greatgonzo | donderdag 12 mei 2011 @ 20:02 |
Gisteren was ik voor het werk in Bremen, daar in een restaurant kreeg een collega een soort koekepannetje, gevuld met kaas/tomaten/vlees e.d., met daarnaast tortilla chips/nacho's. Het leek eigenlijk meer een een mexicaanse kaasfondue Nu zou ik dit zelf ook wel eens willen maken. Nu natuurlijk de vraag: - hoe heet het? - heeft iemand toevallig ook een goed recept? | |
LasTeR | donderdag 12 mei 2011 @ 20:07 |
![]() | |
LasTeR | donderdag 12 mei 2011 @ 20:08 |
Een Caquelon. | |
simmu | vrijdag 13 mei 2011 @ 13:38 |
ik denk dat je fajita's bedoelt. daar zijn 300.000 verschillende recepten voor. google is je vriend ![]() | |
simmu | vrijdag 13 mei 2011 @ 13:42 |
hoe ik nogal eens maak: kipfilet of biefstuk. in reepjes tomaten ui knoflook tomatenpuree chilipoeder 1 peper (of uit pot van die mexicaanse pepers) cayennepeper peper en ui en knoflook even fruiten. vlees erbij en bakken, tomaten en tomatenpuree erbij en nog even bakken. eventueel smeuiger maken danwel wat inkoken, op smaak brengen met de chilipoeder en cayennepeper. erbij: tortilla's zure room geraspte kaas sla ![]() | |
LasTeR | vrijdag 13 mei 2011 @ 17:42 |
Hij heeft het over een koekenpan, geen pannenkoek. Pannekoek. | |
simmu | vrijdag 13 mei 2011 @ 17:45 |
ga je eens inlezen dan wat een fajita inhoudt pannekoek | |
LasTeR | vrijdag 13 mei 2011 @ 17:47 |
Leer mij maar koken. ![]() Fondue jij ook altijd in je tortilla? | |
simmu | vrijdag 13 mei 2011 @ 19:45 |
nee. ik fondue niet in een tortilla. ik gebruik de tortilla liever om te dopen of te vullen met wat in het pannetje zit ![]() |