De skillets van Creuset ook niet hoor, je hebt verschillende soortenquote:Op woensdag 11 mei 2011 16:33 schreef Yngwie het volgende:
Het is toch alleen de buitenkant die geemailleerd is? Dan maakt het toch niet uit?Oh wacht, da's bij die Creuset pannen anders ja. Ik zat aan mijn stoofpot te denken, die is niet geemaillerd van binnen.
Bij al die Creuset pannen lees ik op hun site toch:quote:Op woensdag 11 mei 2011 16:35 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
De skillets van Creuset ook niet hoor, je hebt verschillende soorten![]()
Ja dat zag ik later ook (staat bij alle pannen zag ik), maar vraag me dan sterk af wat ze daar mee bedoelen, want er is weinig emaille te vinden ín de pan volgens mijquote:Op woensdag 11 mei 2011 16:37 schreef Yngwie het volgende:
[..]
Bij al die Creuset pannen lees ik op hun site toch:
"Zwart geëmailleerd kookoppervlak: uitzonderlijk sterk en duurzaam"
Lijkt op een speciale manier van emailleren:quote:Op woensdag 11 mei 2011 16:40 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
want er is weinig emaille te vinden ín de pan volgens mij![]()
daar heb ik er ook 2 van (stoofpan en wok-ding), prima pannen en zeer goed betaalbaarquote:Op woensdag 11 mei 2011 18:32 schreef DIJK het volgende:
Ik heb een http://www.hackman.fi/web(...)value_parts_pot_35_l
Gehaald bij AH. Wel redelijk betaalbaar (zeker in vergelijking met le creuset).
Die stoofpot van de AH heb ik ook, ben er prima tevreden overquote:Op woensdag 11 mei 2011 18:32 schreef DIJK het volgende:
Ik heb een http://www.hackman.fi/web(...)value_parts_pot_35_l
Gehaald bij AH. Wel redelijk betaalbaar (zeker in vergelijking met le creuset).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |