Karina | woensdag 18 mei 2011 @ 21:09 |
Ik zit naar Master Chef te kijken en daar kwam een recept in voor, dat me wel wat leek om een keer te maken. Nu moeten er in dat recept Cannellini beans. Maar ik kan niet goed achterhalen of dat nou gewone witte bonen zijn, zoals hieronder, of dat het toch een andere soort is? En hoe heten ze dan hier? ![]() | |
leeell | woensdag 18 mei 2011 @ 21:10 |
Gewone boon | |
leeell | woensdag 18 mei 2011 @ 21:11 |
oftewel Phaseolus vulgaris | |
leeell | woensdag 18 mei 2011 @ 21:11 |
oftewel de familie van witte boon | |
leeell | woensdag 18 mei 2011 @ 21:11 |
aka dat potje is goed | |
Karina | woensdag 18 mei 2011 @ 21:23 |
Danku ![]() | |
Vandaag... | donderdag 19 mei 2011 @ 08:57 |
Familie van de witte boon maar wel een andere variant... als alternatief kan je boterbonen gebruiken. | |
lemonlime | donderdag 19 mei 2011 @ 09:07 |
Ik zou ook boterbonen gebruiken, uit blik (of zelf koken als je moeilijk wilt doen). Die zijn veel lekkerder en steviger dan die meuk uit een potje. | |
Karina | donderdag 19 mei 2011 @ 09:35 |
Ik zal eens kijken of boterbonen bij de supermarkt te krijgen zijn, ik ken ze niet eigenlijk. | |
Pietverdriet | donderdag 19 mei 2011 @ 18:52 |
Weet je hoe Witte Bonen in het Engels heten? | |
Karina | donderdag 19 mei 2011 @ 18:53 |
White beans? ![]() Geen idee anders. | |
Pietverdriet | donderdag 19 mei 2011 @ 18:56 |
Neee, dat is Fries voor neuken Waaaid Biens ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, flauwe grap Hier, over wat je Cannellini beans zijn http://www.wisegeek.com/what-are-cannellini-beans.htm | |
Karina | vrijdag 20 mei 2011 @ 11:39 |
Ik had al een vermoeden dat het iets raars zou zijn ![]() Dat had ik ook gevonden inderdaad en daar maakt ik uit op dat het de "normale" bonen zijn, maar ik wist het niet helemaal zeker. |