abonnement Unibet Coolblue
pi_99004353
Dag allemaal, ik kom ook maar eens binnenvallen om mee te kletsen ipv alleen te lezen!
Ik borduur al een aantal jaren, maar altijd in vlagen. Er zijn tijden dat ik er niet naar omkijk en dan ineens krijg ik de smaak weer te pakken. Zoals nu ;)
Ik ben nu met een aantal ´projecten´ bezig, een paar grote en ook wat kleinere voor de afwisseling. Soms is het fijn om iets lekker snel klaar te hebben!
Ik heb pas deze gemaakt, ik moet nog iets verzinnen voor de achterkant:

En ik ben nu bezig met deze, een leuk klein lieveheersbeestje :D

pi_99004496
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 20:48 schreef bietel het volgende:
Iemand had hier een vraagje over bamboo in het pakket.
Zou het misschien zo'n stokje kunnen zijn, om het mee op te hangen?
Mijn moeder had vroeger een loper hangen daarmee. Dan had ze het bovenste stukje en onderste stukje omgeslagen als een zoom en daar hing dan het stokje in. (2 stokjes dus: 1 boven, 1 onder)
Ik geloof dat ik iets te enthousiast ben geweest met melden dat ik de bamboo daadwerkelijk gevonden had. Bij nader inzien bleek er een paars stripje om de verpakking van de naald te zitten en dat had ik aangezien voor bamboo.
Heb het nog steeds niet gevonden.
In de omschrijving staat het : Included in this kit are: white 14 count Aida x-stitch fabric, thread palette and floss separator with presorted 100% cotton embroidery floss, real piece of bamboo (12" long- 30.5 cm), needle and complete and easy instructions ~ Everything you need to complete this CrossStitch project!

Als ik zo naar die maat kijk vermoed ik haast dat ze het aida bedoelen....
Verder heb ik de afgelopen dagen echt heerlijk geborduurd. Heb de buitenste rand van het achterlijfje al bijna.
Moet nog ff een foto op de laptop zien te krijgen,als dat lukt post ik hem hier!
pi_99004842
Hmm .. ik heb tijdens mijn vakantie veel geborduurd, maar het lijkt erop dat ik een fout heb gemaakt en ik kan echt niet achterhalen waar het nu de mist is ingegaan.. ik heb het maar zwaar gefrustreerd aan de kant gelegd.. pfff...
hoezo overvloed aan tijd? in mijn dromen zeker !
pi_99005110
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2011 14:45 schreef Lijnloos het volgende:
Ik heb 18-ct ja... maar het is wel weer effe wennen ten opzichte van de 14-ct van de patch. Stukkie kleiner en priegeliger zeg maar. Maar als ik er weer eenmaal aan gewend ben zal het vast prima gaan weer. Oh en zo'n megastapel... O+ Ooit, dan ga ik gewoon alle mogelijke kleurtjes in 1 keer bestellen. Heb al eens zo'n aanbieding gezien op eBay, dan krijg je 450 strengen voor iets van 150 dollar of zo :o Als dat dan in je brievenbus terecht komt, ik zou gewoon overstromen van genot... *O*
Als je terugkomt van vakantie loop je soms achter, maar ik heb dus inderdaad alle kleurtjes besteld via Ebay. Echt geweldig! Daarna heb ik ze allemaal op bobbins in opbergdozen gedaan. Een heel werk, maar o zo geweldig om te doen. Lekker alles uitzoeken en dan dat garen door je handen laten gaan ..

Ik was op vakantie in Polen en daar heb ik allemaal DMC gekocht voor gemiddeld minder dan 1 euro de streng. Het ging om de colour variations en die metallic effect garens.. Ik word daar dan wel weer zo hebberig van..
Erg hè
hoezo overvloed aan tijd? in mijn dromen zeker !
pi_99005127
Leuke dingen Awaly. Welkom trouwens! :)

Ah, de Marktplaatsman heeft een heleboel dingen niet in voorraad op het moment. Hij verwacht het deze week wel. jammer :( Dan maar wachten :)
pi_99011346
update tijd!!!!

Best wel veel gedaan. Ik hoop vandaag al het zwart af te hebben. Dan hoef ik 'alleen nog maar' in te kleuren.

pi_99012073
Awaly, welkom hier! Leuk dat je mee komt posten en wat een leuke werkjes! O+

Annelotje, je Yoshi's :o Wat zijn ze tof!!! *O*

Whoop, succes met werken vandaag en hopelijk ben je beter genoeg om morgen je dino's af te krijgen!

HB, jammer dat er maar zo weinig te krijgen was nog bij de MP-man... hopelijk heeft ie snel weer voorraad en kunnen jullie verder.

Mijn update dan maar:

De pokemon-lap totaal (na ongeveer 6 uur werk).


Detail, ingezoomd op het gedane werk:


Ben inmiddels al wel weer iets verder, maar dat komt met de volgende 2-uurs-foto-update ;)

En Mario:

Dit is na ongeveer 4 uur werk in totaal...
pi_99012328
Goede productie Lijnloos! Ik wil ook beginnen!!! Maar ik mag nog niet haha.
pi_99012564
Leuke yoshi's!

Begint leuk, Lijnloos O+.

We kunnen hier nog wel verder gelukkig :P Ik ben nog met een ander werkje bezig en mijn moeder ook.
  maandag 4 juli 2011 @ 10:39:24 #135
326948 rebel-angel
back in the magic zone
pi_99013751
update :)



verder lekker bezig geweest om m'n draadjes op bobbins te doen en netjes in een kistje te zetten.
kom alleen nog wat bobbins te kort dus die moet ik nog even bij halen.
daarna moet ik ze nog even op nummer zetten :) waar je blij van kan worden .
W
Z
E
pi_99013831
R-A, jij gaat echt als een speer joh! Supermooi! *O*
  † In Memoriam † maandag 4 juli 2011 @ 10:44:30 #137
43556 miss_dynastie
pi_99013876
quote:
0s.gif Op zondag 3 juli 2011 12:27 schreef alpmaedl het volgende:
Bovendien heb ik de afgelopen dagen al mijn budget al geinvesteerd in Lego :). We zijn twee dagen naar Legoland Duitsland geweest, met mijn zoon, zijn vriendje en zijn moeder. Was ontzettend leuk, veel lol gehad, die Lego-shop kan een week sluiten, zoveel hebben we er gekocht en we hebben er een nachtje geslapen. Gistermiddag weer thuis en vanmorgen de laatste doosjes uitgepakt en gebouwd. Dan weet ik weer even waar ik voor werk, zeg maar..
We hebben verder niet echt een vakantie, ivm seizoensbedrijf, dus dan moeten we van dit soort uitjes maar extra genieten en dat hebben we gedaan.
Klinkt gezellig O+

quote:
Loqi, ik heb ook nog nooit gehad dat een pakket te weinig borduurzijde had. Mocht je nu wel tekort komen, kun je volgens mij ook bij de firma vragen om een paar draadjes extra. Denk dat het wel los loopt, het zal niet precies tot op de cm afgepast zijn. Een foutje kun je ook vaak nog goed corrigeren, zonder dat je tekort hebt.
Als jij fijner borduurt met kruisje voor kruisje, dan zou ik dat gewoon doen. Grote stukken doe ik ook op rij, omdat het dan gelijkmatiger wordt.
Klopt :Y , bij Nederlandse pakketjes staat dat altijd in de handleiding, dat je contact op kunt nemen als je tekort komt (althans, bij de pakketjes die ik tot nu toe gehad heb). Bij buitenlandse pakketjes staat tot nu toe vrijwel altijd de DMC-code bij mij, dus dan kan je het eventueel zelf bestellen, net zo makkelijk en ongetwijfeld sneller.

quote:
En vanavond heb ik een soort van date, waar ik me wel op verheug. Het is niet echt een date-date, maar.. nou ja, ik verheug me er op zeg maar. Nog genoeg te doen, want mijn huis moet er wel een beetje uitzien alsof ik opgeruimd leef :).
Je maakt me nieuwsgierig :P

R-A, wat ga je hard :o *O*
pi_99015092
wow R-A superveel al! Ik durf dat echt nooit meer om eerst de achtergrond te doen. Ik had een mega telfout gemaakt bij een van de pokemons en moest alles uithalen. Maarja dat lag vermoedelijk aan mijn telskills hihi
  maandag 4 juli 2011 @ 13:51:29 #139
326948 rebel-angel
back in the magic zone
pi_99019853
ik ga ook niet de hele achtergrond in 1x doen hoor.(ben al die tinten groen een beetje zat nu)
blijf ook wel de hele tijd terug tellen en verder tellen om te kijken of ik nog goed zit en zelfs nu heb ik een fout gemaakt, maar die gaat makkelijk opgelost worden.

helaas vandaag wat minder tijd, huis staat te koop en morgen kijkers dus even de super huisvrouw uithangen :+
W
Z
E
pi_99031724
Ik ben ook altijd constant aan het tellen en steekjes aan het vergelijken ten opzichte van andere steekjes of alles nog klopt. :D Vermoeiend, maar gelukkig nog nooit heel erg in de fout gegaan, dus het loont wel.
Vanochtend heb ik het lieveheersbeestje afgemaakt. Ik dacht dat ik ´ alleen nog even de zwarte lijntjes´ hoefde te doen, nou dat kostte me heel wat uren meer dan ik had gedacht :{

Maar dit het geworden, ik vind het heel leuk geworden! Ik heb nog een paar meer van die kleintjes gekocht, dus daar zal ik binnenkort ook eens aan beginnen.


Ik wil me nu meer gaan storten op een veel groter werk, een heel leuk handwerk-alfabet. Ik heb nog niet genoeg gedaan om al een WIP te laten zien, dat doe ik wel als er iets meer zichtbaar is ;)
pi_99033605
Awaly wat een schattige dingen!

De yoshi's O+

R-A wat ga je hard!

En lijnloos, dankzij jou weet ik zeker dat ik noooooit aan zo'n groot projet ga beginnen, hoe tof ze ook zijn.
  dinsdag 5 juli 2011 @ 07:45:55 #142
161748 Loqi
Hoezo sarcastisch?
pi_99053369
quote:
12s.gif Op maandag 4 juli 2011 18:54 schreef Awaly het volgende:
Ik ben ook altijd constant aan het tellen en steekjes aan het vergelijken ten opzichte van andere steekjes of alles nog klopt. :D Vermoeiend, maar gelukkig nog nooit heel erg in de fout gegaan, dus het loont wel.
Vanochtend heb ik het lieveheersbeestje afgemaakt. Ik dacht dat ik ´ alleen nog even de zwarte lijntjes´ hoefde te doen, nou dat kostte me heel wat uren meer dan ik had gedacht :{

Maar dit het geworden, ik vind het heel leuk geworden! Ik heb nog een paar meer van die kleintjes gekocht, dus daar zal ik binnenkort ook eens aan beginnen.

[ afbeelding ]

Ik wil me nu meer gaan storten op een veel groter werk, een heel leuk handwerk-alfabet. Ik heb nog niet genoeg gedaan om al een WIP te laten zien, dat doe ik wel als er iets meer zichtbaar is ;)
Ah, die is lief O+
Knoei
pi_99053415
Oh, dat lieveheersbeestje is ook echt lief zeg! O+ Superleuke dingetjes... ben benieuwd naar je alfabet, lijkt me ook nog wel eens leuk om te doen. Zoals zo'n Dikkie Dik alfabet, of iets dergelijks...
  dinsdag 5 juli 2011 @ 07:53:08 #144
15942 Marie79
Trotse mama van...
pi_99053430
Awaly, hij is mooi geworden O+

R-A wat anderen ook zeggen, dat je eerst die achtergrond doet :D

Lijnloos, wat dapper van je, aan 2 van die grote projecten! Dat zou voor mij geheid een 10-jarenplan zijn :@

Ik ben weer een klein stukje verder gegaan gisteren met mijn werkje :)
18-11-2008 Maarten Alexander
pi_99053486
Mijn update (9 uur in totaal aan gewerkt nu):

Kwam er gisteren achter dat ik weer een kleur mis :( MIsschien toch maar effe een bestellijstje maken voor de MP-man. Dan kan ik meteen bestellen voor de volgende pokemon op rij ;)
pi_99053890
De eerste pokemon is bijna een feit!

Awaly errug cute!!!

Ik heb al het zwart van mn yoshi's gedaan. Heb alleen nog geen foto gemaakt. Gisteren was ik moe en ik dacht het vanochtend wel even te doen maar daar had ik helaas geen tijd meer voor.

Deze week zal ik niet echt aan borduren toekomen. Ik heb nog een aantal haakprojecten die mijn aandacht nodig hebben. En ik moet nog voor iemand een ketting in elkaar zetten. Drukdrukdruk hihi
pi_99060292
Daar istie dan!


Dacht ik doe het maar meteen voor ik met mn nieuwe hobby(nagels lakken/doen) bezig ga want dan kom ik er niet meer aan toe.
Hopelijk nog een nieuwe maken in KG vandaag. Al moet ik ook een vierkantje haken nog.
pi_99060553
Superleuk geworden Whoop! Lijkt wel een geboortekaartje of zo'n lieve wenskaart haast... Maak je er nog een lijstje om heen?
pi_99061473
Denk het niet, wilde m gebruiken als boekenlegger ofzo.

Mn volgende projectje wil ik wel in een lijstje, dus moet even de juiste maat ook hebben enzo, aangezien ik het niet zo groot wil. Maar zat zondag in KG te klooien en het wilde maar niet lukken. Dus straks maar even kijken. Moet natuurlijk de kleurtjes ook al hebben.
pi_99062341
Ik weet trouwens niet meer welke stof ik heb hoor, ik dacht aida 14. Maar ging net mn dinootjes opmeten en dat was 11cm en 84 steken, dus dat is dan kleiner. Dus ik weet het niet meer :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')