Broodje aap! Kan het gerust opnieuw invriezen, de smaak gaat hooguit achteruit, maar als het die ene dag gewoon op koelkasttemperatuur of eronder is gebleven, is er niks aan de hand!quote:Op maandag 6 juni 2011 16:56 schreef annelore91 het volgende:
Zou ik zelf niet meer doen, na ontdooiing kun je producten vaak niet opnieuw invriezen. Helemaal niet met vlees!
Maar als het boven 0 is gekomen zou ik toch een paar dingen weggooienquote:Op maandag 6 juni 2011 17:13 schreef Broertie het volgende:
[..]
Broodje aap! Kan het gerust opnieuw invriezen, de smaak gaat hooguit achteruit, maar als het die ene dag gewoon op koelkasttemperatuur of eronder is gebleven, is er niks aan de hand!
Jij bakt je vlees toch hopelijk wel voor je het eet?quote:Op maandag 6 juni 2011 21:06 schreef annelore91 het volgende:
Als je vlees laat ontdooien, komen er veel bacterieën vrij. Als je het weer opnieuw invriest, dood je deze niet. Hiermee is de kans op voedselvergiftiging groter en gaat de kwaliteit van het vlees erg snel achteruit.
Een maand aan vlees in je vriezer bewaren?quote:Op maandag 6 juni 2011 21:40 schreef davo1979 het volgende:
Update heb het maar weggegooid aangezien ik hier snel ziek ben. Jammergenoeg voor een maand weg kunnen gooien.
Als je weinig vlees eet kan dat al snel.quote:Op maandag 6 juni 2011 21:41 schreef LasTeR het volgende:
[..]
Een maand aan vlees in je vriezer bewaren?
Relatief inderdaad.quote:Op maandag 6 juni 2011 21:43 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Als je weinig vlees eet kan dat al snel.
Dat ik en ik heb een beetje een tic omdat ik altijd bang ben te weinig eten in huis te hebbenquote:Op maandag 6 juni 2011 21:43 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Als je weinig vlees eet kan dat al snel.
Bacterieen zelf kunnen veelal geen kwaad, de dioxines die ze produceren wel. En die gaan niet kapot bij verhitting.quote:Op maandag 6 juni 2011 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
[..]
Jij bakt je vlees toch hopelijk wel voor je het eet?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |