FOK!forum / Culinesse à gogo / BN'er Anita Witzier tegen Jonnie Boer (Librije): gedoe in de keuken...
rubjezondag 29 mei 2011 @ 21:43
Andermaal laat een BN'er met als naam Anita Witzier zien tijdens het programma Hand vd Meester op NED1 zien waarom BN'er's alleen maar hun bekendheid hebben op grond van op van vele feestjes aflopen gezien haar soms stompzinnige en domme opmerking inzake hoe een restaurant geleid wordt.angry.gif

afl2_anitawitzier_nebo.jpg

Een greep uit de gedane uitspraken: cry.png


" Wat een gedoe zeg in de keuken..pfffff "
(omdat ze eenmaal in de keuken gekomen ziet hoeveel mensen er bezig zijn om al die gerechten voor te bereiden,alsof het eten zichzelf bereidt of uit kant en klare pakken van de groothandel komt)

"Ik dacht dat al die schelpen massaal bij de Blokker werden ingekocht en de coquilles erin werden gelegd bij de bestelling."
( dit betrof verse conquilles in een schelp die opengemaakt moesten worden) cencored.png
9611Nielszondag 29 mei 2011 @ 21:50
oke cry.gif
Pietverdrietzondag 29 mei 2011 @ 21:55
Domme muts dus eigenlijk
BasEnAadzondag 29 mei 2011 @ 22:26
Niks nieuws. De TV is gewoon een werkverschaffing voor belabberde BN'ers. Voor bijna geen enkel TV-programma wordt nog moeite gedaan. Vrijwel elk programma is een klef feestje, waarop je zelf niet bent uitgenodigd, waarin een of andere kneus zijn nieuwe boek, programma of cd promoot. Schaamteloze bagger is het, wereldvreemd en compleet de weg kwijtgeraakt in hun arrogantie.
Redcoonzondag 29 mei 2011 @ 22:33
Onwetendheid is niet enkel en alleen een eigenschap van BN'ers...
golfermaandag 30 mei 2011 @ 00:34
Anita pikte trouwens wel heel erg goed de wijn-spijscombinaties op en onhield ook vrij goed wat er op tafel werd uitgeserveerd.
De grootste domme doos van het programma blijft Trees natuurlijk met haar gewaden. ;)

En verder was het een totaal onnozel, niet topicwaardig, programmaatje van omroep Max.
rubjedinsdag 31 mei 2011 @ 13:44
wat wel leuk om te zien was hoe hun bedrijf is gegroeid en hoe alles er van binnenuit uitziet.en gerund wordt. :)
tim2308maandag 13 juni 2011 @ 02:07
Ik, kelner in een eetfabriek, vond het ook best leuk om te zien. Hoe het eruit zag in de Librije, hoe ze werken en hoe weinig tafels ze eigenlijk hebben verbaasde me
Taurusmaandag 13 juni 2011 @ 09:31
Ik ben een beetje teleurgesteld wat betreft de uitspraken, 'wat een gedoe zeg, in de keuken', is dat zo dom voor iemand die daar niet werkt? :? En dan nog die coquilleopmerking, ook niet echt om over naar huis te schrijven (of op een forum, in dit geval). Beetje culinair elitair, TS.