Deliah | maandag 16 mei 2011 @ 18:26 |
Geen chinese kool maar sla meegenomen, kan ik die ook verwerken in een roerbakgerecht of is dat geen goed idee? | |
GroeneGod | maandag 16 mei 2011 @ 18:29 |
![]() | |
Snakey | maandag 16 mei 2011 @ 18:29 |
Nee, daar blijft niks van over in de pan. ![]() | |
Deliah | maandag 16 mei 2011 @ 18:30 |
Ja? | |
Deliah | maandag 16 mei 2011 @ 18:31 |
Chinese kool als laatste toevoegen en eventjes meebakken is anders heerlijk ![]() | |
Stokstaart | maandag 16 mei 2011 @ 18:31 |
dat gaat pap worden ![]() | |
krioro | maandag 16 mei 2011 @ 18:33 |
Eh. Je kan de sla er na het roerbakken doorheen doen. | |
ArieSchaap | maandag 16 mei 2011 @ 18:33 |
Aardappel - sla roerbak Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands Ingrediënten 300 gram kalkoenfilet in blokjes 450 gram aardappelblokjes (voorgegaard) 2 rode puntpaprika's 1 klein blikje mais 300 gram ijsbergsla 1 pot gesneden groene olijfjes (AH) 4 a 5 eetlepels olijfolie peper en zout Materialen grote wok + mes ( en altijd van je af snijden) Bereiden Snijd de puntpaprika's in kleine reepjes. Snijd de sla in stukjes. Bestrooi de kalkoenfiletblokjes met peper en zout en bak ze aan in 1 a 2 eetlepels olie tot ze gaar zijn, maar niet bruingebakken. Haal ze uit de wok. Doe de resterende olie in de wok en bak hierin de aardappeltjes (beetje zout erop) goudbruin. Voeg dan de kalkoen en de paprika toe, een paar minuten roerbakken, dan de olijfjes en mais erbij en weer verhitten. Als het allemaal goed warm is de stukjes sla toevoegen en kort roerbakken (niet langer dan 5 minuten). Eet smakelijk! Ook lekker met ketchup erdoor. Bronvermelding http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=157384 ![]() | |
Deliah | maandag 16 mei 2011 @ 18:36 |
Ah, mooi, dus het is mogelijk wel eetbaar. Dankuwel. | |
ArieSchaap | maandag 16 mei 2011 @ 18:38 |
Deliah ![]() ![]() | |
RobinOok | maandag 16 mei 2011 @ 19:20 |
In China eten ze ook gebakken sla. Is hardstikke lekker hoor. Resulaat is natuurlijk wel afhankelijk van welk soort sla je hebt gekocht, maar in principe moet dat gewoon kunnen. Ik zou het in reepjes toevoegen, zo'n beetje van het vuur af. Of hooguit nog 10 seconde op het vuur. | |
Pietverdriet | maandag 16 mei 2011 @ 19:26 |
Prima te doen, ook gewoon rauw door een roerbakgerecht is het lekker | |
Tanin | maandag 16 mei 2011 @ 23:31 |
Roergebakken ijsbergsla met knoflooktenen smaakt heerlijk. Of het door een roerbakgerecht ook werkt weet ik niet. |