is steeds minder opgezet. En ik ben weer vrolijk, energiek en een stuk helderder. En ik heb sinds vandaag steeds weer hongerdebonger, volgens mij een teken dat mijn stofwisseling weer in zijn oude ritme begint te komen. Nu even niet aan toegeven, of misschien juist wel, wil op zich wel vijf van die tien kilo houden, graag.
pi_105797443
Fijn om positieve verhalen te horen, Twinky en Priemgirl (in dit topic toch veel negatiefs gelezen, maar positieve berichten worden natuurlijk altijd minder gedeeld dan negatieve..).

Ik ben ook nog steeds heel tevreden met mijn Mirena :). Ik heb hem nu sinds 2 jaar, en nog steeds niet ongesteld geworden. Verder als belangrijk pluspunt geen last meer van hoofdpijn, wat ik met de pil wel had. En ook veel meer zin in seks :9
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_105872264
Ik ben nu bijna in mn 3e week en het bloeden wordt al steeds minder, dat vind ik erg fijn. :D
Verder geen erge klachten, enige waar ik in t begin, en nog af en toe, erge last van had is dat naar de wc gaan pijn doet, poepen dan. Maar dat komt hoogstwaarschijnlijk doordat ik sowieso al zeer gevoelige darmen heb, heb regelmatig een opgezette buik, verstopping/diarree enzo, en ik heb een gekantelde baarmoeder. Dus die ligt lekker tegen een stuk darm aan, en als dan 1 van de 2 opgezet is doet dat zeer..
pi_106036710
als ik nog even mijn ervaringen mag delen: had deze week een controle via een inwendige echo. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik de touwtjes nog niet gevoeld heb en mijn vriend ook niet. De echo was goed in de zin dat het spiraaltje goed zit. Te zien was dat er een flink ei op springen stond (en daar heb ik denk ik nu last van want ik ben al uuuren misselijk). Helaas was ook te zien dat er een flinke cyste (volgens haar veroorzaakt door hormonen??) op een eierstok zat, waardoor ik over 6 weken weer terug moet komen.. boehoe. En als ik in de tussentijd hevige buikpijn krijg, moet ik meteen een dokter bellen. Gadver! Verder ben ik wel happy met de Mirena want na 4 weken ben ik niet meer ongesteld en ik ben beschermd tegen zwangerschap.

Oja. Fijne kerst allemaal :)
pi_106037128
heb je al eerder een echo gehad? of wist je niets van een cyste? zo'n cyste hebben echt veel vrouwen. meestal niets ernstigs maar wel goed om te controleren.
pi_106038600
Oh Loecje, dank voor de geruststelling!! Had begin dit jaar ook een echo, toen was alles goed. Dus zal wel met de hormonen in de Mirena te maken hebben?!
  donderdag 12 januari 2012 @ 14:58:51 #293
50430 Yuki
Student Midwife
pi_106723514
Dinsdag gaat de Mirena bij mij eruit. Blij toe :X
♥ || Baby catcher in training || ♥
pi_106723593
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 december 2011 10:07 schreef PriemGirl het volgende:
Hoi ! Even een vraagje: Iemand ervaring met het herplaatsen van mirena?
Begin februari heb ik hem 5 jaar namelijk en ik ben benieuwd of het herplaatsen qua pijn gelijkwaardig is ( :X ) en of ik beter ook ruim van te voren een nieuwe afspraak kan maken bij de dokter.
Dank :)
Het was bij mij net zo pijnlijk als de vorige keer.
Het eruit halen was een makkie, dus ik dacht al blij, nou dat valt mee, tot de nieuwe erin gezet werd, dat deed weer naar pijn.
Maar die pijn even een een paar daagjes daarna valt in het niet bij 5 jaar zonder zorgen rond kunnen hobbelen zonder zwanger te worden, zonder ongesteld te worden.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_106725933
quote:
0s.gif Op zondag 25 december 2011 21:25 schreef moksimeti het volgende:
Oh Loecje, dank voor de geruststelling!! Had begin dit jaar ook een echo, toen was alles goed. Dus zal wel met de hormonen in de Mirena te maken hebben?!
:Y heeft met de hormonen te maken inderdaad. Meestal wordt het vanzelf 'afgebroken'; maar soms is dat niet het geval... Bij mij was dat dus zo en toen had ik 1 van 5 bij 5cm die hevig was gaan bloeden (maar ik dacht dat het met stress etc... te maken had).
Ik heb voor volgende maand een afspraak staan ^O^ Zie er wat tegenop; maar dan ben ik er inderdaad weer een tijd vanaf :Y
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_106732139
Ik heb morgen (half 9, vroooeeeg) mn eerste controle, dus ben benieuwd.
Ik verlies wel nogsteeds bloed en mn touwtjes zijn veel te lang, dus ik ben blij met die eerste controle, mogen ze meteen aan de slag x')
pi_106741154
quote:
1s.gif Op donderdag 12 januari 2012 14:58 schreef Yuki het volgende:
Dinsdag gaat de Mirena bij mij eruit. Blij toe :X
Jij had hem toch nog niet zo lang? Of ben ik in de war met iemand anders? Valt het tegen?

quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2012 19:14 schreef Vanillax het volgende:
Ik heb morgen (half 9, vroooeeeg) mn eerste controle, dus ben benieuwd.
Ik verlies wel nogsteeds bloed en mn touwtjes zijn veel te lang, dus ik ben blij met die eerste controle, mogen ze meteen aan de slag x')
Ik denk het wel, bij mij had ze de touwtjes meteen al kort geknipt.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_106741295
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2012 22:07 schreef Njosnavelin het volgende:

[..]

Jij had hem toch nog niet zo lang? Of ben ik in de war met iemand anders? Valt het tegen?
Oh ik lees het net terug op de vorige blz. Jammer dat de mirena zo slecht bevalt. Dan kan ik me voorstellen dat het een opluchting is als hij er weer uit gaat.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_106784805
Mijn touwtjes zijn idd geknipt, ze vond ze toch zelf ook wel erg lang. Is een cm of 2 vanaf.
Verder alles helemaal keurig. :)
pi_106786223
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2012 23:07 schreef Vanillax het volgende:
Mijn touwtjes zijn idd geknipt, ze vond ze toch zelf ook wel erg lang. Is een cm of 2 vanaf.
Verder alles helemaal keurig. :)
Mooi :) Dus nu over 2 jaar pas weer ofzo?
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')