Moeskopje | dinsdag 26 april 2011 @ 18:24 |
Taglioline al Barolo (spaghetti met rode Barolo-wijn) Via Google slechts ééntje gevonden; dit is een erg simpel recept. Wie weet iets culinairs hiermee te maken? Zelf kom ik niet op iets anders dan champignons en schimmelkaas. Op de verpakking staan ook geen tips. | |
Moeskopje | donderdag 28 april 2011 @ 16:10 |
Nog iets gevonden: http://www.kookjij.nl/rec(...)en-torentje-van-prei | |
Pietverdriet | donderdag 28 april 2011 @ 16:14 |
Receptjes | |
Moeskopje | donderdag 28 april 2011 @ 16:19 |
Notabene, ik heb EERST op Smulweb gezocht...........geen match! Ben ik blond? Ja! Bedankt! ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 28 april 2011 @ 16:20 |
Maar ik begrijp dat het dus pasta is, droge pasta, waar je barolo in verwerkt zou zijn? | |
Moeskopje | donderdag 28 april 2011 @ 16:36 |
Pastalsole, verpakking 250 gram, geďmporteerd uit Italië. Cottura 5 minuti. Meer weten? | |
golfer | donderdag 28 april 2011 @ 17:01 |
Volgende keer eens zoeken op Tagliolini al Barolo i.p.v. taglioline. | |
Moeskopje | donderdag 28 april 2011 @ 17:05 |
Zo staat het op de verpakking, dus ..........maar bedankt voor de tip, ik zoek natuurlijk verder. |