fespo | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:04 |
ik heb 2 abrikozen gekocht en deze voelde zacht aan dus ik denk snel eten voor ze beurs zijn. maar het bleek zeer hard te zijn, zo als een stevige appel. hoort niet zo te zijn? zo niet wanneer weet ik of ze eetbaar zijn want de buitenland is wel indrukbaar. | |
Erasmo | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:21 |
Je voelt het wel veranderen als het zover is ![]() Voor de rest is je abrikoos wrs te vroeg geplukt, ondanks de warme lente is het seizoen nog niet van start. | |
fespo | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:25 |
beste is dus nog een paar dagjes wachten tot ik de andere opeet? | |
golfer | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:26 |
Of in de magnetron leggen om het proces te versnellen. ![]() | |
spierbal | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:27 |
Als ie groen is en uit ze eigen wegloopt, Nee even zonder dollen waarschijnlijk als je er zachtjes in kan drukken zal die wel goed zijn. En anders is het goed voor je tandjes en tandvlees. | |
NDAsilenced | zaterdag 11 juni 2011 @ 23:32 |
Als ze te pruimen zijn ![]() | |
Pietverdriet | zondag 12 juni 2011 @ 09:41 |
Abrikozen, net als alle Steenfruit rijpen niet na als ze geplukt zijn, ze worden alleen zachter daarom is het zo lastig om aan goede abrikozen te komen, net als rijpe perzikken. |