quote:Op zaterdag 16 april 2011 18:18 schreef lezzer het volgende:
Voor iemand die in Limburg woont is dit een beetje een onwezenlijk gesprek
Ja, ik snap dat hele weken ook nietquote:
Dunschiller FTWquote:Op zaterdag 16 april 2011 20:54 schreef wonderer het volgende:
Ik denk dat het makkelijker schillen is na het weken?
je hebt ook van die aspergeschillers voor thuis. Daar druk je de asperge door naar beneden en dan is hij netjes geschild.quote:Op zaterdag 16 april 2011 20:59 schreef lezzer het volgende:
Hier hebben de aspergetelers gewoon een schilmachine.![]()
En uiteraard halen we ze hier gewoon versch bij den boer
Dat mis ik.quote:Op zaterdag 16 april 2011 20:59 schreef lezzer het volgende:
Hier hebben de aspergetelers gewoon een schilmachine.![]()
En uiteraard halen we ze hier gewoon versch bij den boer
Ik woon al m'n hele leven in Limburg en ik vind asperges nauwelijks te eten.quote:Op zaterdag 16 april 2011 20:59 schreef lezzer het volgende:
Hier hebben de aspergetelers gewoon een schilmachine.![]()
En uiteraard halen we ze hier gewoon versch bij den boer
Het hele jaar door?quote:
gepocheerd?quote:Op zaterdag 16 april 2011 21:50 schreef wonderer het volgende:
Wat voor vlees kun je er eigenlijk bij eten? Aangezien ik alleen maar over gepocheerde eitjes hoor.
Als je nou echt hier geweest was, en dan niet aangebeld had, dan ben je echt een doosch.quote:Op zaterdag 16 april 2011 23:41 schreef Bakfiets. het volgende:
Je hebt trouwens een mooi nieuw terras, Lezzer.
Dan zou er wel echt een enorm verschil zijn in online en offline. Ook iets van 30 jaar veschilquote:Op zondag 17 april 2011 08:33 schreef wonderer het volgende:
Je kent bakfisje al gewoon heel lang
Dat zou wel ontzettend tof zijn
Nee, met de twee hosts (roommates). Zal wel lekker over de tong gaan als dat bekend raakt bij de restquote:Op zondag 17 april 2011 08:40 schreef Vanyel het volgende:
Zou wel tof zijn.
Klinkt als feestje w. Je was hopelijk niet helemaal alleen na tien uur?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |