Ik heb al een jaar een Whirlpool magnetron/oven in de keuken staan, maar ik snap er eigenlijk de ballen van... magenetron functie lukt mij nog wel, maar dan houdt het ook wel op.

Naast de magnetron zijn er in feite 3 andere hoofdfuncties:
Combigrill
![IiuZB.jpg]()
Turbogrill
![X3KUp.jpg]()
Turbogrill-combi
![sQdfq.jpg]()
Volledige handleiding staat hierAlleen wat gebruik ik nu wanneer?
Vorige week lasange proberen te maken:
quote:
Verwarm de oven voor op 200° C (gasovenstand 4) en vet de ovenschaal in. [...]
bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar.
Dus ik heb eerst laten voorverwarmen op 175 graden, en vervolgens 30 minuten lang de trurbogrill gebruikt op 175 graden.
175 graden want:
quote:
STEL EEN CA. 25 °C LAGERE TEMPERATUUR in dan u bij een traditionele oven
zou hebben gekozen.
Gevolg was dat de bovenkant van m'n lasange zwart was, terwijl de saus nog te vloeibaar was.
Alleen nu zie ik dit in de handleiding staan:
![j54Mu.jpg]()
Ik moet dus geen turbogrill gebruiken, maar combigrill?

Moet ik dan ook voorverwarmen, volgens de handleiding moet dan niet bij combi-grill?
En hoeveel Watt?

En hoe lang, wel gewoon 30 minuten?

Help.