Inderdaad, die van da michele zien er ook neit bijzonder uit maar zijn echt heel lekker!quote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:47 schreef Yvesss het volgende:
Ah, je hebt ervan meegeproefd? Mooi en lekker zijn niet per definitie hetzelfde. Juist knullig ogende telefoonfoto-pizza's kunnen eigenlijk prima te pruimen zijn. Goed ogende commerciėle pizza's van niet Italiaanse uitbaters zijn dan vaak weer niet te vreten. Wat bedoel je eigenlijk?
wtf?quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:32 schreef Yvesss het volgende:
Zijn wss matties. Zitten allebei een beetje in het honderd-pushups-forumgebied. Kan ik dit zelf deleten?
Nu wordt ik wel erg nieuwsgierig naar je eigen foto'squote:Op woensdag 8 juni 2011 16:42 schreef kort het volgende:
[..]
wtf?definieer honderd-pushups-forumgebied?
Maar als er iets niet lekker uit ziet, smaakt het ook niet lekker, ook al is dat 100% psychologisch. Waarom denk je dat koks worden afgekeurd op hun presentatie?
Nou ja weet niet ik denk dat je met gewoon apparatuur het best goed kunt nabootsen.quote:Op woensdag 8 juni 2011 22:38 schreef robuust89 het volgende:
En als je het een keer zonder deeg wilt...
http://lxrcuisine.wonderh(...)thout-dough-0127401/
(Moet je wel weer de apparatuur voor hebben)
Dus jij lust geen snert, boerenkoolstampot, stoofpot etc?quote:Op woensdag 8 juni 2011 16:42 schreef kort het volgende:
[..]
wtf?definieer honderd-pushups-forumgebied?
Maar als er iets niet lekker uit ziet, smaakt het ook niet lekker, ook al is dat 100% psychologisch. Waarom denk je dat koks worden afgekeurd op hun presentatie?
Foto's maken van eten is sowieso moeilijk want ik heb altijd veel te veel trek. Ik moet mezelf echt dwingen om een foto te maken inplaats van aanvallen.quote:Op woensdag 8 juni 2011 17:14 schreef MaximusTG het volgende:
Och, wat een onzin, er staan hier genoeg lekkere pizza's. Dat de foto's ze niet altijd eer aandoen is gewoon omdat het best moeilijk is om mooie foto's te maken van eten. In het echt ziet het er ook bijna altijd beter uit. Maar goed, post dan eens een foto van je eigen pizza?
Dank, ga vh weekend dan maar eens aan de slag!quote:Op woensdag 15 juni 2011 12:54 schreef Naamah het volgende:
1) Tsja.. wat is nodig? Probeer het eerst eens zonder pizzasteen, als je dan denkt dat je regelmatig pizza's gaat maken kan je er altijd nog een aanschaffen. Het geeft wel betere pizza's, maar ook zonder steen kan je best pizza maken.
2) Ja, deeg invriezen kan prima.
3) Ja, ook invriezen, in kleine porties in bakjes/zakjes, gaat heel goed.
4) Lijkt me niet, althans, ik zou niet weten hoe. Gaat erg uitdrogen, lijkt me. Misschien met eerst voorbakken ofzo, maar dat is ten eerste weer extra werk en ten tweede geen idee of het dan wel lukt. Proberen kan natuurlijk altijd
En dit deel heeft nog acht voorgangers, daar is bovenstaande uitgebreid besproken. Maar geen punt om het nog een keer te herhalen.
Met mijn beperkte kennis van koken kan ik toch wel concluderen dat het laten in ontdooien in de magnetron niet gaat werken? Of heeft het dan al genoeg gerijzd?quote:Op woensdag 15 juni 2011 13:29 schreef Naamah het volgende:
Daar ben ik ook nog niet helemaal uit, wil ik nog wat in uitproberen. Ik vries het nu als bolletje in na het rijzen en ontdooi het dan in de koelkast, of gewoon buiten de koelkast als ik het sneller nodig heb.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |