* Ceetje..mompelt iets met gegeven paard en bek enzoquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:42 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
mouserende wijn en oesters
[..]
zie je wel, was dus niet vers
maar de tandarts welquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:43 schreef Ceetje.. het volgende:
[..]
* Ceetje..mompelt iets met gegeven paard en bek enzo
echt goeie tartaar (zoals ze die in België serveren) wordt daarom ook aan je tafel gesneden en geserveerd, zodat je kan zien dat 't echt super goed gerijpt vlees is dat er voor gebruikt wordt.quote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:47 schreef Ceetje.. het volgende:
zelfs de foto van m'n eigen tartaar ziet er goor uit
ik weet 't, als ik in Bels ben dan MOET ik tartaar, maar deze heeft ons dorpsslagertje ook vanmiddag vers gesneden hoor, met twee messen, echt wel lekker, maar op een foto ziet 't er gewoon niet uitquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:49 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
echt goeie tartaar (zoals ze die in België serveren) wordt daarom ook aan je tafel gesneden en geserveerd, zodat je kan zien dat 't echt super goed gerijpt vlees is dat er voor gebruikt wordt.
en is dus al niet vers meerquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:51 schreef Ceetje.. het volgende:
[..]
ik weet 't, als ik in Bels ben dan MOET ik tartaar, maar deze heeft ons dorpsslagertje ook vanmiddag vers gesneden hoor, met twee messen, echt wel lekker, maar op een foto ziet 't er gewoon niet uit
die kun je echt nog wel eten, zou wat zijn. In de koelkast is zoiets gewoon houdbaar een paar uur, en aangezien ik het rond 18.00 pas gekocht heb, kan het om 20.00 echt nog wel hoor. Dat stuk vlees wat je in een restaurant krijgt, hebben ze ook niet juist van de koe gesneden hoor, da's echt al eerder gedaanquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:53 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
en is dus al niet vers meer
Ik denk voor ons thuis consumenten mits gekoeld bewaard nog wel goed te eten hoor, maar ben benieuwd wat Kokje te zeggen heeft over het serveren van vanmiddag gesneden tartaar
truste, en tot morgen, ik kan het ook nog net redden, hahahahahaha slaap ze!!quote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:56 schreef MaryMouse het volgende:
gaat mij hoop ik nog net lukken #MNVZW, snel tandjes poetsen en mijn nestje in
Ja he he, tartaar hoort (voor wat ik van Johannes van Dam begrepen heb) ook van gerijpt vlees gesneden te worden, dus die koe (of stier) is al een paar weekjes eerder tot vlees verwerkt. Gaat erom dat versneden vlees sneller bederft dan een stuk gekoeld vleesquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:56 schreef Ceetje.. het volgende:
[..]
die kun je echt nog wel eten, zou wat zijn. In de koelkast is zoiets gewoon houdbaar een paar uur, en aangezien ik het rond 18.00 pas gekocht heb, kan het om 20.00 echt nog wel hoor. Dat stuk vlees wat je in een restaurant krijgt, hebben ze ook niet juist van de koe gesneden hoor, da's echt al eerder gedaan
ach, wij zijn van 't durp he, sterk gestelquote:Op vrijdag 24 juni 2011 23:59 schreef MaryMouse het volgende:
[..]
Ja he he, tartaar hoort (voor wat ik van Johannes van Dam begrepen heb) ook van gerijpt vlees gesneden te worden, dus die koe (of stier) is al een paar weekjes eerder tot vlees verwerkt. Gaat erom dat versneden vlees sneller bederft dan een stuk gekoeld vlees
En precies wat jij zegt meteen de koelkast in geen probleem, maar je moet ze de kost geven die het de hele avond open en bloot hebben staan. Dan moet je een sterke maag en darmen hebben
morgen misschien een spuitbus Oust kopen, dat werkt wel goedquote:Op zaterdag 25 juni 2011 00:01 schreef MaryMouse het volgende:
0:00 niet #MNVZW dus
(en mijn huis meurt nog steeds ondanks dat de planken en platen nu buiten staan, maar de geurkaars kan het niet maskeren)
hey goede avondquote:
Kaatjequote:
hoi, hoe is het met de stank in huis?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |