arm vissie zijn ze lekker?quote:Op donderdag 9 juni 2011 13:55 schreef golfer het volgende:
Boodschappen gedaan. Voorbereidende handelingen voor avondeten ook gedaan en nu dus nog even de laatste hoofdstukken van Koch's Zomerhuis met Zwembad uitlezen want die moet morgen terug naar de bieb.
Oh ja...er stak bij de visstal een Hollandse nieuwe over, dus die heb ik maar meegenomen.
Heerlijk zijn ze dit jaar. Mooi vet en een beetje roze/rood van binnen.quote:
Gewoon koken en een vinaigrette? Heerlijk!quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:09 schreef Anthraxx het volgende:
Weet iemand hier wat ik met een Artisjok kan doen als avondmaal?
Koken en het hart opeten.quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:09 schreef Anthraxx het volgende:
Weet iemand hier wat ik met een Artisjok kan doen als avondmaal?
Heel politiek uitgedruktquote:Op donderdag 9 juni 2011 13:44 schreef Sarabi het volgende:
@Steer
De demo is beter maar beide danseressen hebben een hele andere stijl (en waarschijnlijk smaak) dan hoe ik het leer en mooi vind.
Ik mis bij hun heel erg de isolatie en beheersing, wat ik juist mooi vind aan buikdansen, dat bijvoorbeeld alleen de heupen bewegen en de rest echt stil is of juist de borstpartij.
Ook mis ik een beetje de passie in het dansen, zeker bij de spring stukjes maar goed dat is ook vooral smaak.
Ze ziet er wel erg goed uit
0h mooi, dan ga ik er gauw eentje proberen met lekker veel uitjesquote:Op donderdag 9 juni 2011 14:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Heerlijk zijn ze dit jaar. Mooi vet en een beetje roze/rood van binnen.
pfff ben je nou danser of nietquote:Op donderdag 9 juni 2011 14:16 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Heel politiek uitgedrukt
Ik heb geen idee wanneer iets er leuk uitziet of niet, ik kijk gewoon
Geen buikdanserquote:Op donderdag 9 juni 2011 14:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
pfff ben je nou danser of niet
Bedankt voor de tips iig . Maar hij eindigt vanavond op een verse pizza.quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:19 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
En de blaadjes!
Wel goed schillen natuurlijk.
In z'n geheel koken. Dan de blaadjes eraf halen en bewaren. Hart op de pizza doen, blaadjes als voorgerecht eten. Blaadjes in vinaigrette dopen en het onderste stuk eraf zuigen. Anders gooi je de helft weg.quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:21 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Bedankt voor de tips iig . Maar hij eindigt vanavond op een verse pizza.
Hij kwam in een pakket mee. Nog nooit gegeten of bereid .
Dankje . Ga het proberen!quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:23 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
In z'n geheel koken. Dan de blaadjes eraf halen en bewaren. Hart op de pizza doen, blaadjes als voorgerecht eten. Blaadjes in vinaigrette dopen en het onderste stuk eraf zuigen. Anders gooi je de helft weg.
Gewoon van genietenquote:Op donderdag 9 juni 2011 14:16 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Heel politiek uitgedrukt
Ik heb geen idee wanneer iets er leuk uitziet of niet, ik kijk gewoon
Het is leuk om na een hapje artisjok een slokje water te nemen.quote:
Hollandse nieuwe moet je eigenlijk zonder uitjes eten.quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:17 schreef FutureFairytale het volgende:
0h mooi, dan ga ik er gauw eentje proberen met lekker veel uitjes
Je drukte zomaar op bestel?quote:Op donderdag 9 juni 2011 14:18 schreef DarkElf het volgende:
Nah, heb ik zomaar per ongeluk een leuk vestje besteld
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |