abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 30 juni 2011 @ 16:25:01 #276
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_98882126
De grove lijnen van de NF Defensiebreed sijpelen al door zo links en rechts....

de lagere rangen in onder en bovenbouw (Kpl, Sgt, Lt, Kap) 1 op de 5 functies exit
de hogere rangen (SM, AOO, Maj, LtKol) 1 op de 4 functies endex......
  vrijdag 1 juli 2011 @ 13:35:29 #278
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_98906020
Zo waar:

1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  vrijdag 1 juli 2011 @ 13:50:19 #279
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_98906622
Minister Hillen haalt uit naar Kamer

Minister van Defensie Hans Hillen (CDA) haalt uit naar de Tweede Kamer. In een interview met De Telegraaf verwijt hij de Kamer te veel in de waan van de dag te leven. "De krijgsmacht kijkt veel verder dan het eigenbelang, terwijl in de Kamer vaak de werkelijkheid van de dag speelt."

Volgens Hillen is het vertrouwen van de Kamer minder belangrijk dan het vertrouwen van defensie. "Er zijn geen grote problemen en we gaan nu de tweede ronde in, van ingrepen in kazernes en materieel. Dat gaat om vertrouwen van de krijgsmacht en dat is veel belangrijker dan het vertrouwen van Den Haag", zegt de minister die in de Kamer onder druk staat.

Hillen zegt in het interview, dat zaterdag in zijn geheel gepubliceerd wordt, dat hij mede het slachtoffer is van een politieke aanval uit linkse hoek. Hij verbaast zich over de harde toon van de kritiek. "Als je bloed afgeeft, komen de haaien meteen aanzwemmen."
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
  Eindredactie Frontpage / Forummod vrijdag 1 juli 2011 @ 15:28:30 #280
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_98911557
Brigades krijgen spilfunctie in regio

De Regionaal Militaire Commando's Noord, West en Zuid zijn met ingang van vandaag opgeheven. De inzet van militairen bij binnenlandse calamiteiten wordt voortaan gecoördineerd vanuit de 3 brigades van de landmacht.

Het voordeel is dat die hoofdzakelijk ook zelf de militairen leveren. Ook vormen de brigades nu het eerste aanspreekpunt voor alle burgers met vragen over militaire bedrijvigheid in de regio, zoals oefeningen.

Naast de taken van de Regionaal Militaire Commando’s (RMC’s) zijn ook de commandanten met enkele staffunctionarissen en bataljons van het Korps Nationale Reserve ingelijfd bij de brigades.

Regio’s
De regio’s zijn als volgt verdeeld:

*43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte heeft de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland als gezagsgebied overgenomen van RMC Noord;
*11 Luchtmobiele Brigade in Schaarsbergen heeft de provincies Utrecht en Noord- en Zuid-Holland overgenomen van RMC West;
*13 Gemechaniseerde Brigade in Oirschot heeft de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg overgenomen van RMC Zuid.

Overige verdeling
De RMC’s hadden ruim 15 jaar de zorg over landmachtlocaties en faciliteiten. Deze taak is nu verdeeld over meerdere onderdelen. Niet alleen de 3 brigades, maar ook het Operationeel Ondersteuningscommando Land en het Opleidings- en Trainingscommando krijgen elk verschillende kazernes en terreinen onder hun hoede. Ze maken afspraken met facilitaire dienstverleners van het Commando DienstenCentra van Defensie en zien toe op een juist gebruik van de gebouwen en terreinen.

Het facilitaire personeel en het bewakings- en beveiligingspersoneel van de RMC’s waren al eerder overgegaan naar het Commando DienstenCentra.

Bron: www.defensie.nl
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
  vrijdag 1 juli 2011 @ 17:38:16 #281
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_98917267
Goed initiatief :)
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
  vrijdag 1 juli 2011 @ 17:44:34 #282
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_98917502
Rutte vraagt Hillen om opheldering interview

Mark Rutte (VVD) heeft minister van Defensie Hans Hillen (CDA) om opheldering gevraagd over een interview waarin de bewindsman uithaalde naar de Tweede Kamer. Dat zei de premier vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

In een interview met De Telegraaf verweet Hillen dat de Kamer te veel in de waan van de dag leeft. "De krijgsmacht kijkt veel verder dan het eigenbelang, terwijl in de Kamer vaak de werkelijkheid van de dag speelt." Hij noemde het vertrouwen van de Kamer minder belangrijk dan het vertrouwen van defensie.

Hillen moet een omvangrijke bezuinigingsoperatie bij de krijgsmacht doorvoeren. Hij reageerde zelf vrijdag na afloop van de ministerraad uiterst kortaf. Hij zei slechts de zorgen van zijn militairen te verwoorden. Rutte heeft 'gecheckt' wat Hillen precies heeft bedoeld. Volgens de premier heeft Hillen slechts gehamerd op het belang om als politiek achter de krijgsmacht te staan.

De minister van Defensie heeft zeker niet beweerd dat hij de Tweede Kamer minder belangrijk zou vinden, aldus Rutte.
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
pi_99019660
Minister: met bonden praten over loonontwikkeling en een nieuw SBK
01 juli 2011 | 16:23
DEN HAAG – Minister van Defensie Hans Hillen heeft vandaag de centrales voor defensiepersoneel een brief gestuurd met daarin zijn inzet voor de onderhandelingen over een nieuwe CAO en een vernieuwd Sociaal Beleidskader. Nieuw daarin is het perspectief op loonontwikkeling . "Ik hoop dat de bonden dit als een uitgestoken hand zien om goede en constructieve onderhandelingen te kunnen laten beginnen."

Het Defensiepersoneel heeft al twee jaar geen loonsverhoging gehad. Daar komt wat de bewindsman betreft snel verandering in. "Ik realiseer me terdege dat het defensiepersoneel een periode doormaakt waar nu twee jaar lang geen sprake is geweest van loonontwikkeling. Perspectief op loonontwikkeling is daarom van groot belang."

In 2016 telt de krijgsmacht 12.000 arbeidsplaatsen minder. Dit zal leiden tot ongeveer 6000 gedwongen ontslagen en dat vraagt om een aangepast sociaal beleid.

"Om de komende jaren de personele reducties verantwoord en zorgvuldig te laten verlopen is het van belang dat Defensie voor de gehele reductieperiode beschikt over één uniform en activerend SBK. Onderwerpen die hij met name met de bonden wil bespreken zijn onder andere de criteria op basis waarvan overtolligheid wordt bepaald, de herplaatsingtermijn, maatregelen die extra kunnen bijdragen aan een succesvolle begeleiding en reactivering naar ander werk en de financiële voorzieningen bij overtolligheidontslag.

Toelagen en toeslagen
Als het aan minister Hillen ligt wordt het stelsel van toelagen en toeslagen daar waar nodig herzien en geactualiseerd. Bespreekpunten in dit kader zijn harmonisatie van verplaatsingskosten, het buitenlandstelsel en de vaar- en oefentoelage.

Toekomstperspectief
Hillen geeft aan dat hij ondanks de beperkte financiële ruimte, wil blijven investeren in de toekomst. De minster pleit daarom voor een grotere aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en maatwerk en defensiebrede harmonisering. Om dit te bereiken moet het huidige loopbaanbeleid voor zowel militair- als burgerpersoneel worden herzien. “Defensiepersoneel werkt onverminderd onder moeilijke en gevaarlijke omstandigheden met grote inzet en loyaliteit, ondanks de reorganisaties, de opgelopen achterstanden in oefenmogelijkheden, onderdelen en voorraden en de onzekere loopbaanperspectieven. Alleen daarom is mijn stellige inzet de krijgsmacht zo spoedig mogelijk weer geheel op orde te brengen. De afspraken die volgen uit dit overleg dragen bij aan een kleinere krijgsmacht in een goede conditie, gereed voor inzet binnen haar mogelijkheden.”

bron: Intranet Defensie

De volgende stap in de bezuinigingen....
pi_99025795
:')
You know how to curl up like a bitch, don't you, reporter?
  maandag 4 juli 2011 @ 16:44:17 #286
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_99026392
Datum Juni 2011
Betreft Arbeidsvoorwaardenoverleg 2010 en verder


Defensie staat voor de zware opgave binnen enkele jaren structureel bijna één
miljard euro te bezuinigingen. De eerste maatregelen zijn 9 mei geëffectueerd.
Na de behandeling van de beleidsbrief is gestart met de in de beleidsbrief
aangekondigde maatregelen om invulling te geven aan de taakstelling uit het
regeerakkoord, maar ook om de financiële huishouding van defensie op orde te
brengen en een aantal innovaties mogelijk te maken.
De benodigde maatregelen vereisen een activerend sociaal beleid. Ik neem
signalen die het defensiepersoneel bij de verschillende acties en demonstraties
in Den Haag en andere plaatsen heeft getoond serieus en ben tot de conclusie
gekomen dat een nieuwe inzetbrief noodzakelijk is. Mede gelet daarop trek ik
mijn eerdere inzetbrief van 22 december jl. in. Ik realiseer me terdege dat het
defensiepersoneel een periode doormaakt waar nu twee jaar geen sprake is van
loonontwikkeling en onderken dat een perspectief op loonontwikkeling van
belang is. Daarom nodig ik u uit het arbeidsvoorwaardenoverleg te hervatten.

Sociaal Beleidskader
Het is van belang zo spoedig mogelijk afspraken te maken over het te voeren
sociaal beleid. Mijns inziens dient het huidige Sociaal Beleidskader (SBK) te
worden vernieuwd. De afspraken waar sinds 1 januari 2004 uitvoering aan
wordt gegeven voldoen niet aan de eisen van deze tijd. Om de komende jaren
de personele reducties verantwoord en zorgvuldig te laten verlopen is het van
belang dat Defensie voor de gehele reductieperiode beschikt over één uniform
en activerend sociaal beleid waarbij defensiemedewerkers optimaal worden
begeleid van werk naar werk. Begeleiden en bemiddelen van werk naar werk
zal mijn belangrijkste prioriteit zijn. Ook voor mij gaat het erom zoveel als
mogelijk gedwongen ontslagen te voorkomen. Voor de groep medewerkers
waar dat niet voor lukt zal ik een passend sociaal vangnet voorstaan.
Onderwerpen die ik daarbij wil bespreken zijn onder andere de rangorde op
basis waarvan overtolligheid wordt bepaald, de herplaatsingtermijn,
maatregelen die extra kunnen bijdragen aan een succesvolle begeleiding en
reactivering naar ander werk en de financiële voorzieningen bij
overtolligheidontslag. Voor hervatting van het overleg wil ik u concrete
voorstellen doen. De contouren voor het door mij voorgestelde nieuw sociaal
beleid zijn bijgevoegd.

Loonontwikkeling en flexibilisering arbeidsvoorwaarden
Ik onderschrijf de wens te komen tot afspraken over de loonontwikkeling.
Daarbij blijf ik uiteraard gebonden aan het mij verstrekte mandaat. Dit wil
zeggen dat ik u voorstel om, te rekenen vanaf 1 maart 2010, te komen tot een
contract met een looptijd langer dan twee jaar en daarbij afspraken te maken
over de loonontwikkeling.
Verder wil ik graag met u spreken over een raamwerk voor verdergaande
flexibilisering van de arbeidsvoorwaarden. Uitgangspunt daarbij blijft te komen
tot één integraal model. De mogelijkheden om verlof te kopen en verkopen
tegen normaal tarief worden verder uitgebreid. Hiertegenover staat dat de
huidige regeling flexibilisering arbeidsduur als zodanig wordt afgeschaft.

Zakgeldmaatregel
In lijn met het regeerakkoord en rekening houdend met de ontwikkelingen bij
de sector politie stel ik voor de wedde van alle initiële officiersopleidingen te
vervangen door zakgeld.

Toelagen en toeslagen
Het stelsel van toelagen en toeslagen is aan herziening toe. Samen met u wil ik
bezien waar het stelsel van toelagen en toeslagen nog actueel is en daar waar
dat niet het geval is tot heroverweging komen. Tevens wil ik tijdens dit arbeidsvoorwaardenoverleg concrete afspraken maken
over de introductie van een model voor TOD achteraf in samenhang met een
eventuele vergoeding van onregelmatige onregelmatigheid.

Harmonisatie

De wens om te harmoniseren is eerder met u besproken. In het
arbeidsvoorwaardenakkoord 2007-2009 is reeds een aantal dossiers benoemd.
Enkele gebieden zijn gereed om tot concrete afspraken te komen, te weten:
harmonisatie van verplaatsingskosten, het buitenlandstelsel en de vaar- en
oefentoelage.

Toekomst perspectief
Ondanks dat de financiële ruimte beperkt is, wil Defensie blijven investeren in
de toekomst. Het is van essentieel belang dat defensiepersoneel zich optimaal
kan blijven ontwikkelen binnen de defensieorganisatie. Ik wil daarom met u
spreken over een agenda van de toekomst met daarin onder andere de
volgende onderwerpen.

Modernisering bezoldigings- en toelagenstelsel
Conform het Arbeidsvoorwaardenakkoord 2007-2009 wil ik komen tot een
harmonisering van de bestaande militaire rang- en bezoldigingsstelsels van de
Koninklijke Marine enerzijds en de overige onderdelen anderzijds met behoud
van de huidige bezoldigingssystematiek. Ik wil graag in het komende overleg
afspraken met u maken over uw betrokkenheid bij de uitvoering van dit
voornemen.
In het verlengde daarvan wil ik de mogelijkheden bezien van een modernisering
van het bezoldigingsstelsel van militairen in samenhang met een verdere
vereenvoudiging van het stelsel van toelagen en toeslagen. Daarbij wil ik de
mogelijkheid betrekken om een overstap op het middelloonstelsel voor de
militaire pensioenen te ondersteunen. Dit vergt gedegen onderzoek.
Aansluitend aan uw betrokkenheid bij harmonisatie rang en bezoldiging wil ik
afspraken maken over uw participatie bij dit onderzoek.

Loopbaanbeleid militair personeel
Defensie voert het Flexibel Personeelsysteem (FPS) in, gericht op optimale
ontwikkeling van het personeel en op verbetering van de sturing van het
personeelsbestand. Momenteel ligt de nadruk met name op de verbetering van
sturing op het personeelsbestand. Optimale ontwikkeling van het personeel
wordt echter niet uit het oog verloren. De grotere aandacht voor persoonlijke
ontwikkeling, flexibiliteit en maatwerk, en de beoogde defensiebrede
harmonisering betekenen dat het huidige loopbaanbeleid moet worden herzien.

Loopbaanbeleid burgerpersoneel
Loopbaanbeleid is binnen het brede spectrum van levensfasebeleid één van de
key issues om medewerkers optimaal en duurzaam inzetbaar te houden. Met
invoering van FPS zijn afspraken gemaakt om de loopbaanontwikkeling van
militairen te ondersteunen. In de beleidsbrief is mobiliteit van het
burgerpersoneel als één van de speerpunten benoemd. Deze
arbeidsvoorwaardenonderhandelingen wil ik met u komen tot afspraken om ook
aan het loopbaanbeleid burgerpersoneel invulling te geven.

Defensiepersoneel werkt onverminderd onder moeilijke en gevaarlijke
omstandigheden met grote inzet en loyaliteit, ondanks de reorganisaties, de
opgelopen achterstanden in oefenmogelijkheden, onderdelen en voorraden en
de onzekere loopbaanperspectieven. Alleen al daarom is het mijn stellige inzet
de krijgsmacht zo spoedig mogelijk weer geheel op orde te brengen. Vooral
2012 wordt een moeilijk jaar. In 2013 zullen de operationele eenheden weer
volledig gevuld raken en in 2014 de overige eenheden. Ook moeten dan de
financiën weer op orde zijn. De afspraken die volgen uit dit overleg dragen bij
aan een kleinere krijgsmacht in een goede conditie, gereed voor inzet binnen
haar mogelijkheden.

DE MINISTER VAN DEFENSIE
Drs. J.S.J. Hillen
  maandag 4 juli 2011 @ 16:48:28 #287
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_99026547
Dat wordt niet harmoniseren, maar de laagste vorm als norm nemen.. Dat geintje hebben ze al eerder geflikt.. :r
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
  maandag 4 juli 2011 @ 16:50:27 #288
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_99026616
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 16:48 schreef Rave_NL het volgende:
Dat wordt niet harmoniseren, maar de laagste vorm als norm nemen.. Dat geintje hebben ze al eerder geflikt.. :r
Exact! Leer mij de politiek kennen.... :r
  maandag 4 juli 2011 @ 18:06:04 #289
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_99029943
Dat ze even van de oefentoelage afblijven... :{
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
  maandag 4 juli 2011 @ 18:16:58 #290
13456 AchJa
Shut up!!!
  maandag 4 juli 2011 @ 18:30:20 #291
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_99030775
In 2014 moet alles weer goed zijn. Dat gaat hem niet worden dan zijn er immers weer verkiezingen met nieuwe bezuinigingen :')
Ik snap echt niet waarom mensen bij defensie blijven werken.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  maandag 4 juli 2011 @ 18:36:21 #292
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_99030976
quote:
1s.gif Op maandag 4 juli 2011 18:30 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
In 2014 moet alles weer goed zijn. Dat gaat hem niet worden dan zijn er immers weer verkiezingen met nieuwe bezuinigingen :')
Ik snap echt niet waarom mensen bij defensie blijven werken.
Nee, ik snap het van mezelf ook niet... Maar ja, iemand moet het doen.
pi_99031583
Nu snap ik dat er gekrimpt moet worden. Maar zakgeld voor mensen op de NLDA. Als je een auto hebt en huur moet betalen ga je dat never nooit halen met wat 'zakgeld'. Als ze de Paresto nou gratis zouden maken zou het nog wel wat schelen, maar zo als het nu word is echt stierenpoep.
Blood Sugar Sex Magik
  maandag 4 juli 2011 @ 19:10:56 #294
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_99032435
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 18:50 schreef hoogvlieger het volgende:
Nu snap ik dat er gekrimpt moet worden. Maar zakgeld voor mensen op de NLDA. Als je een auto hebt en huur moet betalen ga je dat never nooit halen met wat 'zakgeld'. Als ze de Paresto nou gratis zouden maken zou het nog wel wat schelen, maar zo als het nu word is echt stierenpoep.
Bij de "oude" zakgeld regeling zat je ook in de voeding (kost en inwoning gratis) En je had een DOV (Defensie Openbaar Vervoer) kaart. Ja kan dus gratis reizen met het OV.

Maar hoe men nu invulling gaat geven aan deze regeling is afwachten. Echter ook bij de oude regeling had je op het moment dat je een eigen huishouding had ook een normaal salaris. Alleen de lui die bij pappie en mammie thuis woonden kregen zakgeld.
  maandag 4 juli 2011 @ 19:12:17 #295
168777 Rave_NL
Obey the Dance Commander!
pi_99032482
quote:
0s.gif Op maandag 4 juli 2011 19:10 schreef AchJa het volgende:

[..]

Bij de "oude" zakgeld regeling zat je ook in de voeding (kost en inwoning gratis) En je had een DOV (Defensie Openbaar Vervoer) kaart. Ja kan dus gratis reizen met het OV.
Waarom heb ik een donkerbruin vermoeden dat dat hem niet meer gaat worden.. :')
Cobra4: "Twijfelen aan de kennis van Rave. :')
EllaN: Rave IS een parel. Mijn parel. Onze parel O+. Voor altijd.
Amphibisch getraind voor het zinkende [DEF]-schip
  maandag 4 juli 2011 @ 19:16:36 #296
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_99032665
quote:
13s.gif Op maandag 4 juli 2011 19:12 schreef Rave_NL het volgende:

[..]

Waarom heb ik een donkerbruin vermoeden dat dat hem niet meer gaat worden.. :')
Gezien Hillens brief denk ik dat we over een paar jaar "gratis" aan de slag kunnen... :') Als binnenslaper ga je op uitzending naar je eigen kazerne ofzo... :')
pi_99072951
Defensie verrast door Srebrenica-uitspraak

Het Ministerie van Defensie is verrast door de uitspraak van het gerechtshof in Den Haag over de aansprakelijkheid voor de dood van drie moslimmannen in Srebrenica. Het hof oordeelde dinsdag dat de Nederlandse staat aansprakelijk is en een schadevergoeding moet betalen aan de nabestaanden. Het ministerie bekijkt of het in cassatie gaat bij de Hoge Raad.

De rechtbank in Den Haag stelde de staat in 2008 wel in het gelijk. Dat het hof in hoger beroep anders oordeelde kwam 'enigszins als een verrassing', meldt een woordvoerder van het ministerie.

Vredesorganisatie IKV Pax Christi reageert verheugd op de uitspraak. "De rechtbank heeft zich laten leiden door de feiten en daaraan de juiste conclusie verbonden", zegt Dion van den Berg, die jarenlang met de nabestaanden heeft gestreden voor erkenning.

Van den Berg hoopt dat de uitspraak een omslagpunt vormt in de politiek ten aanzien van Srebrenica. "Het zou goed zijn als de staat de eigen verantwoordelijkheid voor Nederlandse fouten erkent en ten overstaan van de overlevenden excuses maakt. Dat zou een eerste stap zijn in het herstel van de relatie met de overlevenden van Srebrenica".

Bron: Fok.nl
  Eindredactie Frontpage / Forummod dinsdag 5 juli 2011 @ 17:34:20 #298
168091 crew  Cobra4
mr. Dkut
pi_99073280
:{
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juli 2011 17:28 schreef Clan het volgende:
Defensie verrast door Srebrenica-uitspraak

Het Ministerie van Defensie is verrast door de uitspraak van het gerechtshof in Den Haag over de aansprakelijkheid voor de dood van drie moslimmannen in Srebrenica. Het hof oordeelde dinsdag dat de Nederlandse staat aansprakelijk is en een schadevergoeding moet betalen aan de nabestaanden. Het ministerie bekijkt of het in cassatie gaat bij de Hoge Raad.

De rechtbank in Den Haag stelde de staat in 2008 wel in het gelijk. Dat het hof in hoger beroep anders oordeelde kwam 'enigszins als een verrassing', meldt een woordvoerder van het ministerie.

Vredesorganisatie IKV Pax Christi reageert verheugd op de uitspraak. "De rechtbank heeft zich laten leiden door de feiten en daaraan de juiste conclusie verbonden", zegt Dion van den Berg, die jarenlang met de nabestaanden heeft gestreden voor erkenning.

Van den Berg hoopt dat de uitspraak een omslagpunt vormt in de politiek ten aanzien van Srebrenica. "Het zou goed zijn als de staat de eigen verantwoordelijkheid voor Nederlandse fouten erkent en ten overstaan van de overlevenden excuses maakt. Dat zou een eerste stap zijn in het herstel van de relatie met de overlevenden van Srebrenica".

Bron: Fok.nl
En weer worden de verkeerde aansprakelijk gesteld. :{
"Any officer who goes into action without his sword is improperly dressed." - "Mad Jack" Churchill DSO MC
pi_99073501
Mogen we Abu Hamza al-Muhajir ook aansprakelijk stellen?

http://nl.wikipedia.org/wiki/Abu_Hamza_al-Muhajir
  donderdag 7 juli 2011 @ 18:35:10 #300
74865 Pumatje
Wij stelen die kazen!
pi_99162983
Hillen ? @!


'Bezuinigingen Defensie opnieuw bezien' AMSTERDAM -


Minister Hans Hillen van Defensie wil dat de bezuinigingen op zijn ministerie opnieuw worden bezien. De minister maakt zich zorgen over de veiligheid die door de bezuinigingen in het geding komt.


“In dit kabinet moeten we achttien miljard euro bezuinigen, terwijl er in dezelfde periode vijftien miljard euro in de zorg bijkomt. De zorg is de rest eruit aan het drukken", aldus Hillen in EenVandaag.

"Natuurlijk is goede zorg belangrijk. Maar als wij morgen de veiligheid in de waagschaal stellen omdat wij vandaag alleen maar goede zorg willen hebben, moeten wij die afweging nog een keertje extra maken."
[DEF] SC#8 Pumatje, niet geboren maar door de baas verstrekt
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')