Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:07 |
Had ik net even trek in een kroket, was er geen frituur in de buurt. Balen! Maar geen paniek, ik smeet die kroketjes gewoon even in de oven op 250 graden. Op een gegeven moment begon het toch wat te stinken en wat bleek, de kroket was opengebarsten en de ragout was eruit gelopen. En het korstje was wit gebleven. ![]() Het hoopje toch maar op m'n brood geschept en opgegeten, was nog best lekker eigenlijk! ![]() Klacht: AH-kroketten barsten open en blijven wit in de oven. | |
MASD | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:08 |
Die zijn niet geschikt voor de oven. Maar het maakt niet uit, smaakt hetzelfde. | |
L-ascorbinezuur | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:08 |
Weet je zeker dat het een kroket was? | |
Gemaskerde | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:08 |
Kan dit ook met kipcorn? | |
Dastan | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:08 |
![]() | |
stevenmac26 | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:09 |
kroketten in de oven ![]() | |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:09 |
Wat moest ik dan? ![]() | |
mstx | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:10 |
Kroketten horen in de frituur. Frituurbarbaar, hoe durf je deze kroket zo te mishandelen. ![]() | |
sc00p | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:11 |
Kaassoufles uit de oven zijn wel lekker!! | |
Hooidraad | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:11 |
Ik zou het hoopje ook opgegeten hebben. Blijft toch je eigen creatie. | |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:11 |
Kroketten uit de oven zijn ook lekker, het ziet er alleen uit als gebakken hoerenkots. | |
Daffodil31LE | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:12 |
Kroketten in de oven? Ben je wel helemaal goed bij je hoofd? In 't vet met die dingen! Je bent toch niet bang voor een paar grammetjes vet? | |
Gary_Oak | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:12 |
Ben je ooit ondergekotst door een hoer? ![]() | |
pfefferkatze | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:12 |
Ik pleur altijd frikandellen bevroren en al in de oven. Als ze er ontploft uitzien zijn ze goed. | |
fespo | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:13 |
gewoon in een pan met olie, lutser! | |
GGMM | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:13 |
Door dit topic heb ik zin in kroketten. | |
Daffodil31LE | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:14 |
Een punker met piekhaar ziet er ook ontploft uit, maar om nou te beweren dat zoiets "goed" is... | |
cherishable | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:15 |
| |
Hooidraad | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:17 |
Ik ga het binnenkort eens proberen. | |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:19 |
Veel snacks kunnen in de oven, gewoon effe op 250 graden en het is zo klaar! | |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:27 |
![]() ![]() Voor de beeldvorming! | |
StevenPaul | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:28 |
Is hij inmiddels niet koud? | |
IBAZ | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:28 |
Dat ziet er uit als brood van de supermarkt. Yegh. | |
chroestjov | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:29 |
Man man man, ik verhonger nog liever. | |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:30 |
De smaak was goddelijk, de presentatie alleen wat minder. ![]() | |
DuTank | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:33 |
friet uren | |
fespo | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:34 |
ah nee ![]() | |
IBAZ | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:35 |
Olie in een klein pannetje, verhitten en de kroketjes er in mikken. | |
themole | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:35 |
Niet de patat-friet discussie. ![]() | |
DuTank | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:36 |
oh sorry, het was een typo patat uren | |
BzP | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:41 |
| |
Geelman | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:47 |
Geeft teveel troep. | |
MisterJ.Lo | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:50 |
Vieze dikzak. | |
DuTank | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:50 |
Als je een debiel bent, dan wel inderdaad. | |
Kluupkluup | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:55 |
'geen snackbar in de buurt'.. Binnen 200m van mn huis zitten er wel een stuk of 6 ![]() Maar ik snack zelden ![]() | |
Lysdexie | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:56 |
Tering ![]() | |
Patrickovik | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:57 |
Geweldig man, supermarkt brood met kankerkroketten | |
Respecttothemanwiththeice | woensdag 11 mei 2011 @ 00:04 |
Een albino-kroket, ScH4ttuGg | |
Wumb0 | woensdag 11 mei 2011 @ 00:22 |
Als dat zo is dan blijf ik kipcorns in de oven smijten! ![]() | |
Madame_Paon | woensdag 11 mei 2011 @ 00:24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dat ziet eruit als kots .... bleeeghh. | |
Gemaskerde | woensdag 11 mei 2011 @ 10:51 |
JaH hE eCchjt SchattiIg DiEe KrOkEtT!!!!!!
![]() | |
2NutZ | woensdag 11 mei 2011 @ 10:53 |
Doet me denken aan zo'n oude droge keutel ![]() | |
Kridje | woensdag 11 mei 2011 @ 10:59 |
Het ziet eruit als beschimmelde kaas. En dan niet het goede soort. | |
steenpuist2 | woensdag 11 mei 2011 @ 20:53 |
Verdomme nu heb ik zit in kipcorns. Iemand al getest of het in de oven kan? | |
Wing | woensdag 11 mei 2011 @ 20:54 |
Heel wat minder. | |
SuperrrTuxxx | woensdag 11 mei 2011 @ 20:56 |
| |
Pharkus | woensdag 11 mei 2011 @ 20:57 |
het kan op 250 graden en om de 7 minuten 2x draaien | |
Oerbeer | woensdag 11 mei 2011 @ 21:22 |
Ik heb het eens met bakboter geprobeerd, dat was ook geen succes. Toen was de korst zwart... | |
Geelman | woensdag 11 mei 2011 @ 21:56 |
Ik ben niet ziek geworden of doodgegaan. Kroketten uit de oven bevatten weinig vet en zijn erg voedzaam. Prima gerecht voor je wekelijkse sasdag! ![]() | |
SuperrrTuxxx | woensdag 11 mei 2011 @ 21:57 |
Sasdag ![]() | |
MASD | woensdag 11 mei 2011 @ 21:59 |
Ik vind het eigenlijk wel lekkerder, zo uit de oven. De ragout is dan ietwat droger en er zit véél meer smaak aan. Lelijk eendje enzo. | |
Geelman | woensdag 11 mei 2011 @ 21:59 |
De ragout smelt gewoon op je tong! ![]() | |
Ten_minste_houdbaar_tot | woensdag 11 mei 2011 @ 22:05 |
2x draaien dan ligt hij nog steeds hetzelfde ? En hoe vaak 7 minuten ? | |
Guitar93 | woensdag 11 mei 2011 @ 22:11 |
ik stop ze altijd in de magnetron, frikadellen ook trouwens. | |
Geelman | woensdag 11 mei 2011 @ 22:17 |
Ik heb geen magnetron. ![]() | |
Patrickovik | woensdag 11 mei 2011 @ 23:20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 11 mei 2011 @ 23:21 |
Nou nou TS, jij maakt wat mee zeg. ![]() | |
Patrickovik | woensdag 11 mei 2011 @ 23:22 |
Je moet toch wat als je in de bijstand zit he. | |
Mutsaers__78 | donderdag 12 mei 2011 @ 09:43 |
Dus je hebt kroketten in huis maar geen frituurpan???? What the... ![]() | |
Mutsaers__78 | donderdag 12 mei 2011 @ 09:44 |
Broodje kroket = gezonder dan broodje kaas. | |
Pensionante. | donderdag 12 mei 2011 @ 10:23 |
Kroketten ![]() | |
Walter81 | donderdag 12 mei 2011 @ 10:24 |
Ja trut, flikker die kroket dan ook niet in de oven, maar in frietvet van 190 graden. | |
Pharkus | donderdag 12 mei 2011 @ 14:35 |
7 minuten, dan draaien, 7 minuten, dan draaien en dan dat 2x of totdat het gaat ruiken (maar dan ben je dus te laat) Kan eigenlijk niet misgaan. | |
zoekeenleven | donderdag 12 mei 2011 @ 15:26 |
bij mij op school verkopen ze krokketten uit de oven zijn wel mooi gekleurd en smaken goddelijk! | |
2NutZ | donderdag 12 mei 2011 @ 15:28 |
![]() | |
Mutsaers__78 | donderdag 12 mei 2011 @ 15:35 |
Dat zijn dus voorgefrituurde kroketten opgewarmd in de oven. | |
fespo | donderdag 12 mei 2011 @ 17:07 |
nee waarom. | |
Patrickovik | donderdag 12 mei 2011 @ 18:23 |
Geloof je dat nu echt of zit je te trollen? In een kroket zit vlees van de meeste laagste rang. | |
Madame_Paon | donderdag 12 mei 2011 @ 18:25 |
En daarom is het ook zo lekker: er zit alleen maar afval in. ![]() | |
Geelman | donderdag 12 mei 2011 @ 18:38 |
Ja en als je dat dus niet hebt? | |
Sloeber94 | donderdag 12 mei 2011 @ 18:42 |
Kroketten kun je ook bakken ![]() | |
Casino.Bob | donderdag 12 mei 2011 @ 18:45 |
witte kroketten ![]() TS eet broodjes aids ![]() | |
zeefkreeft | donderdag 12 mei 2011 @ 21:15 |
Een broodje kroket (mits het uit de oven komt) is misschien inderdaad wel gezonder dan een broodje kaas. Kaas is sowieso niet heel gezond (geen trolling). "Afval" vlees is net zo gezond als "hoogwaardig" vlees behalve dat het er wat minder smakelijk uitziet. | |
Geelman | donderdag 12 mei 2011 @ 22:35 |
Zal ik er nog eentje opwarmen? ![]() | |
Chulaa | donderdag 12 mei 2011 @ 22:36 |
Krokettennnnnnnn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
koekjestrommel1 | donderdag 12 mei 2011 @ 22:40 |
Je kan ook 1 liter olijfolie in een pan mikken en daar in frituren ![]() | |
Mutsaers__78 | vrijdag 13 mei 2011 @ 10:48 |
Tik het nu maar gewoon in Google 'broodje kroket broodje kaas', dan zie je het zelf wel. En vlees van de laagste rang is per definitie slecht voor je. Uhhuh. | |
Geelman | vrijdag 13 mei 2011 @ 14:49 |
Kroketten zijn gezond hoor! Mag je best eten van Sonja! ![]() | |
dada3322 | vrijdag 13 mei 2011 @ 14:50 |
Sonja![]() | |
Geelman | vrijdag 13 mei 2011 @ 14:52 |
![]() | |
fespo | vrijdag 13 mei 2011 @ 15:08 |
"Een broodje kroket is gezonder dan een broodje kaas. In vergelijking met een broodje kaas bevat een broodje kroket namelijk minder vet en calorieën." met die redenatie is een broodje poep nog gezonder. | |
Mutsaers__78 | vrijdag 13 mei 2011 @ 16:18 |
Mooi staaltje selectief googlen. Ik plemp hier maar even de rest voor je neer: "In vergelijking met een broodje kaas bevat een broodje kroket namelijk minder vet en calorieën, veel minder (ongezond) verzadigde vet, meer opneembaar ijzer en ongeveer evenveel vitamines. " | |
zoekeenleven | vrijdag 13 mei 2011 @ 17:59 |
ddd | |
Geelman | vrijdag 13 mei 2011 @ 18:58 |
Zelf denk ik dat een kroket gezonder is dan sla. | |
MASD | vrijdag 13 mei 2011 @ 19:07 |
Frituren in olijfolie is het smerigste ooit men, gewoon frituren in boter, zoals het hoort. | |
Hooidraad | vrijdag 13 mei 2011 @ 19:30 |
Klopt, is ook wetenschappelijk bewezen |