3Dino | zondag 19 juni 2011 @ 12:24 |
Volgens de een is het een paar maanden, de ander een jaar. Zijn ze na een jaar nog te eten? Zo nee, ga je er dood aan als je het wel doet? ![]() | |
Kuukske | zondag 19 juni 2011 @ 12:29 |
Only one way to find out. Maar serieus, vries jij je broodwaar in? Alsin, je beleg? Of je brood? Want brood is volgens mij na een paar maanden in de vriezer, zo droog als het maar zijn kan als je het ontdooit. Schopje CUL trouwens? | |
La_Vita | zondag 19 juni 2011 @ 12:30 |
http://www.brood.net/defa(...)catid=46&vraagid=137 | |
La_Vita | zondag 19 juni 2011 @ 12:31 |
Volgens mij maak ik wel eens tosti's van brood dat hier minstens een paar maanden ligt. Tis maar net hoe mieperig je bent ![]() | |
3Dino | zondag 19 juni 2011 @ 12:32 |
Is het dan ook niet meer te vreten of bedoelen ze dat het alleen uitdroogt? Ik bedoelde brood/deeg etc. | |
3Dino | zondag 19 juni 2011 @ 12:33 |
Heb net een bite van een ingevroren broodje genomen, was niet echt lekker en voelde als rubber aan. ![]() | |
kabelhaspel | zondag 19 juni 2011 @ 12:36 |
Doe niet anders, kan prima... geen supermarktbrood btw | |
Hubba88 | zondag 19 juni 2011 @ 12:53 |
Een broodje moet je ook niet invriezen. | |
Hans_van_Baalen | zondag 19 juni 2011 @ 12:56 |
Vriezerbrood en oud brood is uitermate geschikt voor tosti's. Vers brood is gewoon zonde om daarvoor te gebruiken. | |
3Dino | zondag 19 juni 2011 @ 13:32 |
Het is dan niet echt een broodje + beleg etc. maar meer een gevuld broodje die je zelf maakt met deeg en vulling. Ik had er teveel van gekregen, dus gingen ze de vriezer in. | |
Lienekien | zondag 19 juni 2011 @ 13:36 |
Na het ontdooien even in de oven doen om op te piepen. |