abonnement Unibet Coolblue
pi_98422740
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:23 schreef Oidipous het volgende:
Dat heet een spel van vraag en aanbod. Nu bieden ze 10 miljoen euro voor beiden, dan kan de uiteindelijke verkoopprijs op 15 miljoen liggen. De ruimte om tot een acceptabel bedrag te komen is er denk ik wel. PSV heeft overigens nu ook het geld, zie de steun van ASML en VDL aan PSV en de Dzudszsak-deal. Daar zal het probleem niet liggen.

De kans dat Strootman zich doorontwikkelt is aanwezig net zoals een mogelijke terugval zoals hij bij Sparta heeft gekend. De vraag is of je dat risico moet willen lopen, daarnaast zal hij niet veel meer dan 7 miljoen opbrengen (hoogstens 9/10?). Wat dat betreft kan je misschien nu beter toeslaan in plaats van het seizoen te beginnen met gedemotiveerde spelers zoals begin 2011 en met de kans dat de vraag naar deze twee geweldenaren afneemt

Dankjewel voor je constructieve bijdrage Dj_Day-V.
15 miljoen voor die 2 is al weer een heel ander verhaal. Maar ook daar zie ik Psv momenteel niet mee over de brug komen. Ik zou er wel mee kunnen leven. Het punt is dat 5 miljoen belachelijk weinig is voor Strootman momenteel. Je hebt het over een jonge speler met een zeer goede mentaliteit die zich stormachtig aan het ontwikkelen is. Geselecteerd wordt voor Oranje en door mooie clubs wordt gevolgd. In deze omgeving en in deze omstandigheden is een terugval een stuk onwaarschijnlijker dan destijds in de JL op vrijdagavond.

Momenteel zou 7 miljoen een redelijke deal zijn, maar zoals ik al zei: over een jaar zal hij meer waard zijn en zeker niet meer naar Psv gaan, maar 'gewoon' naar een Engelse subtopper oid.

[ Bericht 0% gewijzigd door Absurditeit op 20-06-2011 18:41:01 ]
  Forum Admin maandag 20 juni 2011 @ 18:40:03 #27
232445 crew  Specularium
pi_98422940
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:35 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

15 miljoen voor die 2 is al weer een heel ander verhaal. Maar ook daar zie Psv momenteel niet mee over de brug komen. Ik zou er wel mee kunnen leven. Het punt is dat 5 miljoen belachelijk weinig is voor Strootman momenteel. Je hebt het over een jonge speler met een zeer goede mentaliteit die zich stormachtig aan het ontwikkelen is. Geselecteerd wordt voor Oranje en door mooie clubs wordt gevolgd. In deze omgeving en in deze omstandigheden is een terugval een stuk onwaarschijnlijker dan destijds in de JL op vrijdagavond.

Momenteel zou 7 miljoen een redelijke deal zijn, maar zoals ik al zei: over een jaar zal hij meer waard zijn en zeker niet meer naar Psv gaan, maar 'gewoon' naar een Engelse subtopper oid.
Johan. ^O^

VI is gewoon in dit topic.
pi_98422955
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:21 schreef Dj_Day-V het volgende:
Een club als Utrecht krijgt niet elke dag een bod van 10 miljoen...
Barcelona ook niet.
pi_98423071
quote:
7s.gif Op maandag 20 juni 2011 18:40 schreef Specularium het volgende:

[..]

Johan. ^O^

VI is gewoon in dit topic.
Ja, mojuu ook een gehaktballetje?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_98423122
Strootman gaat de club ook niet verlaten voor 5 miljoen, daar kan je gif op innemen. Iemand die zo in de belangstelling staat en tevens in de toekomstplannen verweven zit gaat niet voor 5 miljoen weg. 5 miljoen was namelijk ook het openingsbod van PSV, zoals zo vaak zal de uiteindelijke (ver)koopprijs tussen de vraagprijs en het eerste bod in zitten. 7 miljoen lijkt me een mooie middenweg waar alle partijen vrede mee zouden hebben.

Ik vraag me daarnaast af of er nog zoveel rek zit in de prijs van Strootman. Je zou er wellicht 3 miljoen meer op kunnen verdienen, meer gaat (jammer genoeg) echt niet lukken bij een club als FC Utrecht. De vraag is dus of je dat risico moet lopen, zeker aangezien zijn waarde in de toekomst denk ik niet tot hele grote hoogtes zal stijgen. Mijns inziens moet je dat risico niet willen lopen.

Daarnaast vraag ik me af als iedereen terug is bij Oranje hij dan speelt. Hij zal wel opgeroepen worden om plaats te nemen op de bank maar zal hij dan nog veel aan spelen toekomen? Ik denk het niet, dus het outlet-gehalte daarvan lijkt mij vrij miniem.
pi_98423452
Ik moet nog maar zien of Psv uiteindelijk met 7/8 miljoen over de brug komt (besef ook dat psv voor diverse andere posities nog van plan is in te kopen deze zomer). Zo ja, dan doe je goede zaken, al ben je dan wel verplicht om nog behoorlijk in te kopen. Zo niet, dan ga je er kwalitatief dusdanig op achteruit, dat je jezelf alsnog in de vingers snijdt. Je kunt imo sowieso nog beter een jaar wachten en hem voor meer verkopen en een beter seizoen spelen dan zonder hem, maar die afweging moet de club maar maken.

Als mensen als Harry Redknapp zeer gecharmeerd zijn van een speler, dan moet je beseffen dat je goud in handen hebt, maar daar denken helaas veel mensen te klein voor binnen en rondom de FC. Wachten en flink cashen of hem nu voor 7/8 miljoen laten gaan.. Bij voorkeur naar Engeland.

Clubs als Roma, Spurs en Fulham zouden hem ook nadrukkelijk volgen. Ik durf wel te wedden dat hij niet in Eindhoven speelt in augustus.

[ Bericht 5% gewijzigd door Absurditeit op 20-06-2011 18:59:08 ]
pi_98423765
Ik zie dat wij het behoorlijk met elkaar eens zijn, alles valt en staat met de inschatting van zijn toekomstige waarde.Ik denk dat die niet veel hoger zal liggen, jij denkt dat je er meer uit kan halen dan 7 miljoen. We zullen het zien. FC Utrecht heeft aangegeven zo snel mogelijk een deal rond te willen maken indien het bod interessant genoeg is dus hopelijk weten we het snel genoeg.

AS Roma schijnt ook in de strijd verwikkeld te zijn om Strootman, zie www.nusport.nl
pi_98423847
quote:
AMSTERDAM - PSV wil de miljoenen die het verdiende met de transfer van Balazs Dzsudzsak naar Anzhi Makhachkala onder meer investeren in de aankoop van Kevin Strootman.

De viervoudig international, die dit seizoen een stormachtige ontwikkeling doormaakte, staat nog tot 2014 onder contract bij FC Utrecht, maar heeft al aangegeven open te staan voor een nieuwe club.

Zaakwaarnemer Chiel Dekker bevestigt tegenover NUsport de interesse van PSV in de 21-jarige linkspoot.

"Maar PSV is niet de enige met interesse. Kevin is erg gewild, niet alleen in het binnenland. Ook buitenlandse clubs tonen belangstelling. Hij heeft natuurlijk een goed seizoen achter de rug."

Eén van de geïnteresseerde buitenlandse clubs is AS Roma. De Italianen hebben zich eveneens gemeld voor Strootman.

FC Twente toonde eerder belangstelling voor Strootman, maar de Tukkers werden afgeschrikt door prijs van 9 miljoen euro die Utrecht voor de middenvelder verlangt.
Hoe meer interesse hoe beter en hoe groter de kans dat hij naar het buitenland gaat.
pi_98423969
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 19:00 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Hoe meer interesse hoe beter en hoe groter de kans dat hij naar het buitenland gaat.
Klopt.
pi_98427026
Volgens o.a. RTV Utrecht zou Mertens in Eindhoven zijn gesignaleerd. Mertens voor een mooi bedrag verkopen kan ik wel mee leven en had er ook wel op gerekend. Strootman zie ik echt nog liever 1 seizoen blijven. Ik ben benieuwd wat er nog gekocht gaat worden de komende periode.
pi_98427903
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 19:53 schreef Absurditeit het volgende:
Volgens o.a. RTV Utrecht zou Mertens in Eindhoven zijn gesignaleerd. Mertens voor een mooi bedrag verkopen kan ik wel mee leven en had er ook wel op gerekend. Strootman zie ik echt nog liever 1 seizoen blijven. Ik ben benieuwd wat er nog gekocht gaat worden de komende periode.
Zit jij ook op het fcutrecht.net forum Absurditeit?
pi_98428059
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:09 schreef Oidipous het volgende:

[..]

Zit jij ook op het fcutrecht.net forum Absurditeit?
Ja. Jij ook neem ik aan?
pi_98428209
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:11 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Ja. Jij ook neem ik aan?

Ja. Daar komen een aantal mooie namen voorbij die Mertens kunnen opvolgen (onder meer Allesandrini o.i.d.) en ze schijnen bijna een Zweed te hebben binnengehaald.
pi_98428526
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:14 schreef Oidipous het volgende:

[..]

Ja. Daar komen een aantal mooie namen voorbij die Mertens kunnen opvolgen (onder meer Allesandrini o.i.d.) en ze schijnen bijna een Zweed te hebben binnengehaald.
Ik heb sowieso wel het idee dat in Ligue 2 veel talent rondloopt. Ik weet niet op welke Zweed je doelt, maar over het algemeen ben ik wel een fan van Scandinavische spelers. Ze passen zich vaak makkelijk aan en hebben doorgaans een prima instelling. Voorlopig hoop ik nog even dat Toornstra wordt gekocht.
pi_98428718
Ik weet ook niet wie die Zweed is, Ougie postte namelijk het volgende:

quote:
Geschreven door ougie op 20-06-2011 13:56
@

Twente? boeie...let maar op hoe Co'tje in 1 jaar tijd alles kapot gaat maken daar...wel mooie wedstrijden maar een aanslag op de interne organisatie...

@

De beoogde middenvelder is een Zweed van 23 jaar met nog 1 jaar contract. Probleem is dat niet iedereen op 1 lijn zit/zat over het aantrekken van deze speler, vandaar dat Wouters zaterdag nog een keer is wezen kijken...andere kandidaat blijft nog altijd Roorda....Persoonlijk zou ik Vormer halen..prima speler die bij ons past en je heb gelijk een Nederlands klasse middenveld.

De rechtsback die ze op het oog hebben komt uit Denemarken..

Phanos heeft een grote achterstand met de betalingen van dit seizoen...dat kan wel eens een grote verliespost worden als ze failliet verklaard worden.

De nieuwe sponsor van Tagaki is een in Nederland gevestigd Japans bedrijf...ook nog kandidaat voor het sponsorschap

Verder geen nieuws op dit ogenblik...
Wat betreft middenvelders zijn er genoeg spelers die de stap naar de subtop kunnen maken en nog te licht zijn voor de top. Dan heb je het dus over Toornstra, Vormer, Roorda en nog veel meer namen...
pi_98428802
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:23 schreef Oidipous het volgende:
Ik weet ook niet wie die Zweed is, Ougie postte namelijk het volgende:

[..]

Wat betreft middenvelders zijn er genoeg spelers die de stap naar de subtop kunnen maken en nog te licht zijn voor de top. Dan heb je het dus over Toornstra, Vormer, Roorda en nog veel meer namen...
Ah ok, klinkt niet onlogisch en over het algemeen schrijft Ougie vrij zinnige dingen. Hij zuigt het iig niet zomaar uit z'n duim.
pi_98429129
14 miljoen voor Mertens + Strootman.

Toornstra (2-4m), Schone (1m), Zuiverloon (2m aan salaris), Derijck (2m), en 2 verrassingen voor de linkerkant en in de spits (2,5m per stuk) halen.

Dan kan de club/Van Seumeren het geld van Wolf houden, en worden wij komend seizoen 3e. :P
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_98429361
Ik hoop niet dat je serieus denkt dat Zuiverloon 2 miljoen per jaar gaat verdienen in Utrecht. Of hoe zie je die 2 miljoen?

Toornstra zou iig zeer welkom zijn.
pi_98429888
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:35 schreef Absurditeit het volgende:
Ik hoop niet dat je serieus denkt dat Zuiverloon 2 miljoen per jaar gaat verdienen in Utrecht. Of hoe zie je die 2 miljoen?

Toornstra zou iig zeer welkom zijn.
2 miljoen verspreid over 4/5 jaar.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_98430177
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:44 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

2 miljoen verspreid over 4/5 jaar.
Ik denk niet dat hij een speler is waar Frans een uitzondering voor zal maken iig. Dat hij dus ook maar maximaal 400.000 kan verdienen. Maar in principe zou hij wel een versterking zijn. Jammer dat Vd Maarel zich niet echt heeft ontwikkeld. Had ik destijds meer van verwacht. Maar dat kan nog komen natuurlijk.
pi_98430453
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:49 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Ik denk niet dat hij een speler is waar Frans een uitzondering voor zal maken iig. Dat hij dus ook maar maximaal 400.000 kan verdienen. Maar in principe zou hij wel een versterking zijn. Jammer dat Vd Maarel zich niet echt heeft ontwikkeld. Had ik destijds meer van verwacht. Maar dat kan nog komen natuurlijk.

Nee ik denk het ook niet, en een back zou ook nooit die 4 ton moeten verdienen eigenlijk, maar toch. ;)

vd Maarel komt denk ik helaas gewoon te kort, deed goed mee in in zijn eerste seizoen toen er nog niets van m werd verwacht, maar dat heeft ie nooit meer waargemaakt.

Is van origine ook een centrale verdediger geloof ik, liever een echte back.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_98430770
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:53 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Nee ik denk het ook niet, en een back zou ook nooit die 4 ton moeten verdienen eigenlijk, maar toch. ;)

vd Maarel komt denk ik helaas gewoon te kort, deed goed mee in in zijn eerste seizoen toen er nog niets van m werd verwacht, maar dat heeft ie nooit meer waargemaakt.

Is van origine ook een centrale verdediger geloof ik, liever een echte back.
Misschien komt hij idd wel gewoon kwaliteit te kort. Al kan het onder een andere trainer ook wel weer de goede kant op gaan met zo'n jonge speler. Ik zou hem iig nog niet helemaal afschrijven.

Toch vraag ik me af waarom Zuiverloon bij clubs als WBA en Ipswich totaal niet aan de bak is gekomen.
pi_98431090
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 20:58 schreef Absurditeit het volgende:

[..]

Misschien komt hij idd wel gewoon kwaliteit te kort. Al kan het onder een andere trainer ook wel weer de goede kant op gaan met zo'n jonge speler. Ik zou hem iig nog niet helemaal afschrijven.

Toch vraag ik me af waarom Zuiverloon bij clubs als WBA en Ipswich totaal niet aan de bak is gekomen.
Zuiverloon heeft 65 wedstrijden voor WBA gespeeld, pas sinds dit seizoen niet meer in de basis geloof ik.

Niet dat ik m daar gevolgd heb verder hoor, maar uit zijn Heerenveen-tijd herinner ik me een goede snelle rechtsback.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_98431463
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 21:04 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

Zuiverloon heeft 65 wedstrijden voor WBA gespeeld, pas sinds dit seizoen niet meer in de basis geloof ik.

Niet dat ik m daar gevolgd heb verder hoor, maar uit zijn Heerenveen-tijd herinner ik me een goede snelle rechtsback.
Het is dan ook wel interessant om te kijken hoe ze ervoor stonden toen hij wel speelde. Nu begint het er daar een beetje op te lijken - dwz een sobere middenmoter in de PL - en dan zie je dat hij niet speelt. Waarom? Ook de periode bij het nietige Ipswich was niet succesvol. Ik herinner me hem ook wel als een aardige speler en de keren dat ik hem zag spelen bij WBA deed hij het ook niet zo verkeerd, maar toch vraag ik me af waarom hij daar niet aan de bak komt.
pi_98439895
Heerlijk die speculanten topics.

Als we Mertens in de deal betrekken en 15m kunnen opstrijken dan moeten we onze broek werkelijk vollachen. Dat hebben we al jaren niet meer meegemaakt die bedragen.

Ik ben ook van mening dat we beide spelers kunnen missen, zoals we eigenlijk altijd elke speler kunnen missen. Als je terugdenkt aan de gouden tijden met Igor, Stijntje, Harold en Dirkie toen hadden we ook zoiets dat het nooit meer beter zou worden. En kijk nu eens.

Als je in totaal in deze periode voor een 20 miljoen aan spelers verkoopt, dan heb je het echt wel goed gedaan. Als je van dat bedrag 10m investeert, dan heb je zeker weten een gelijkwaardige selectie aan afgelopen jaar.

Vergeet niet dat er nog 1 belangrijke speler uit de ziekenboeg komt (Mulenga) en een andere hopelijk fit blijft (Asare).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')