PLAE@ | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:44 |
Eerlijk is eerlijk...best lekker mmm. Maar herbergt het waarschijnlijk heel wat kcal en suikerklontjes in zich. Weet iemand hoeveel? ![]() ![]() | |
Infinity123 | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:47 |
Valt zo te zien beste mee: http://www.psinfoodservic(...)ry?CommercielId=5361 Deze 'maar' 435 per 100gr ![]() | |
drvc | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:51 |
Nice, die groene is lekker! ![]() | |
Adelante | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:51 |
Ik vind het altijd maar droge meuk ![]() | |
drvc | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:52 |
Ooit gehoord van kwelapi? | |
Adelante | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:53 |
nope, wasda? | |
controlaltdelete | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:54 |
Lekker hoor. Jammer dat ik het niet zelf kan maken. | |
Griebus | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:55 |
per 100gr! ![]() | |
RobinOok | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:57 |
Ik vind alleen de original smaak lekker. Al die andere kleurtjes/smaakjes (banaan, pandan, kokos, weet ik veel) vind ik niks an. En in 100g boterkoek zit 533 kCal. Nou en? Je eet maar een klein puntje (bij de koffie). (spek in spekkoek slaat op de laagjes (als in ontbijtspek), niet op de vettigheid of zo) | |
drvc | vrijdag 17 juni 2011 @ 11:58 |
Kokos lagen cake, fucking lekker, alleen ik kan geen plaatje vinden. | |
Sorella | vrijdag 17 juni 2011 @ 12:02 |
Ik heb het een keer gemaakt, alleen kreeg ik niet van die mooie dunne laagjes, smaak was tot mijn verrassing erg goed. Volgende keer doe ik het beslag au bain marie dan wordt het wat vloeibaarder volgens een tip. Ik doe het ook niet meer onder de gril maar gewoon in de oven. P.s. verzamelt moed om aan de bav. te beginnen zoals belooft. | |
killurz | vrijdag 17 juni 2011 @ 12:22 |
bav is niet moeilijk hou het gewoon goed in de gaten heb er hele taarten mee gemaakt...hou het gewoon goed in de gaten en werk snel ![]() | |
Axia | vrijdag 17 juni 2011 @ 12:56 |
Is dat hetzelfde als kue lapis? | |
Axia | vrijdag 17 juni 2011 @ 12:58 |
Inderdaad, snap die smaken ook niet. Alleen dat klein puntje wordt altijd meer bij ons... ![]() | |
Sam-x | zaterdag 18 juni 2011 @ 00:45 |
Oh, dit is zo lekker! Vooral die van Sligro! ![]() | |
golfer | zaterdag 18 juni 2011 @ 01:05 |
Mijn ex-Indische schoonmoeder komt onovertroffen maken, maar oh jee...wat was dat machtig. ![]() | |
trovey | zaterdag 18 juni 2011 @ 01:36 |
Danheb je altijd de verkeerde gehad. ![]() | |
Charmian | zaterdag 18 juni 2011 @ 07:25 |
Omdat het kue lapis is ![]() ![]() | |
PLAE@ | zaterdag 15 februari 2014 @ 11:07 |
Dit heb ik dus wel vaker. Jaren later ga ik hetzelfde zoeken op google en kom ik bij mijn eigen topic uit ![]() | |
RobinOok | zaterdag 15 februari 2014 @ 11:37 |
Droog?!?! Het is moddervet. | |
RobinOok | zaterdag 15 februari 2014 @ 11:38 |
Kutoudtopic. Grrrrrr. | |
Erasmo | zaterdag 15 februari 2014 @ 12:36 |
De kookcyclus ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 15 februari 2014 @ 14:15 |
Niks klein puntje. Hele (ronde)cake kopen (verse) en vervolgens je klem eten met minstens een 1/4 van die hele cake als je het plastic folie voor de eerste keer verwijderd. ![]() Deze toko heeft ze en de juiste ingrediënten ervoor. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2014 14:22:31 ] | |
RobinOok | zaterdag 15 februari 2014 @ 14:30 |
Vreetzak. | |
#ANONIEM | maandag 17 februari 2014 @ 16:47 |
Burp. ![]() | |
djkoelkast | donderdag 20 februari 2014 @ 11:19 |
![]() Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik deze heb gebakken, binnenkort weer doen ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 20 februari 2014 @ 12:15 |
Dat ziet er verdomd goed uit. ![]() | |
djkoelkast | donderdag 20 februari 2014 @ 13:15 |
Nee sorry, dit was de enige die ik toen heb gemaakt. Maar ik ga er binnenkort nog wel eentje maken, dan zal ik wat meer foto's maken. Deze spekkoek heb ik gemaakt in een normale springvorm van ik meen 24 of 26cm. Het was een behoorlijk ding in elk geval ![]() Misschien leuk om er een filmpje bij te maken van hoe het moet ![]() | |
borisz | donderdag 20 februari 2014 @ 20:22 |
Staat vast op het lijstje als ik naar de toko ga ![]() |