abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator woensdag 19 juni 2002 @ 00:01:53 #1
4036 crew  Cynix
The Original
pi_4647796
Beste mensen,

Dutchie heeft te kennen gegeven per 1 juli te stoppen met het modereren van het Travel forum. Het heeft vooral te maken met beschikbare tijd, maar dat heeft ze zelf uitgebreid uitgelegd in het topic: Ik stop ermee

Dit betekent dus dat er weer gesolliciteerd kan worden. We zoeken een 'solo-moderator'. Mocht je interesse hebben, geef dan in ieder geval aan waarom je denkt speciaal voor dat forum geschikt te zijn, hoeveel tijd je aan het forum denkt te kunnen besteden en tevens op welke tijdstippen je regelmatig on-line kunt zijn. We vinden wel dat je nu al een regelmatige poster in het Travel forum moet zijn. Geef ook aan welke ideen je hebt om het forum optimaal tot bloei te laten komen. Dutchie blijft nog een tijdje meelopen om de nieuwe moderator een beetje bij te kunnen staan in het begin.

Stuur je sollicitatie uiterlijk vrijdag 21 juni 2002 22:00 uur naar forum@fok.nl. Alle reacties worden serieus behandeld en we hopen dan binnen enkele dagen daarna een keuze te kunnen maken. Succes!

Uiteraard wensen wij Dutchie veel succes met haar nieuwe baan en hopen dat ze nog wel enige tijd vindt om een beetje te kunnen FOK!ken.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')