abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_96896341
Geen chinese kool maar sla meegenomen, kan ik die ook verwerken in een roerbakgerecht of is dat geen goed idee?
pi_96896497
|:(
The autist, formally known as Tjibbe
  maandag 16 mei 2011 @ 18:29:40 #3
58789 Snakey
-||||--------||||-
pi_96896543
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2011 18:29 schreef GroeneGod het volgende:
|:(
Ja?
pi_96896596
quote:
10s.gif Op maandag 16 mei 2011 18:29 schreef Snakey het volgende:
Nee, daar blijft niks van over in de pan. :')
Chinese kool als laatste toevoegen en eventjes meebakken is anders heerlijk O+ . Ik wil mn gerecht nu niet omver helpen, geen idee hoe sla smaakt.
pi_96896620
dat gaat pap worden :X
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_96896700
Eh. Je kan de sla er na het roerbakken doorheen doen.
full stops and exclamation marks
pi_96896709
quote:
9s.gif Op maandag 16 mei 2011 18:26 schreef Deliah het volgende:
Geen chinese kool maar sla meegenomen, kan ik die ook verwerken in een roerbakgerecht of is dat geen goed idee?
Aardappel - sla roerbak

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Slank, Voorbereidingstijd 15 minuten, Bereidingstijd 15 minuten, Hollands

Ingrediėnten

300 gram kalkoenfilet in blokjes
450 gram aardappelblokjes (voorgegaard)
2 rode puntpaprika's
1 klein blikje mais
300 gram ijsbergsla
1 pot gesneden groene olijfjes (AH)
4 a 5 eetlepels olijfolie
peper en zout

Materialen

grote wok + mes ( en altijd van je af snijden)

Bereiden

Snijd de puntpaprika's in kleine reepjes. Snijd de sla in stukjes. Bestrooi de kalkoenfiletblokjes met peper en zout en bak ze aan in 1 a 2 eetlepels olie tot ze gaar zijn, maar niet bruingebakken. Haal ze uit de wok. Doe de resterende olie in de wok en bak hierin de aardappeltjes (beetje zout erop) goudbruin. Voeg dan de kalkoen en de paprika toe, een paar minuten roerbakken, dan de olijfjes en mais erbij en weer verhitten. Als het allemaal goed warm is de stukjes sla toevoegen en kort roerbakken (niet langer dan 5 minuten). Eet smakelijk! Ook lekker met ketchup erdoor.
Bronvermelding
http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=157384
:Y)
1 oog dicht + 1 oog open = Glimlach.
pi_96896849
Ah, mooi, dus het is mogelijk wel eetbaar. Dankuwel.
pi_96896913
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2011 18:36 schreef Deliah het volgende:
Ah, mooi, dus het is mogelijk wel eetbaar. Dankuwel.
Deliah ~O> de keuken in :9~
1 oog dicht + 1 oog open = Glimlach.
  maandag 16 mei 2011 @ 19:20:40 #11
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_96899243
In China eten ze ook gebakken sla. Is hardstikke lekker hoor.
Resulaat is natuurlijk wel afhankelijk van welk soort sla je hebt gekocht, maar in principe moet dat gewoon kunnen. Ik zou het in reepjes toevoegen, zo'n beetje van het vuur af. Of hooguit nog 10 seconde op het vuur.
  maandag 16 mei 2011 @ 19:26:46 #12
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_96899692
Prima te doen, ook gewoon rauw door een roerbakgerecht is het lekker
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 16 mei 2011 @ 23:31:36 #13
309770 Tanin
de vreemdeling
pi_96919499
Roergebakken ijsbergsla met knoflooktenen smaakt heerlijk. Of het door een roerbakgerecht ook werkt weet ik niet.
"Dit? Dit zijn mijn oorlogswonden, heb jarenlang oorlog gevoerd met mezelf, maar ik heb gewonnen!"
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')