abonnement Unibet Coolblue
pi_6346377
quote:
Op vrijdag 18 oktober 2002 02:46 schreef dadutchdude het volgende:
Ik woon in een nogal gehorig oud apartementengebouw, en een ex van mij was echt ontzettend luidruchtig, en niet alleen als ze klar kwam, maar echt de hele tijd. Ook luste de dame in kwestie er wel pap van, dus we gingen gemiddeld wel zo'n 1 keer per dag tekeer.

....................................
* dadutchdude lol
Ik snap niet eens waarom, maar ik schaamde me helemaal niet zo, kon de humor er wel van inzien, maar mijn ex niet. Zij durfde de buren in het trappenhuis echt niet meer aan te kijken. Maar ja, hoe zeer ze het ook probeerde, langer dan een paar minuten stil blijven lukte haar echt niet.


Whehehe, ik vraag me ook altijd af of onze bovenburen ons nooit horen maar ok... We horen hen in ieder geval nooit
  vrijdag 18 oktober 2002 @ 11:26:16 #177
8125 Elbutre
The new and improved!
pi_6347002
Ik zal ook maar eens een bijdrage leveren. Ik was dit jaar met een stel vrienden op vakantie in Kreta! We hadden een appartementje met een klein terras, wat uitkeek op de bar! Die ene maat van mij gaat op een avond douchen en komt op een gegeven moment met een handdoek omgeslagen het terras opgestormd, om te melden dat de badkamer was ondergelopen. Hij was alleen vergeten dat er een enorm gat in de desbetreffende handdoek zat, op een nogal centrale plek en dat alle mensen in de bar tegen z'n tampeloeres aan stonden te kijken!
Back in town
pi_6348876
Ik kwam er na een lekkere vrijpartij met mijn toenmalige vriendin achter dat het condoom gescheurd was. Belde ze de volgende dag naar de weekendpost van de huisarts.
Ex: Ik had graag een morning-after pil. Gisteren is bij het vrijen namelijk het condoom gescheurd.
Arts: Jullie gebruikten toch wel een voorbehoedsmiddel?
Work mode_ [ ] on
__________ [x] off
relax mode_ [x] on
__________ [ ] off
  vrijdag 18 oktober 2002 @ 15:14:43 #179
36605 Scorpy2002
Ain't that cute :)
pi_6350904
Net gekeken naar het aantal views: 33597!!!!
pi_6355310
quote:
Op maandag 29 juli 2002 10:25 schreef Gordy het volgende:
Ik was een jaar of 17, toen ik tijdens een proefwerkweer aan het leren was. OP een gegeven moment ging de deurbel. Mijn toemalige vriendinnetje (14) en haar vriendin (ook 14) stonden voor de deur. Ze kwamen een kopje thee halen.

Een maal binnen wilden ze mijn kamer zien. Wij naar boven. Ma was aan het werk, broertje nog op school en pa was naar een cursus. Dus, toen we boven kwamen vroeg mijn vriendin om een zoen. Ze fluisterde in mijn oor dat ze zin had, maar dat ze ongesteld was. Daarom was haar vriendin meegekomen. Affijn, wij met zijn drieen lekker foezelen (die vriendin had nauwelijks borsten en mijn vriendin wel) en na verloop van tijd duwde mijn vriendin me op haar vriendin (we waren inmiddels allen naakt) en leidt mijn pik in het nauwelijks behaarde poesje. Zijn we net klaar, alles nog zoals het was, komt mijn vader binnen! "Oh, ik dacht dat je aan het studeren was" "Ehm, klopt.. Biologie!" Vroeg hij later, toen de meiden weer weg waren of het lekker was geweest!


Pedo
Pffff... moeilijk man!
  vrijdag 18 oktober 2002 @ 20:51:41 #181
32323 Likkepot
sex olé olé olé oléééé
pi_6355848
quote:
Op vrijdag 18 oktober 2002 20:17 schreef Goof het volgende:

[..]

Pedo


uhm 17 en 14 kan toch nog wel ?
pi_6361539
mwah weet nie of het kan, 17 en 14, maar dat verhaal van die kerel zou zowiezo niet misstaan in de erotische versie van de FABELtjeskrant...
hij kan altijd nog bacardi gaan serveren in het cafe van Lock, Stock and Two Smoking Barrels
pi_6390921
quote:
Op vrijdag 18 oktober 2002 20:17 schreef Goof het volgende:

[..]

Pedo


Ben jij echt zo jaloers op een zeer onwaarschijnlijk verhaal?
pi_6391788
quote:
Op dinsdag 6 augustus 2002 15:46 schreef Splackavellie het volgende:
mijn ex-vriendin en ik hadden zoiets ergs!

wij op haar kamer bezig. allebij naakt dus.
zij mij getrokken (we hadden pas iets en nog niet HET gedaan) en ze wou dat kwakje opruimen, dus ze wilt !naakt! naar de badkamer gaan, die 2 deuren verder was. ik vraag nog 'ben je niet bang dat iemand net op de gang is'..

zij: nee dan hoor ik iemand wel de trap op komen..

dus zij kijken, niemand op de gang, ze sprint (om niet gezien te worden) naar de badkamer en doet de deur snel achter zich dicht..

ik denken alles is goed gegaan.. opeens een gil. komt ze met een rode kop terug aanlopen, zegt ze: "mijn moeder zit in bad"

my god, dat was echt erg!


So erg ja.. d'r moeder heeft haar eigen dochter naakt gezien
Alle moslimterroristen, of ja een heleboel, die zijn bereid te sterven voor een hoger doel, want dan mogen ze maagden neuken, minstens een honderdtal, maar dat is nog altijd minder als ik met carnaval.
pi_6391810
quote:
Op vrijdag 18 oktober 2002 13:25 schreef buitenbeentje het volgende:
Ik kwam er na een lekkere vrijpartij met mijn toenmalige vriendin achter dat het condoom gescheurd was. Belde ze de volgende dag naar de weekendpost van de huisarts.
Ex: Ik had graag een morning-after pil. Gisteren is bij het vrijen namelijk het condoom gescheurd.
Arts: Jullie gebruikten toch wel een voorbehoedsmiddel?
Had ze niet per ongeluk de schilder aan de lijn ofzo?
Alle moslimterroristen, of ja een heleboel, die zijn bereid te sterven voor een hoger doel, want dan mogen ze maagden neuken, minstens een honderdtal, maar dat is nog altijd minder als ik met carnaval.
pi_6392142
Sex-bloobers, ff denken hoor heb er heel wat....

Toen ik net verkering had met mijn (inmiddels) husbie, wij op vakantie met zijn ouders, ik was toen 15 jaar.

Ouders in de caravan, wij in de tent.

S'avonds laat zijn we lekker bezig in de tent, lampje aan, want tja het is toch wel leuk om te zien waarmee je bezig ben.

We horen buiten wat gelach en gegiegel, nou ja we trekken ons er niets vanaan en gaan lekker door.

Na de sex loop ik naar de wc en zie dat een lampje in de tent niet zo'n heel goed idee is als het donker is, het word dan een schaduwspel waar iedereen van mee kan genieten.

Op diezelfde vakantie....
Tja in de tent naast je schoonouders is niet alles, prachtige vrije natuur in de buurt, lekker warm weer, daar moet je gebruik van maken

Wij heerlijk bezig, ik ga doggy-style tegen een omgevallen boom aanzitten, aaaaaarrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhh, nest met rode mieren.
Alles zat onder de rode mieren, onze kleding en alles.
Dus wij in een noodvaart terug gerent naar de camping en bij de douches al onze kleren uitgeklopt.

We zijn dol op buitensex, wat hierboven al bleek...

Wij naar kennisen geweest, een hele nacht fantastische sex gehad met z'n 4-en.
Tegen de middag de volgende dag gaan we weer naar huis, onderweg kregen we weer zin en we zochten een plekje op(ff een afmakertje samen dat hoort he ).
Hartstikke rustig daar(dachten we).
Wij lekker bezig, lekker tegen de moterkap aan, komt er een heel braaf gezinnetje aanrijden op de fiets.
Grote paniek snel achter de auto gedoken, in noodvaart trachten je kleren weer aan te krijgen wat dan dus niet lukt.
Nou ja was dolle pret dus.

Ook een mooie, de laatste die ik nu ff doe...

Wij een fotoshoot gedaan in een hotelkamer, prachtige hotelkamer en de mensen met wie we de fotoshoot deden hadden ons uitgenodigd te blijven voor wat lol(zijn ook vrienden van ons, ook swingers).
Hele nacht dolle pret, alles prima in orde.

Maarja op het bed ook flink bezig geweest en lekker gespoten een aantal keer(ik dus).

Volgende dag staat die gozer van het andere stel en ik te wachten bij de kamer terwijl mijn husbie en die andere meid gingen uitchecken.

Komen de schoonmaaksters, halen het bed af.....
Ohhhhhhhhh roept 1 van de schoonmaaksters uit, het waterbed is lek!!!!

Die gozer en ik rolde door de gang van het lachen, ik dus ben een hoofd als een boei, wetende dat ik het was die dat veroorzaakt had.

Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_6410252
quote:
Op maandag 21 oktober 2002 14:12 schreef American_Nightmare het volgende:

[..]

So erg ja.. d'r moeder heeft haar eigen dochter naakt gezien


Dr moeder wist echt wel dat dr vriendje bij dr op de kamer was..en het laatste dat je wilt is dat je OUDERS weten dat je net sex hebt gehad..of loop jij altijd bloot naar beneden: ej mam..en zij: sex gehad? en jij: ja! en zij: hoe wast??

ja..? dus..? en..?
pi_6410725
Enige wat ik wil vertellen is niet een blooper, maar een pijnlijke ervaring op de leeftijd van 12.

Was altijs bezig met skaten.

Op een dag met mijn brakke versleten skateboard gaan grinden over de trapleuning bij school, skateboard was al wankel en "fibreerde" als je erop stond maar toch doorgaan.

Spring op de trapleuning, glijd naar beneden en blijf haken waardoor het skateboard brak en alle resten in mijn scrotum verdween... Na vervolgens een tijd te hebben liggen kreunen een giga lange splinter die door mijn broek was gegaan uit mijn snikkel getrokken...

nooit meer geskate.

pi_6412015
'kay dan...
nou ik

doe er even 3, maar zal na verloop van tijd nog wel op meer capriolen komen...

1
Toen ik net sexueel actief was met mijn huidige vriendin en wij nog altijd alles met condoom deden, dan ontstaat er dus ook afval...
Dus zodra we goed en wel klaar waren werd het rubber verwijderd, dicht geknoopt en weggewerkt.
Dus toen na een wilde voortplantingsnacht de gevulde condooms weggegooid moesten worden pakte ik ze netjes op en gooide ze in t prullenbakje op haar kamer...

Toen bleek maar dat ik nog niet OVERAL van op de hoogte was, want het prullenbakje werd niet gebruikt voor rotzooi, maar deed dienst als een mini-wasmand voor gebruikte strings, slips, bh's en sokken...
Kan je wel raden wat haar moeder tegenkwam toen ze de was wilde gaan doen...

2
Niet echt beschamend voor ons...
Maar een van de vriendinnen van mijn vriendin is nog een klein beetje aan de preutsachtige kant, iig niet zo makkelijk over dat soort zaken...
En zij kwam ons dus een keer ophalen voordat we naar de film zouden gaan. Wij staan (na net gedouched te hebben) ons haar goed te doen in de badkamer en zij komt binnenlopen. Vriendin dr moeder had gezegt dat we al klaar waren. Zegt mijn vriendin totaal uit het niets en alsof het niets bijzonders is tegen haar "Ik heb m net hier afgetrokken..." (midden in de badkamer waar we stonden)
Die vriendin dus een rode kop en gelijk weg uit de badkamer Eigenlijk kon ze er wel om lachen...
Aan de andere kant, als ze 5 minuten eerder badkamer in was komen lopen... dan had ik het denk ik minder leuk gevonden...

3
Ex-vriendin. Met ouders op de camping. Ouders in caravan, wij in tentje ernaast.
3.1 Omdat we het zat waren dat we het in het tentje moesten doen en wij het een keer in de caravan wilden doen, hadden we een keer overdag toen de ouders weg waren de caravan van binnen op slot gedaan en onszelf op de bank genesteld... geen tijd door veel zin om het bed te installeren, dus gewoon op het caravan bankje, hoppa...
geen problemen aan ondervonden, alleen bleek dus later wel dat wij een mooie vlek in de stof van t bankje achter hadden gelaten... Toen maar gezegt dat we melk ofzo hadden gemorst...
3.2 Zelfde camping, zelfde vakantie, zelfde kleine tentje... Wij hadden in de camping bar gezeten, beetje drinken en met de bekenden aan de bar lullen... Toen kregen we zin en besloten we vroeger terug naar de tent om aan de slag te kunnen. Het ging er een beetje luidruchtig aan toe, veel en snel stoten en bij elke stoot een "ah"-tje...
De volgende ochtend toen we onze gezichten weer lieten, vroeg de rest van het bar-gezelschap ons waarom we snachts zo lagen te lachen in de tent... Ze waren dus met sluitingstijd langs onze tent gelopen en hadden het snelle "ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah......." opgevat als een flinke lach-bui... Ik wilde op zich nog best zeggen (opscheppen natuurlijk) waar we mee bezig waren, maar toen vertelden ze dat ze nog even hadden staan luisteren om te horen wat het was, daarna liet ik ze maar in de waan dat we moppen aan t tappen waren ofzo...

  dinsdag 22 oktober 2002 @ 16:16:27 #190
27663 B4ron
Kuala Lumpur
pi_6412571
Ik ben er erg trots op mijn niet zelfbedachte, wel geopende topic...

Hij blijft leuk.....

Goedenmiddag, u kunt wel gaan
  dinsdag 22 oktober 2002 @ 16:39:18 #191
12010 daniman
gewoon lekker gek
pi_6413032
quote:
Op dinsdag 22 oktober 2002 16:16 schreef B4ron het volgende:
Ik ben er erg trots op mijn niet zelfbedachte, wel geopende topic...

Hij blijft leuk.....


deze topic reeks is idd goed voor de lachspieren
patat ftw :)
pi_6413510
m'n meest recente 'blooper' ..

was samen met vriendin en d'r ouders een weekendje naar de veluwe geweest in zo'n vakantiehuisje .. ouders waren met honden wandelen, dus wij hadden even 't rijk alleen, maar wisten niet hoelang , dus moest allemaal beetje vlug-vlug

Wij op dat bed bezig, niks aan de hand, heerlijk sex gehad, gaat mn vriendin naar de badkamer, ziet ze dat d'r hele knie onder 't bloed zit. Die had dus een beetje tegen de muur lopen schaven tijdens de sex, maar had ze dus niks van gemerkt ..
Later op de avond stonden haar pa en ik de afwas te doen, en toen kwam m'n vriendin vertellen dat ze "d'r knie had geschaafd aan de muur, en dat't pijn deed"

Zegt d'r pa doodleuk "Tja, moet je volgende keer een ander standje doen"
Hij wist van niks, maar vriendin en ik hadden wel ff iets van

  vrijdag 25 oktober 2002 @ 14:30:28 #193
26063 Frankieboy
Maar we blijven vrienden....
pi_6463554
En kick.

Kan me deze nog herinneren:

Mijn ex wilde nooit condooms halen, dat moest ik altijd doen. Zij schaamde zich daar voor.
Toen we een keer aan het winkelen waren zei ik: "Ga je even mee naar de drogist, ik moet even kauwgom halen"
Dus ik een pakje kauwgom gehaald en afreken bij de kassa. Zeg ik zo tegen die verkoopster "En ook nog een doosje durex graag" mijn vriendin stond naast me en wist niet hoe ze het had. Vraag die verkoopster ook nog eens doodleuk: "een doosje van 12 of van 24?"
Ik weer aan mijn vriendin: "wat doen we, is die van 12 genoeg denkje?" En vervolgens zeg ik tegen die verkoopster; "Doe die van 24 maar" Mijn vriendin kon wel de winkel uitrennen nu. Maar ja, dat ziet ook weer zo stom uit dus ze bleef braaf naast me staan toen ik betaalde. En ik maar lachen
Eenmaal buiten kreeg ik de wind van voren, maar later kon ze er zelf toch ook wel om lachen.

Ze is daarna nooit meer samen met mij naar een drogist geweest.

Het is half november, we hebben het net voor de eerste keer gedaan. We liggen naakt in bed met de dekens weggeslagen. Zij is de grootste koukleum die ik ken. Dus ik kruip lekker dicht tegen haar aan. Zij mompelt: "Rot op, ik heb het warm."
  vrijdag 25 oktober 2002 @ 18:51:36 #194
19134 geursel
"Sailing Home"
pi_6467604
hahaha lache!

Ik was afgelopen zomer met me vreindin naar Amsterdam gegaan. Daar zo'n uitverkoop boekenwinkel binnen. Hebben ze ook dvd's enzo. Dus ik loop daar binnen en riep best hard tegen me vriendin: "Hey, zullen we een pornofilm gaan halen??" Hehehehe, veel mensen om ons heen zaten echt zo te kijken van: WTF!! Begint er opeens spontaan een gast van ongeveer 38 jaar naar ons toe en geeft advies dat we hier in deze winkel geen poronofilm moeten kopen, maar in een gespecialiseerde sexshop. Dat was echt lache

Mzzl.

Koude tosti's.... Brrrr....
pi_6479547
hmm

feestje gehad op school, erg standaard bij de fietsenstalling staan wriemelen (pre echte sex periode). ik had een nogal braaf, maar vrij strak jurkje aan en om het vingeren wat te vergemakkelijken had ik mijn string een eindje naar beneden getrokken. die was dus op een gegeven moment door al onze 'activiteit' tot op mijn enkels gezakt en om niet om te vallen was ik er dan maar met een voet uitgestapt. op een bepaald moment, gelukkig al voorbij het hoogtepunt van onze wriemelactie, komen een paar klasgenoten van ons om het hoekje. Wij hardstikke casual, niks aan te zien, tot een van mijn vriendinnen met haar zatte kop vraagt of ik mijn strings altijd rond mijn enkel draag... Dan sta je daar dus he, met een ineens wel heel erg witte string rond je enkel. en wat moet je er op dat moment nog mee, optrekken gaat niet zonder in je blote aars te gaan staan en hem nonchalant in je zak steken is ook zo wat. Toch maar voor het laatste gekozen overigens... l:(

Compulsive Liar Danger Slut
pi_6480097
quote:
Op zaterdag 26 oktober 2002 19:18 schreef Lievelotje het volgende:
hmm

feestje gehad op school, erg standaard bij de fietsenstalling staan wriemelen (pre echte sex periode). ik had een nogal braaf, maar vrij strak jurkje aan en om het vingeren wat te vergemakkelijken had ik mijn string een eindje naar beneden getrokken. die was dus op een gegeven moment door al onze 'activiteit' tot op mijn enkels gezakt en om niet om te vallen was ik er dan maar met een voet uitgestapt. op een bepaald moment, gelukkig al voorbij het hoogtepunt van onze wriemelactie, komen een paar klasgenoten van ons om het hoekje. Wij hardstikke casual, niks aan te zien, tot een van mijn vriendinnen met haar zatte kop vraagt of ik mijn strings altijd rond mijn enkel draag... Dan sta je daar dus he, met een ineens wel heel erg witte string rond je enkel. en wat moet je er op dat moment nog mee, optrekken gaat niet zonder in je blote aars te gaan staan en hem nonchalant in je zak steken is ook zo wat. Toch maar voor het laatste gekozen overigens... l:(


hehehhe heb je op de terugweg je zadel van je fiets gehaald
  maandag 28 oktober 2002 @ 10:54:17 #197
8125 Elbutre
The new and improved!
pi_6500134
quote:
Op zaterdag 26 oktober 2002 19:56 schreef thadude het volgende:

[..]

hehehhe heb je op de terugweg je zadel van je fiets gehaald


Back in town
  maandag 28 oktober 2002 @ 16:07:30 #198
12010 daniman
gewoon lekker gek
pi_6505413
na alle vier de topics van deze reeks tot nu toe gelezen te hebben, zet ik er zelf ook maar es twee leuke anekdotes neer:

(1)
Ik was nog een kleine jongen (8 jaar ofzo) en was met een van mijn broers gaan zwemmen. Veel plezier gehad enzo. Na het zwemmen een kleedhokje in en omkleden. Staan mijn broer en ik daar bloot, zeg ik opeens uit volle borst: HEEE JIJ KRIJGT AL HAREN BIJ JE PIEMEL!!!
Vanuit de andere kleedhokjes kwam er gegiechel en reacties als: "jaa die heb ik ook hoor!", terwijl mijn broer er niet zo blij mee was...
heh heh heh

(2)
Zowel ik als diezelfde broer als hierboven hebben een bijbaantje gehad in het distributiecentrum van een lokale supermarktketen. Moet mijn broer plots naar de plee, ziet ie daar op de plee een jonge gast (mss net 16 ofzo) z'n pielemansje afvegen. Was die knaap vergeten de deur op slot te doen

patat ftw :)
pi_6505444
-bestiliteiten als grapje afdoen doe je maar buiten SEX-

[Dit bericht is gewijzigd door Joker1977 op 28-10-2002 23:44]

pi_6505798
Een meisje was me eens aan het pijpen...maar wilde niet dat ik in haar mond klaarkwam. Dat vond ze niet zo prettig..

Dus ik nog netjes waarschuwen, ging ze toch door.....ik nog een keer waarschuwen dat ze nu toch echt moest stoppen want anduuuuuuhuuurssssssss....en toen was het al te laat.

Een facial voor haar dus....hihihihi En ik kon er niks aan doen 0-)

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')