quote:Op vrijdag 17 juni 2011 15:25 schreef Mishu het volgende:
Zalm is het lekkerst met provinciale kruiden en zout en peper gegrild. En dan daarna een schijfje citroen erbij. Het lekkerst is het als je het grilt op de BBQ
Je kan voor de volgende keer de zalm ook pocheren in de sojasaus en honing. Eventueel nog wat verse knoflook en gember erbij. Honing kan je wellicht vervangen door mirin (japanse zoete kookwijn)quote:Op vrijdag 17 juni 2011 18:25 schreef fl1pp13 het volgende:
Uiteindelijk toch maar oud en vertrouwd gedaanMarinade van sojasaus en honing even laten intrekken. Dan in de grillpan en uiteindelijk met sesamzaad eroverheen.
QFTquote:Op vrijdag 17 juni 2011 15:23 schreef golfer het volgende:
Tapenade opeten en kweekzalm weggooien is het beste advies wat ik je kan geven.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |