Is het dan ook niet meer te vreten of bedoelen ze dat het alleen uitdroogt?quote:Op zondag 19 juni 2011 12:30 schreef La_Vita het volgende:
http://www.brood.net/defa(...)catid=46&vraagid=137
Ik bedoelde brood/deeg etc.quote:Op zondag 19 juni 2011 12:29 schreef Kuukske het volgende:
Only one way to find out.
Maar serieus, vries jij je broodwaar in? Alsin, je beleg?
Of je brood? Want brood is volgens mij na een paar maanden in de vriezer, zo droog als het maar zijn kan als je het ontdooit.
Schopje CUL trouwens?
Heb net een bite van een ingevroren broodje genomen, was niet echt lekker en voelde als rubber aan.quote:Op zondag 19 juni 2011 12:31 schreef La_Vita het volgende:
Volgens mij maak ik wel eens tosti's van brood dat hier minstens een paar maanden ligt. Tis maar net hoe mieperig je bent
Een broodje moet je ook niet invriezen.quote:Op zondag 19 juni 2011 12:33 schreef 3Dino het volgende:
[..]
Heb net een bite van een ingevroren broodje genomen, was niet echt lekker en voelde als rubber aan.
Vriezerbrood en oud brood is uitermate geschikt voor tosti's. Vers brood is gewoon zonde om daarvoor te gebruiken.quote:Op zondag 19 juni 2011 12:31 schreef La_Vita het volgende:
Volgens mij maak ik wel eens tosti's van brood dat hier minstens een paar maanden ligt. Tis maar net hoe mieperig je bent
Het is dan niet echt een broodje + beleg etc. maar meer een gevuld broodje die je zelf maakt met deeg en vulling. Ik had er teveel van gekregen, dus gingen ze de vriezer in.quote:Op zondag 19 juni 2011 12:53 schreef Hubba88 het volgende:
[..]
Een broodje moet je ook niet invriezen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |