GroeneGod | donderdag 28 april 2011 @ 18:52 |
wat is jullie geheim? de mijne: - frikandel open snijden voordat hij in de frietpan gaat - vervolgens als volgt opbouwen: --- klein laagje uitjes --- friet saus (dus geen mayo) --- lekkere hoeveelheid curry (hela curry gewürz!!!) --- aftoppen met een goede laag uitjes hoe doen jullie het? | |
nattermann | donderdag 28 april 2011 @ 18:52 |
Die bouw je niet, die frituur je. Dan snij je hem open, mayo+curry+uien. Klaar. | |
Geerd | donderdag 28 april 2011 @ 18:53 |
Ik mis bier | |
smegmanus | donderdag 28 april 2011 @ 18:55 |
Hard, lang en het liefst op zijn hondjes. | |
Sm0keZ | donderdag 28 april 2011 @ 18:58 |
ultime ![]() | |
Myraela | donderdag 28 april 2011 @ 18:58 |
![]() | |
Myraela | donderdag 28 april 2011 @ 18:59 |
Overigens frituren, open snijden, mayonaise, beetje curry, veel fijn gesneden uitjes. ![]() | |
smegmanus | donderdag 28 april 2011 @ 19:00 |
Doe mij maar een jos brinkie. | |
GuitarJJ | donderdag 28 april 2011 @ 19:00 |
Zo dus. Simpel doch lekker ![]() | |
zovty | donderdag 28 april 2011 @ 19:12 |
Eerst opensnijden, dan frituren, dan frietsaus, uitjes, curry. | |
c0nd0r | donderdag 28 april 2011 @ 19:16 |
frietsaus ![]() | |
giepen | donderdag 28 april 2011 @ 19:16 |
opensnijden,ketchup,mayo,ui en dan frituren ![]() | |
cool15 | donderdag 28 april 2011 @ 19:17 |
met een frikandel natuurlijk | |
Myraela | donderdag 28 april 2011 @ 19:17 |
Ik vind het nog erger dat je aan ketchup denkt, dan dat het me iets kan boeien of je hem pas op het laatst frituurt. | |
Chinless | donderdag 28 april 2011 @ 19:17 |
Snackbartaal! | |
BB-King | donderdag 28 april 2011 @ 19:19 |
Ik dip mijn frikandel speciaal altijd in pindasaus. Damn, dat klinkt best wel gay eigenlijk. ![]() | |
c0nd0r | donderdag 28 april 2011 @ 19:20 |
![]() | |
ZwartmetSuiker | donderdag 28 april 2011 @ 19:21 |
Een lul met poep! | |
c0nd0r | donderdag 28 april 2011 @ 19:22 |
Héél goed Jantje! Nu hup in het busje, terug naar huis! | |
Tilboy | donderdag 28 april 2011 @ 19:32 |
Hoe maak je een frikandel speciaal? -Haal de bevroren frikandel uit de vriezer. -leg de frikandel op je aanrechtblad. -Pak een mes. -Snij met het mes een diepe gleuf in de frikandel. (PAS OP! De frikandel moet net niet in 2 stukken vallen!) -Doe de frikandel nu 5 minuutjes in de frietpan. -Snij tijdens het wachten op de frikandel een uitje heel fijn! De stukjes ui moeten er zo uit zien: -Haal na 5 minuten de frikandel uit de frietpan. -Doe de fijn gesneden uitjes in de gleuf van de frikandel. -Doe er nu 1 laag frietsaus overheen. -Vervolgens doe je er 1 laag curry overheen. -e.v.t. kan je er nog een dun laagje fijna gesneden uitjes overheen doen. het resultaat: ![]() | |
Drs_Pauper | donderdag 28 april 2011 @ 19:37 |
Frikandel + speciaal? | |
Geerd | donderdag 28 april 2011 @ 19:44 |
Weet niet wat voor vriezer jij hebt of gebruik je een ketting zaag ofzo? | |
Tilboy | donderdag 28 april 2011 @ 19:54 |
je moet hem eerst wat zachter laten worden, dat was ik vergeten er tussen te zetten. ![]() | |
Geerd | donderdag 28 april 2011 @ 19:57 |
Dacht al ![]() | |
Tilboy | donderdag 28 april 2011 @ 19:59 |
Maar je kan het ook met een kettingzaag doen als je dat fijn vindt. ![]() | |
noobdeswoop | donderdag 28 april 2011 @ 21:02 |
Zo doe ik het ![]() -Je doet je frikandel ingesneden in de vetvijver op benodigde temperatuur. -Je snijd ondertussen de uitjes erg klein. -smeer mayo op de frikandel alsof het zonnebrand is niet te dik -wat uitjes erop -dan de mayo en curry als een grote klodder er bovenop -meer uitjes - omnomnomnom... | |
henkde_j | donderdag 28 april 2011 @ 21:09 |
Maar wat eerst, mayo of curry? | |
Snoepje5 | donderdag 28 april 2011 @ 21:52 |
Appelmoes! ![]() | |
TurksScheermes | donderdag 28 april 2011 @ 21:53 |
Ik eet geen frikandel, het ziet er smerig uit en.. en .. ![]() Frikandel is: ![]() Kip-Knakworstjes daarintegen ![]() | |
henkde_j | donderdag 28 april 2011 @ 21:56 |
Mmm lekker van kippenkadavertjes gekookt vlees ![]() Ies hallal! | |
TurksScheermes | donderdag 28 april 2011 @ 22:00 |
Lekkur hoor, ![]() Ik koop alleen bij halal-afdeling vriend! ![]() | |
StijnDa | donderdag 28 april 2011 @ 22:04 |
Niet normaal hoe veel zin ik heb in een frikandel speciaal na dit topic gelezen te hebben ![]() | |
fratsman | donderdag 28 april 2011 @ 22:08 |
En bedankt, nu heb ik zin in Frikandel Speciaal. ![]() | |
Hyperdude | donderdag 28 april 2011 @ 22:13 |
![]() ![]() | |
humorduck28 | donderdag 28 april 2011 @ 22:13 |
Ik dacht toen ik jong was altijd dat frikandellen van ezels afkwamen. Mijn vader noemde de piemels van ezels een frikandel... ![]() Wist ik toen veel.. | |
Kakpizza | donderdag 28 april 2011 @ 22:13 |
| |
dirkjo | donderdag 28 april 2011 @ 22:32 |
haha ![]() Frikandel Speciaal ![]() ![]() ![]() | |
9611Niels | donderdag 28 april 2011 @ 22:35 |
Mensen die niet opensnijden voor het frituren ![]() | |
Dastan | donderdag 28 april 2011 @ 23:28 |
Nog nooit gemaakt of gegeten. | |
Vijf_voor | donderdag 28 april 2011 @ 23:28 |
Dan zwelt ie op en past er minder saus in | |
VuilnisMetaal | donderdag 28 april 2011 @ 23:44 |
Mijn geheim:
| |
MRN89 | donderdag 28 april 2011 @ 23:45 |
![]() Zo bouw ik mijn frikandel speciaal ![]() | |
VuilnisMetaal | donderdag 28 april 2011 @ 23:45 |
Mooie lambda-vorm. |