abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 1 mei 2011 @ 20:09:53 #176
2018 PC eend
relativist
pi_96218989
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op zondag 1 mei 2011 18:56 schreef Mylene het volgende:
Respect PC eend voor die scherpe analyse van Monique.

Het kijkersbedrog werd voor mij helemaal duidelijk toen Guido de meeste stemmen had en Servio de minste, maar hij toch via een twist het huis moest verlaten. De reden werd al snel duidelijk. Servio moest de rol als handboeienbewaarder spelen. Wie kan dat nou niet beter dan hij? ;)

Ik denk overigens nog steeds dat de redactie aanstuurt op Sharon als winnaar.
Sharon had dat ook wel gekund die houdt ook wel van lakens uitdelen ;)
Ik durf nog steeds niet te zeggen wie er gaat winnen.

quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 18:44 schreef Urb het volgende:

[..]

Ik ben hier zelf ook erg benieuwd naar en het zou me niet verbazen als het eenzelfde vrijstelling zal zijn als vorige week en dat Monique ( of wellicht iemand die haar erin wil houden, dus dan met name Philip ) op een of andere manier de vrijstelling zal krijgen en bv Karim & Sharon nomineert mocht je er 2 moeten nomineren. Of wellicht zal er gewoon per persoon een verschilend "script" klaarliggen voor wat te doen als ze de vrijstelling winnen.
Tanjalies suggereerde volgens mij al eerder dat ze dat rad wellicht zowieso achter een SL zullen draaien zodat er waar nodig nog mee geknutselt kan worden, maar we zullen zien.
Heb al theorieen over een op afstand bestuurbaar-rad voorbij zien komen ook, moest meteen denken aan die theorieen van een motortje in de race-fiets van Fabian Cancellara. Maar we zullen zien hoe ze hier nu weer mee gaan hokus-pokussen. :')
We gaan het zien ;)

quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 19:48 schreef Fastener het volgende:
Ginosa _O_ _O_ _O_

Mee eens,daarbij Mo speelt haar spel zoals vastgelegd in het draaiboek.
Geen gevoel voor de echte mensen daar in het huis....
Zij verdient het om naar huis te gaan.
:')
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zondag 1 mei 2011 @ 20:34:04 #177
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96220173
w615_cropped_fd611ed9b1ff06e6e5ff9afea78a6399.jpg
  zondag 1 mei 2011 @ 20:54:16 #178
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96221224
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 20:05 schreef PC eend het volgende:
Ik wil er geen punt van maken hoor Eend, volgens mij zitten we redelijk op dezelfde lijn. En ook al zouden we dat niet zitten: moet kunnen op een forum (zoals jezelf al aangaf).
[..]

Ik ben gewoon goede vrienden met ToM ;)
[..]
Sorry, wie is ToM ??

Ik vermoed dat ze het wel is, sluit nog steeds niet uit dat het opgeklopt is, helemaal verzonnen denk ik zeker niet.
Ik krijg het idee dat jij haar gewoon niet zo intelligent vind, dan zou je al de andere bewoners ook dom moeten vinden want die vinden dat wel ;)
Ik vermoed van niet en je zegt: "helemaal verzonnen..." f ze is HB f ze is het niet. Dat was eigenlijk mijn punt. Dat ze niet dom is, geloof ik meteen (geen kwestie van geloof eigenlijk) maar het gaat volgens de programmamakers om een HB-geheim.

En nee, ik vind haar niet cht intelligent (dus al helemaal niet HB) en ik neem aan dat je met "..dan zou je de andere.....vinden dat wel" een grapje maakt?! Ik zag de smiley wel maar wist het niet zeker. Philip maakt op mij eigenlijk de meest intelligente indruk van allemaal en de rest speelt het spel mee t.o.v. Mo. Niemand in het huis gaat nu natuurlijk haar ineens proberen te "ontmaskeren", haar HB is nu een gegeven en men gaat verder met het spel. Ik denk dat de andere bewoners wel meer vinden van Mo (en ook van elkaar maar ik denk dat ze daar minder last van hebben) maar dat kan niet worden uitgesproken (de "stemmers" kijken ook en ze begrijpen inmiddels in wat voor keurslijf ze zitten). Kreeg ook sterk de indruk dat Karim Mo's gedrag zat was maar zijn hele klaagzang (die brief voor Mo's moeder waar hij moeite mee had) was gericht aan de programmamakers ("haal haar er alsnog uit, ze wil toch weg?!") en Phil heeft volgens mij ook al door dat Mo misschien verder moet van de programmamakers, aangezien hij zich nu heel erg om haar bekommert. Dat sluit aan bij hoe jij het spel beschreef: het gaat niet tussen 6 mensen en de beller/sms' er bepaalt, achter de schermen hebben ze een voorkeur. En dat is langzamerhand duidelijk geworden aan de bewoners. Nou, ten slotte geloof ik ook het verhaal van (ik meen) PearlBitch n.a.v. een vorige RLS dat iemand zich inkoopt om een tijdje aanwezig te zijn en dan alsnog zichzelf weer uit te kopen (dit keer Joanna??) en ik kan me echt niet voorstellen dat een organisatie die alles probeert te sturen vlak voor elk beslissend moment (lees: nominatieronde) de touwtjes uit handen geeft en het over laat aan de bellers en sms'ers. Dus vraag ik me oprecht af (wordt geloof ik in een ander TT behandeld) of "het zomaar kan" (juridisch gezien) om mensen te laten bellen/sms'en terwijl je toch je eigen gang gaat. Er schijnen ook 0900-lijnen te bestaan waar je je horoscoop van de week kan horen en dat mag ook dus ben ik heel benieuwd.

Nou, ik heb langer zitten tikken dan ik dacht maar dit was mijn duit in het zakje.

:W
  zondag 1 mei 2011 @ 20:55:23 #179
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96221294
registreer om deze reclame te verbergen
Sorry Eend,

eerste stukje in jouw quote is het begin van mijn reactie.
  zondag 1 mei 2011 @ 20:58:48 #180
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96221521
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 19:48 schreef Fastener het volgende:
Ginosa _O_ _O_ _O_

Mee eens,daarbij Mo speelt haar spel zoals vastgelegd in het draaiboek.
Geen gevoel voor de echte mensen daar in het huis....
Zij verdient het om naar huis te gaan.
Kan ik niks mee :N
  zondag 1 mei 2011 @ 21:01:37 #181
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96221686
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 20:34 schreef tuinfluiter het volgende:
[ afbeelding ]
Dat ik eigenlijk een bloedhekel aan Mo heb, laat onverlet dat ik vind dat ze heerlijke tieten en een lekkere kont heeft (ik saweeer ut juh!!) :Y
pi_96224287
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 18:08 schreef PC eend het volgende:

Ik denk dat ze (in nuchtere momenten) wel goed weet waar ze mee bezig is.
Daar heb je een belangrijk punt te pakken.. Dat denk ik dus totaal niet... :N

Een paar belangrijke constateringen mijnerzijds:

- Meedoen aan een RLS om een actrice te worden..? Ik kijk al 12 jaar RLS, maar een Carice of een Pierre, noch een Arnie of een Antonie heeft het fenomeen nog nooit opgeleverd. Hoe wil ze door deel te nemen aan een RLS, actrice worden ? Ga naar de toneelschool; in Maastricht staat een heel goede !

- Weten dat je na drie glazen alcohol jezelf totaal kwijt bent, (en dat stond gisteren totaal niet in verhouding wat andere deelnemers aan dronken gedrag lieten zien..) en gewoon keer op keer doordrinken.. Met alle gevolgen van dien met smeuge beelden op TV. Nee dat is goed voor je carriere, of je nu fiscaal jurist of actrice bent.. :')

- Roepen dat je Nederland wilt voorleggen hoe het over je denkt. Gerard wist het mooi te benoemen: "If you want to be nominated; get nominated". Enige flexibiliteit ontbrak totaal aan haar; het enige wat ze deed was slaafs de redactie volgen. Als je doel is om genomineerd te raken dan kun je dat verwezelijken. Als iets strijdig is met dat doel, dan ga je je verzetten. Als je doelstelling niet sterk genoeg is, dan laat je je meevoeren. Naar het doel van de redactie. Klopt; mooie TV maken, en niet een acteercarriere voor een fiscaal juriste bewerkstelligen... :N

- Eerste reactie van haar als ze hoort dat Maik bi is, is een totale afwijzing naar hem toe. Ook haar ouders zouden het daar erg moeilijk mee hebben. Enige tijd later draait ze om van mening en zijn ze ineens het ideale stel dat "van elkaar houdt" Zelfs na twee weken in een hogedruk-pan is dat op zijn minst een snelle uitspraak.. Als Maik het huis uit is, twijfelt ze keer op keer of hij wel op haar zal wachten.. Als je "van elkaar houdt" dan is dat zo en heb je geen twijfel of iemand drie weken later op je zal wachten. Als dat "houden van" niet zo sterk is, is het logisch dat je gaat twijfelen.

Ik denk dat ze bezig is zichzelf te verliezen. Pijnlijk om te zien, maar het is wl het gevolg van het feit dat ze, door de verkeerde doelen na te streven, totaal niet meer weet wat ze doet.
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  zondag 1 mei 2011 @ 22:23:28 #183
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_96226267
Het is wat het is, wat ze laat zien op de streams, en de beelden zijn niet mooi oO<
  zondag 1 mei 2011 @ 23:41:23 #184
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_96230266
w615_cropped_d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg
  maandag 2 mei 2011 @ 02:14:54 #185
2018 PC eend
relativist
pi_96234918
quote:
0s.gif Op zondag 1 mei 2011 20:54 schreef Ginosa het volgende:

[..]
Sorry, wie is ToM ?
Het was een woordgrapje ik bedoelde te zeggen dat ik me wel aardig in andere mensen kan verplaatsen (Theory of Mind).

quote:
Ik vermoed van niet en je zegt: "helemaal verzonnen..." f ze is HB f ze is het niet. Dat was eigenlijk mijn punt. Dat ze niet dom is, geloof ik meteen (geen kwestie van geloof eigenlijk) maar het gaat volgens de programmamakers om een HB-geheim.
Ik dacht eerder dat het zou kunnen zijn dat uit een officieuze test gebleken is dat ze hoogbegaafd is en dat die uitslag de basis van haar geheim is, zoals het anabole-gebruik van jurien ook lijkt te zijn opgeklopt tot geheim.
Maar ze gaan natuurlijk niet iemand een geheim meegeven dat totaal niet bij diegene past.
quote:
En nee, ik vind haar niet cht intelligent (dus al helemaal niet HB) en ik neem aan dat je met "..dan zou je de andere.....vinden dat wel" een grapje maakt?! Ik zag de smiley wel maar wist het niet zeker. Philip maakt op mij eigenlijk de meest intelligente indruk van allemaal en de rest speelt het spel mee t.o.v. Mo.
Monique en philip zitten vaak te onderling te dollen, zij noemt hem vaak een 120 pannenkoek, ik denk dat philip ook wel eens twijfelt of ze nou echt zo hyper intelligent is en ik heb hem een keer horen zeggen dat hij samen met haar een keer een test wil doen.
Daar schrok ze niet van en nam spontaan lachend de uitdaging aan...
quote:
Niemand in het huis gaat nu natuurlijk haar ineens proberen te "ontmaskeren", haar HB is nu een gegeven en men gaat verder met het spel. Ik denk dat de andere bewoners wel meer vinden van Mo (en ook van elkaar maar ik denk dat ze daar minder last van hebben) maar dat kan niet worden uitgesproken (de "stemmers" kijken ook en ze begrijpen inmiddels in wat voor keurslijf ze zitten).
Ik denk dat als ze daar echt aan zouden twijfelen dat echt wel zou gaan "rondzingen" en er bv grappen over gemaakt zouden worden. Maar de enige die er grappen over maakt is zijzelf, ik denk niet dat je dat snel gaat doen als het een verzonnen geheim is wat niet uit mag komen.
En als ze onderlinge irritaties niet zelf uitspreken dan worden ze daar wel een handje mee geholpen dmv sturing ;)
quote:
Kreeg ook sterk de indruk dat Karim Mo's gedrag zat was maar zijn hele klaagzang (die brief voor Mo's moeder waar hij moeite mee had) was gericht aan de programmamakers ("haal haar er alsnog uit, ze wil toch weg?!")
Dan was het toch onnodig om haar daarop aan te vallen?
quote:
en Phil heeft volgens mij ook al door dat Mo misschien verder moet van de programmamakers, aangezien hij zich nu heel erg om haar bekommert. Dat sluit aan bij hoe jij het spel beschreef: het gaat niet tussen 6 mensen en de beller/sms' er bepaalt, achter de schermen hebben ze een voorkeur. En dat is langzamerhand duidelijk geworden aan de bewoners.
Philip snap de situatie waarin ze zitten en nam het daarom voor haar op.
En ze hebben al langer een band, ze filosoferen bv met elkaar vaak over spel-technische aspecten.

quote:
Nou, ten slotte geloof ik ook het verhaal van (ik meen) PearlBitch n.a.v. een vorige RLS dat iemand zich inkoopt om een tijdje aanwezig te zijn en dan alsnog zichzelf weer uit te kopen (dit keer Joanna??) en ik kan me echt niet voorstellen dat een organisatie die alles probeert te sturen vlak voor elk beslissend moment (lees: nominatieronde) de touwtjes uit handen geeft en het over laat aan de bellers en sms'ers. Dus vraag ik me oprecht af (wordt geloof ik in een ander TT behandeld) of "het zomaar kan" (juridisch gezien) om mensen te laten bellen/sms'en terwijl je toch je eigen gang gaat. Er schijnen ook 0900-lijnen te bestaan waar je je horoscoop van de week kan horen en dat mag ook dus ben ik heel benieuwd.

Nou, ik heb langer zitten tikken dan ik dacht maar dit was mijn duit in het zakje.

:W
Ja dat past idd beter in een ander topic ;)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  maandag 2 mei 2011 @ 03:23:24 #186
2018 PC eend
relativist
pi_96235635
quote:
3s.gif Op zondag 1 mei 2011 21:46 schreef Nostalgist het volgende:

[..]

Daar heb je een belangrijk punt te pakken.. Dat denk ik dus totaal niet... :N

Een paar belangrijke constateringen mijnerzijds:

- Meedoen aan een RLS om een actrice te worden..? Ik kijk al 12 jaar RLS, maar een Carice of een Pierre, noch een Arnie of een Antonie heeft het fenomeen nog nooit opgeleverd. Hoe wil ze door deel te nemen aan een RLS, actrice worden ? Ga naar de toneelschool; in Maastricht staat een heel goede !
Ze denkt echt niet dat het een toverformule is oid.
Maar ze bouwt toch een stukje naamsbekendheid op, heeft een ingang bij endemol, weet een beetje hoe tv werkt en heeft "camera-ervaring"Na het eind loopt het contract vaak nog een tijdje door ze zouden haar makkelijk een figurantenrol kunnen aanbieden oid die dan iig op de cv kan.
Allemaal dingen die haar best wel eens zouden kunnen helpen bij haar ambitie/droom.
Ze wil ook lessen gaan volgen maar ik geloof in de randstad (zo slim is ze dan ook wel weer) ook wil ze met logopedie aan haar stem gaan werken.

quote:
- Weten dat je na drie glazen alcohol jezelf totaal kwijt bent, (en dat stond gisteren totaal niet in verhouding wat andere deelnemers aan dronken gedrag lieten zien..) en gewoon keer op keer doordrinken.. Met alle gevolgen van dien met smeuge beelden op TV. Nee dat is goed voor je carriere, of je nu fiscaal jurist of actrice bent.. :')
Ze houdt van feesten so what, dat staat ook besloten in haar profiel dus ze levert naar verwachting.
Ze had ook, net als laura, kunnen denken van ik ga niet drinken anders kom ik misschien gek over op tv, dat is ook saai en levert geen leuke beelden op.
Je zegt totaal niet in verhouding met het dronken gedrag dat de anderen lieten zien, maar aan het eind van die avond was zij wel degene die karim en philip erop wees dat ze niet met hun dronken harses van het hek het zwembad in moesten springen omdat het gevaarlijk is, dus zo van de wereld was ze nou ook weer niet.
En ik heb al vaker aangegeven dat als je je werk goed doet dat het helemaal niet hoeft uit te maken dat je ooit hebt meegedaan aan een rls.
DGK brian werd door velen weggezet als gevaarlijk psychopaat die nooit meer ergens aan de bak zou komen, die schijnt ook gewoon zijn oude vak weer te hebben opgepakt zo las ik.
quote:
- Roepen dat je Nederland wilt voorleggen hoe het over je denkt. Gerard wist het mooi te benoemen: "If you want to be nominated; get nominated".
Gerard heb ik met die woorden vooral karim zien opstoken.
Het is een loze kreet natuurlijk want zoals je hebt kunnen zien bepaald de redactie dat.
quote:
Enige flexibiliteit ontbrak totaal aan haar; het enige wat ze deed was slaafs de redactie volgen. Als je doel is om genomineerd te raken dan kun je dat verwezelijken. Als iets strijdig is met dat doel, dan ga je je verzetten. Als je doelstelling niet sterk genoeg is, dan laat je je meevoeren. Naar het doel van de redactie. Klopt; mooie TV maken, en niet een acteercarriere voor een fiscaal juriste bewerkstelligen... :N
Ze vroeg nota bene live op tv of ze zichzelf mocht nomineren ik kan me in die 12 jaar niet herinneren dat ik dat ooit eerder gezien heb, dat was een moment dat ze even tegen de redactie inging want ze kon wel op haar vingers natellen dat dat niet de bedoeling was.
Haar doelstelling is om te proberen actrice te worden met die insteek is ze aan het avontuur begonnen en tegelijk de rede waarom ze onder de druk van de redactie zwicht.
Ze staat onder contract, ziet zichzelf als werknemer en denkt dat "ontslag nemen" haar niet gaat helpen bij haar ambitie.
Ze wil geen negatieve relatie met endemol krjgen, vooral ook omdat haar contract nog even doorloopt nadat SST is afgelopen.

quote:
- Eerste reactie van haar als ze hoort dat Maik bi is, is een totale afwijzing naar hem toe. Ook haar ouders zouden het daar erg moeilijk mee hebben. Enige tijd later draait ze om van mening en zijn ze ineens het ideale stel dat "van elkaar houdt" Zelfs na twee weken in een hogedruk-pan is dat op zijn minst een snelle uitspraak.. Als Maik het huis uit is, twijfelt ze keer op keer of hij wel op haar zal wachten.. Als je "van elkaar houdt" dan is dat zo en heb je geen twijfel of iemand drie weken later op je zal wachten. Als dat "houden van" niet zo sterk is, is het logisch dat je gaat twijfelen.
Ik denk dat ze even niet wist wat ze met die "openbaring" van maik moest toen hij het haar kwam vertellen.
Volgens mij vertrouwde ze hem toen niet, waarom had hij dat niet eerder tegen haar gezegd waarom opeens "out in the open", het leek erop dat hij het gebruikte als verhaallijn en toen hij genomineerd stond dit nog even snel moest uitspelen.Wat zou ze nog meer kunnen verwachten.
Maar ze heeft waarschijnlijk wel een jaloers karakter,dat staat zelfs in haar profiel.
quote:
Ik denk dat ze bezig is zichzelf te verliezen. Pijnlijk om te zien, maar het is wl het gevolg van het feit dat ze, door de verkeerde doelen na te streven, totaal niet meer weet wat ze doet.
Je brengt hier wat je denkt in als feit }:|
Daar trap ik natuurlijk niet in ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door PC eend op 02-05-2011 04:11:44 ]
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  maandag 2 mei 2011 @ 04:12:41 #187
2018 PC eend
relativist
pi_96235864
quote:
2s.gif Op zondag 1 mei 2011 22:23 schreef Flow3r het volgende:
Het is wat het is, wat ze laat zien op de streams, en de beelden zijn niet mooi oO<
Beauty is in the eye of the beholder (8>
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_96237612
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 03:23 schreef PC eend het volgende:

[..]

Je brengt hier wat je denkt in als feit }:|
Daar trap ik natuurlijk niet in ;)
Ok, wij komen er niet uit.. :+

Dat laatste was ook mijn mening. Ik zie dat, na mijn gedachten erover te hebben laten gaan, als een feit. Daarmee past het in mjn redenering. Ik begrijp dat dat niet in de jouwe past.. ;)
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
pi_96242254
Of ze nou hoogbegaafd of zwakzinnig is boeit mij niet ik vind hoe zij praat en haar persoonlijkheid zoals zij die toont op tv helemaaaal niet leuk! En dan druk ik het nog zwak uit... Als zij in rl ook zo is snap ik niet dat zij nog vrienden heeft want ik had haar allang n keer door elkaar gerammelt en op de stoep gezet als zij 1 van mijn vriendinnen zou zijn..
pi_96242513
En als zij serieus denkt dat ze door de manier waarop zij zichzelf neerzet op tv een baan in de televisiewereld kan krijgen is ze toch niet zo heel slim denk ik... Wie wil haar nu nog zien hierna? iemand die zuipt, zichzelf voor lul zet, zichzelf laat pakken voor n camera, en de hele dag jankt uit zelfmedelijden zo iemand neem je toch niet meer serieus?
  maandag 2 mei 2011 @ 12:28:49 #191
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96243941
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 03:23 schreef PC eend het volgende:

[..]

Ze denkt echt niet dat het een toverformule is oid.
Maar ze bouwt toch een stukje naamsbekendheid op, heeft een ingang bij endemol, weet een beetje hoe tv werkt en heeft "camera-ervaring"Na het eind loopt het contract vaak nog een tijdje door ze zouden haar makkelijk een figurantenrol kunnen aanbieden oid die dan iig op de cv kan.
Allemaal dingen die haar best wel eens zouden kunnen helpen bij haar ambitie/droom.
Ze wil ook lessen gaan volgen maar ik geloof in de randstad (zo slim is ze dan ook wel weer) ook wil ze met logopedie aan haar stem gaan werken.

[..]

Ze houdt van feesten so what, dat staat ook besloten in haar profiel dus ze levert naar verwachting.
Ze had ook, net als laura, kunnen denken van ik ga niet drinken anders kom ik misschien gek over op tv, dat is ook saai en levert geen leuke beelden op.
Je zegt totaal niet in verhouding met het dronken gedrag dat de anderen lieten zien, maar aan het eind van die avond was zij wel degene die karim en philip erop wees dat ze niet met hun dronken harses van het hek het zwembad in moesten springen omdat het gevaarlijk is, dus zo van de wereld was ze nou ook weer niet.
En ik heb al vaker aangegeven dat als je je werk goed doet dat het helemaal niet hoeft uit te maken dat je ooit hebt meegedaan aan een rls.
DGK brian werd door velen weggezet als gevaarlijk psychopaat die nooit meer ergens aan de bak zou komen, die schijnt ook gewoon zijn oude vak weer te hebben opgepakt zo las ik.

[..]

Gerard heb ik met die woorden vooral karim zien opstoken.
Het is een loze kreet natuurlijk want zoals je hebt kunnen zien bepaald de redactie dat.

[..]

Ze vroeg nota bene live op tv of ze zichzelf mocht nomineren ik kan me in die 12 jaar niet herinneren dat ik dat ooit eerder gezien heb, dat was een moment dat ze even tegen de redactie inging want ze kon wel op haar vingers natellen dat dat niet de bedoeling was.
Haar doelstelling is om te proberen actrice te worden met die insteek is ze aan het avontuur begonnen en tegelijk de rede waarom ze onder de druk van de redactie zwicht.
Ze staat onder contract, ziet zichzelf als werknemer en denkt dat "ontslag nemen" haar niet gaat helpen bij haar ambitie.
Ze wil geen negatieve relatie met endemol krjgen, vooral ook omdat haar contract nog even doorloopt nadat SST is afgelopen.

[..]

Ik denk dat ze even niet wist wat ze met die "openbaring" van maik moest toen hij het haar kwam vertellen.
Volgens mij vertrouwde ze hem toen niet, waarom had hij dat niet eerder tegen haar gezegd waarom opeens "out in the open", het leek erop dat hij het gebruikte als verhaallijn en toen hij genomineerd stond dit nog even snel moest uitspelen.Wat zou ze nog meer kunnen verwachten.
Maar ze heeft waarschijnlijk wel een jaloers karakter,dat staat zelfs in haar profiel.

[..]

Je brengt hier wat je denkt in als feit }:|Daar trap ik natuurlijk niet in ;)
Haha PC Eend, dit noemt men nou een gotspe !! (lees je eigen stukjes eens) :)
  maandag 2 mei 2011 @ 12:30:09 #192
2018 PC eend
relativist
pi_96243989
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2011 11:46 schreef dktm het volgende:
Of ze nou hoogbegaafd of zwakzinnig is boeit mij niet ik vind hoe zij praat en haar persoonlijkheid zoals zij die toont op tv helemaaaal niet leuk! En dan druk ik het nog zwak uit... Als zij in rl ook zo is snap ik niet dat zij nog vrienden heeft want ik had haar allang n keer door elkaar gerammelt en op de stoep gezet als zij 1 van mijn vriendinnen zou zijn..
Wifebeater :W
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  maandag 2 mei 2011 @ 12:30:36 #193
2018 PC eend
relativist
pi_96244011
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:28 schreef Ginosa het volgende:

[..]

Haha PC Eend, dit noemt men nou een gotspe !! (lees je eigen stukjes eens) :)
:?
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_96244305
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:28 schreef Ginosa het volgende:

[..]

Haha PC Eend, dit noemt men nou een gotspe !! (lees je eigen stukjes eens) :)
Ja dus? Ik ben n vrouw.... Naja kan misschien beter schrijvenals zij EEN vriendin zou zijn..
  maandag 2 mei 2011 @ 12:41:54 #195
2018 PC eend
relativist
pi_96244427
quote:
1s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:38 schreef dktm het volgende:

[..]

Ja dus? Ik ben n vrouw.... Naja kan misschien beter schrijvenals zij EEN vriendin zou zijn..
Ben jij mijn kloon? ;)
Vrouw? Je profiel verkeerd ingevuld?
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  maandag 2 mei 2011 @ 12:43:07 #196
335993 PoezeligDing
Pozeldiwong
pi_96244476
Hier gebeurt het wel, h?
♥ lieve duivel ♥
pi_96244496
Ow zou kunnen.. Ben net pas geristreerd via mn telefoon dus zover was ik nog niet zal t meteen veranderen om misverstanden uit de weg te gaan :)
  maandag 2 mei 2011 @ 12:45:07 #198
2018 PC eend
relativist
pi_96244537
quote:
12s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:43 schreef PoezeligDing het volgende:
Hier gebeurt het wel, h?
Ja Mo is helemaal happening ;)
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  maandag 2 mei 2011 @ 12:46:06 #199
335993 PoezeligDing
Pozeldiwong
pi_96244574
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:45 schreef PC eend het volgende:

[..]

Ja Mo is helemaal happening ;)
Je bijt je er in vast! :D
♥ lieve duivel ♥
  maandag 2 mei 2011 @ 12:49:01 #200
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_96244686
quote:
0s.gif Op maandag 2 mei 2011 12:45 schreef PC eend het volgende:

[..]

Ja Mo is helemaal happening ;)
Mo is HOT en tegelijkertijd NOT
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')