Lyriella | woensdag 27 april 2011 @ 21:23 |
Vandaag een chocoladetaart gebakken, maar ik vind er niet bijzonder veel smaak aan zitten. Ik denk iets te zuinig geweest met de ingredienten. Wat zijn nou ideeën om op een eenvoudige manier wat meer smaak te geven aan de taart? | |
Lithia | woensdag 27 april 2011 @ 21:25 |
Dus aan de taart wat al gebakken is? Misschien kan chocoladeglazuur wel helpen. | |
LasTeR | woensdag 27 april 2011 @ 21:25 |
Hem opnieuw bakken maar dan niet zuinig zijn met de ingrediënten. | |
RobinOok | woensdag 27 april 2011 @ 21:28 |
Injecteren met whiskey of iets anders lekkers. Amaretto, angelica, tia maria? Gaatjes prikken en besprenkelen kan ook. | |
golfer | woensdag 27 april 2011 @ 21:42 |
Taarten en cupcakes decoreren #22 | |
bert_van_dirkjan | donderdag 28 april 2011 @ 02:06 |
Verander de verhouding van je ingrediënten. Gebruik minder boter/ei/meel en/of meer chocola/cacao/suiker | |
MaximusTG | donderdag 28 april 2011 @ 07:53 |
Overdwars opensnijden en vullen met een soort chocolademousse-igs? | |
Pietverdriet | donderdag 28 april 2011 @ 16:11 |
Hoe heb je hem gemaakt? |