Jupsquote:Op woensdag 8 juni 2011 18:19 schreef The_Dean het volgende:
Olie, als in even insmeren met wat olie?
Pikante kip kruiden van verstegenquote:Op woensdag 8 juni 2011 18:32 schreef The_Dean het volgende:
Ik heb helaas nog geen kipkruiden.
Moet echt nog leren koken merk ik. Naja, écht koken dan
Echt koken is niet met kant en klare (kip)kruiden, die zijn vaak erg op zout gebaseerdquote:Op woensdag 8 juni 2011 18:32 schreef The_Dean het volgende:
Ik heb helaas nog geen kipkruiden.
Moet echt nog leren koken merk ik. Naja, écht koken dan
Maar toch bedankt voor de tip, volgende keer misschien op het rooster.quote:Op woensdag 8 juni 2011 19:17 schreef RickoKun het volgende:
En dump er ook een vel bakpapier onder t rooster zodat je hele schaal (als je een schaal onder je rooster hebt tenminste) één grote vette bende wil worden.
edit
Sorry, je hebt het IN een schaal! Nevermind dus!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |