abonnement Unibet Coolblue
pi_96356151
Kwijlen inderdaad ja, maar die verzendkosten houden me toch ook wel een beetje tegen.
Maar ooit, als ik miljonair en gepensioneerd ben ofzo :P
pi_96357016
Ik ben te lui om te zoeken, is er een patroontje van piplup van pokemon?
Zag toevallig vanmiddag een aflevering en daar was een te schattige bij, en nu met plaatjes zoeken kom ik m tegen, volgens mij is het dezelfde.
Dus mocht iemand het toevallig weten :P
pi_96359269
ongeveer alle pokemon hebben wel een patroon ;) google ff op littlemojo en pattern, dan kom je op een soort
fileshare waar van alle pokemon wel de
patronen zijn te vinden. ze staan alfabetisch grschikt op naam van de eerste in de evolutie... zit op telefoon, anders had ik je wel een link gestuurd...

annelotje, bedankt voor de
mail!

ik ben nu braaf bezig met layton op de bank...
pi_96359586
Shit, serieus 253 van die dingen? *valt van stoel*
pi_96360424
Iemand ooit op dat plastic geborduurd?

Ook grappig, googlen op piplup cross stitch en een gehaakte krijgen _O- ook leuk.
pi_96361527
ja, serieus! die figuur heeft ze volgens mij voor het grootste deel wel als patroon staan! echt bizar!
pi_96362404
Ach dat is nog niet eens het ergste (ok wel, wie heeft er zo veel tijd?) maar dat er uberhaupt zoveel bestaan.

Ik ga de klok maken! Morgen beginnen, nu ben ik aan het internetten :P Plaatjes zoeken enzo.
pi_96367364
nou ja, momenteel met de nieuwste versie zijn er bijna of meer dan 600!!! dus op zich heb je nog ff te gaan wil je ze allemaal maken ;) wel leuk. moet je op spritestitch maar es kijken naar het epic-pokemon-topic... das pas huge!!!
pi_96367712
Ik had trouwens een dip met mijn projectje, maar ik ben eindelijk weer begonnen.

Ik zie er echt tegen op om al die kleine stukjes op te vullen met zeg maar iedere drie kruisjes een andere kleur. Hoe houden jullie dat leuk?
pi_96375612
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 23:00 schreef Tegan het volgende:
Ik had trouwens een dip met mijn projectje, maar ik ben eindelijk weer begonnen.

Ik zie er echt tegen op om al die kleine stukjes op te vullen met zeg maar iedere drie kruisjes een andere kleur. Hoe houden jullie dat leuk?
Juist dat gepriegel vind ik gewoon leuk !

pi_96375688
Ik heb meestal wel projectjes waarbij je een stukje met 1 kleur kan doen en dan weer een andere kleur... om de variatie erin te houden. Juist de grote stukken met alleen maar 1 kleur zijn killing naar mijn idee. Layton is nu echt in bewerking, maar ben vergeten gisteren effe het patroon in kleur te maken in pdf zodat ik het vandaag had kunnen printen en alles mee kan dit weekend. Dus nu is het of de huidige zwart-wit-patroon meenemen en dan maar een marker mee om af te strepen of een ander projectje voor dit weekend (veel tijd, geen MInke, lekker weer dus buiten zitten!) O-) Nou ja, ik zie het wel...
pi_96377317
Geen Minke :o :'( Ga je een weekendje weg ofzo?

Ik zou eerlijk gezegd gek worden van projecten waarbij je 3 steken moet doen en daan weer een andere kleur(langleve de kleurenwissel bij KG). Maar inderdaad dat opvullen is ook saai. Arme ik met mn klok, volgens mij waren er 2000 steken blauw aan de buitenkant, niet grappig.

Ik hou van KG lekker plaatje erin doen, de kleuren aanpassen enzo O+ Dat wordt mn vrije tijdsbesteding op de computer de komende maanden, en dan goed kijken wat voor kleurtjes ik nodig heb en inslaan in Tsjechie, al is dat lastig met andere nummers maar ach.
pi_96377506
Haha, ja we gaan een weekendje weg en Minke gaat dus uitlogeren naar Opa en Oma. Manlief moet wel het hele weekend dingen doen, dus ik kan in de tussentijd lekker relaxt borduren in het zonnetje en gezellig bij vrienden zijn en heb nog een trouwerij waar ik heen ga. Gewoon heel relaxt dus! ^O^

KG is echt dikke prima inderdaad... hoewel ik ernstig nadenk om een keer zo'n kleurenkaart aan te schaffen zodat ik de kleuren effe goed kan checken, want ik merk wel dat ik af en toe een ander idee heb over hoe een kleur moet zijn en de verschillen ook wel zie bij bepaalde kleuren IRL vs. KG. Maar wellicht is die online variant ook wel prima, nog niet geprobeerd.
pi_96377764
Nou ik had voor ik ging bestellen ook eerst alles op de kleurenkaart op internet bekeken, en sommige kleurtjes wijken toch wel af hoor. Zo had ik een bruin besteld maar die is minder mooi, maar ga m toch maar gebruiken omdat ik wel een hele nodig heb en niet zeker ben van de bruin die we hebben, of dat hele waren zeg maar. En een roze was ook minder mooi.
Dus opzich zon kleurenkaart kan wel handig zijn.

Lekker zon weekend! Ik heb ook een lekker weekend, moet zaterdagochtend werken ipv middag dus hopelijk in t zonnetje zitten. *O*

Spritestitch is echt leuk.
pi_96377849
I know... sinds ik spritestitch ben, ben ik helemaal borduur-debiel geworden. Zoveel leuke dingen en ideeen daar...

Had je trouwens nog die patronen gevonden? (http://cid-adef20f4b82828(...)atterns?view=details) Kan zelf effe niet klikken op werk, maar volgens mij is dat hem.

Ik moet effe gaan denken wat ik mee ga nemen dit weekend... Ergens vind ik Layton wel leuk, maar het is zo saai al dat zwart en wit (achtergrond moet ook helemaal ingekleurd worden |:( ) en ik wil ergens ook wel heel graag nog iets leuks nieuws... maar ja, dan heb ik weer niet alle goeie kleurtjes denk ik.
pi_96378067
Ja maar vond het jammer dat je niet ziet hoe het wordt. Dus ik ga maar even klooien in KG.
Kun je de giraffen niet meenemen?
Of gewoon gaan haken :P
pi_96378270
Ja, was ook al mijn andere gedacht om de giraffes te doen, da's wel net zo handig eigenlijk. En die zitten ook nog (redelijk) netjes in een mapje en met alles erop en eraan. Dus die en Layton gaan gewoon mee en dan zie ik daar wel wat ik doe, kan ik in elk geval ook niet in de erleiding komen niet een van die 2 te doen :+
pi_96389727
*O* Het begin van mn klokje is er .

En misschien inderdaad wel handig om alleen die twee mee te nemen, doe je in ieder geval daar iets aan.

Ben nu mn eigen piplup patroontje aan het maken. Maar wil m misschien op plastic doen, en dan als sleutelhanger ofzo.
Je ziet het best wel veel, geborduurd op plastic.
pi_96390117
Ik heb ook van dat plastic liggen. Nog niet gebruikt maar je kunt er echt leuke dingen mee doen. Vooral op spritestitch zie ik altijd leuke dingen hihi
pi_96390217
Waar heb je het gekocht?
pi_96390269
Plastic lijkt me ook ontzettend leuk, heb al een keer zo'n "lap" gekocht, maar die is zo grof dat zelfs met 6draads er nog grote "gaten" te zien zijn, dan vind ik ook niet mooi. Ook met Catania garen geprobeerd, maar ook die is niet dik genoeg. Dus wil nog es gaan kijken naar wat fijner plastic-spul. Lijkt me ook erg leuk om daar dingen mee te maken, zoals een tissuedoosje of zo, dat soort 3D dingen.
pi_96390488
Ja je hebt verschillende, volgens mij is de 14 ofzo het kleinst.

Ik heb nooit genoeg tijd om te doen wat ik allemaal wil :'(
pi_96390593
Ja, volgens mij heb ik 10 of misschien zelfs wel 7... belachelijk groot iig. Daar wil ik ook wel naar op zoek, weet wel dat de lokale zaakjes waar ik ben geweest niet aan plastic doen en de pipoos alleen die grote (daar komt deze vandaan).
pi_96390925
Waarom heb je nou wel een lijst met alle pokemon poppetjes, maar niet gewoon met plaatje erbij.
Ow ik wilde er ook nog een haken...so much to do....O ja ik studeerde ook nog toch? :P
pi_96391051
je wilt er nog meer maken maar weet niet welke schattig zijn? (http://www.serebii.net/pokedex/002.shtml)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')