Bobdew | donderdag 19 mei 2011 @ 21:29 |
Toen ik vandaag aan het koken was vroeg ik me af, hoe je het holle gedeelte in een paprika eigenlijk noemt? | |
schommelstoel | donderdag 19 mei 2011 @ 21:36 |
Misschien kan je het hier vinden... http://www.google.nl/ | |
deadly_kiss | donderdag 19 mei 2011 @ 21:37 |
''het holle gedeelte in een paprika''![]() ![]() | |
-tape- | donderdag 19 mei 2011 @ 21:37 |
Heeft geen naam, gewoon paprika. | |
Bobdew | donderdag 19 mei 2011 @ 21:38 |
Zo zie je maar weer dat de Nederlandse taal heel arm is. | |
kleinstofzuigertje | donderdag 19 mei 2011 @ 21:39 |
de binnenkant. | |
-tape- | donderdag 19 mei 2011 @ 21:39 |
Het 'hart' van de paprika, mocht je het dan precies willen benamen. Anders gewoon paprika. | |
Bobdew | donderdag 19 mei 2011 @ 21:41 |
nee het holle gedeelte, niet dat witten aan de zijkanten en in het midden. | |
-tape- | donderdag 19 mei 2011 @ 21:41 |
Dat is gewoon niks, hoezo zou dat een naam hebben? | |
Bobdew | donderdag 19 mei 2011 @ 21:43 |
Ik weet het niet, ik vroeg het gewoon af, maar het heeft dus blijkbaar geen naam. | |
Waterweg | donderdag 19 mei 2011 @ 21:46 |
ja de luchtruimte in een paprika bedoel je toch? geen idee hoe dat officieel heet. maar wat ik me dan weer afvraag: wat zit er dan? is het "gewone" lucht zoals buiten de paprika, of iets anders? een (paprika)plant neemt stikstof op en stoot zuurstof af...maar staat verder wel gewoon in "lucht". Dus is er dan daar alleen maar zuurstof? Want een paprika is toch water/gasdicht? | |
Lienekien | donderdag 19 mei 2011 @ 21:47 |
Want andere talen hebben er wel een woord voor? Zo zie je maar weer wat voor onzin mensen toch altijd weer kunnen bedenken. | |
bas-beest | donderdag 19 mei 2011 @ 21:49 |
Check z'n post-history. | |
Lienekien | donderdag 19 mei 2011 @ 21:51 |
Ik zat er dus niet ver naast. | |
ElisaB | donderdag 19 mei 2011 @ 22:05 |
Hoi, doei ![]() (af en toe eens een onzinnig topic in F&F is best grappig, maar een dagelijkse portie van jou is ongewenst) |