Satijn | zaterdag 23 april 2011 @ 17:41 |
Ik heb hier nog een hele fles kirsch staan. Wat kan ik ermee doen? Naast opdrinken... Iemand nog leuke recepten? | |
The_stranger | zaterdag 23 april 2011 @ 17:44 |
Kirschtorte? | |
Mishu | zaterdag 23 april 2011 @ 18:09 |
Wij doen dat altijd in de kaasfondue. Dat is een traditie. | |
Specularium | zaterdag 23 april 2011 @ 18:16 |
Klinkt nu al smerig. | |
stavromulabeta | zaterdag 23 april 2011 @ 19:55 |
Rode-uienconfituur met kirsch van maken. | |
Pietverdriet | zaterdag 23 april 2011 @ 20:28 |
Nee, Kirsch in de kaasfondue is klassiek | |
Satijn | zaterdag 23 april 2011 @ 22:52 |
Kaas en kirsch is niets voor mij, vrees ik. De andere opties neem ik graag wél in overweging.![]() |