B | maandag 17 juni 2002 @ 16:25 |
Ik ga zo bbq, ff boodschappen doen, Iemand nog lekkere ideeen..... | |
Doopy-X- | maandag 17 juni 2002 @ 16:27 |
Moten zalm | |
Vivi | maandag 17 juni 2002 @ 16:27 |
Gooi wat verse kruiden (rozemarijn bijv) op de kooltjes en daarna snel het vlees of de vis erop ![]() | |
Charys | maandag 17 juni 2002 @ 16:29 |
Heb zo alleen ff wat saus achtige tipjes zo... Sausje van yoghurt met mayo ui en stukjes appel... das echt lekkkkker Of die kruidenboter (van bv de aldi) met een uitje erdoor.. ook lekker..
| |
_Draven_ | maandag 17 juni 2002 @ 16:31 |
als toetje men neme: een ananas zelfgemaakte marinade voor t vlees: [Dit bericht is gewijzigd door _Draven_ op 17-06-2002 16:35] | |
Lucille | maandag 17 juni 2002 @ 16:32 |
Altijd succes, aan het einde van de BBQ: gepofde appels: Neem een appel zoals een Elstar. Die ga je schillen. Beetje insmeren met citroensap om verkleuring tegen te gaan. Klokhuis er uithalen met een appelboor. | |
extreme | maandag 17 juni 2002 @ 16:35 |
lekker joh, stukkie dooie koe cremeren op een houtskool vuurtje ![]() zelfs eten bij de Mac Donalds is gezonder... jammer dat BBQ'en altijd zo vreselijk gezellig is, dan neem je twee dagen maagkrampen gewoon op de koop toe | |
kwib | maandag 17 juni 2002 @ 16:35 |
Ik wil ook BBQ'n!!!! ![]() zal echter wel weer pizzaatje of Chinees worden | |
D3nn15 | maandag 17 juni 2002 @ 16:36 |
quote:Nou als ik moet kiezen tussen een big mac en bbq in de tuin dan weet ik het wel hoor ![]() ![]() | |
B | maandag 17 juni 2002 @ 16:37 |
JA met de kruiden ben ik zelf erg handig dat is het probleem niet, maar die Appel en die annanas klinkt ook erg lekker,, Ik ga snel voordat het vlees is uitvekocht | |
Lucille | maandag 17 juni 2002 @ 16:38 |
quote:Vergeet de appels niet! | |
Eightball | maandag 17 juni 2002 @ 16:41 |
quote:Thank's! Die ga ik vanavond proberen! ![]() | |
_Draven_ | maandag 17 juni 2002 @ 16:43 |
en de ananas niet!
| |
Lucille | maandag 17 juni 2002 @ 16:43 |
quote:Succes verzekerd, dit is een van mijn golden oldies. Eet smakelijk zou ik zeggen. Laat de appel wel zacht worden, dat is het recept op zijn best. Dat kan best lang duren (30 tot 45 minuten of zo). Vandaar heel lekker als toetje, als de stukken vlees al een beetje gezakt zijn. | |
Eightball | maandag 17 juni 2002 @ 16:44 |
quote:Nee, maar ik doe wel jouw marinade ok? ![]() | |
_Draven_ | maandag 17 juni 2002 @ 16:45 |
quote:ook goed ![]() gister nog gegeten hehehe [Dit bericht is gewijzigd door _Draven_ op 17-06-2002 16:46] | |
B | maandag 17 juni 2002 @ 16:46 |
Nu ga ik echt ff snel.... ik heb alles ff opgeschreven
| |
Eightball | maandag 17 juni 2002 @ 16:46 |
quote:Lekker citroenijs erbij of is dat overdone? lijkt mij wel lekker.. | |
qwerty_x | maandag 17 juni 2002 @ 16:48 |
quote:dit is inderdaad een aanrader (en na dit toetje krijg je op de een of andere manier weer zin n vlees, echt waar!) | |
Lucille | maandag 17 juni 2002 @ 16:54 |
quote:Oh lekker. Je kan het best een frisse ijssoort nemen, dus iets op basis van vruchten. | |
_Draven_ | maandag 17 juni 2002 @ 22:02 |
en... heeft t gesmaakt? | |
Rewimo | maandag 17 juni 2002 @ 22:22 |
Ietsje te laat, denk ik zo ![]() Halve banaan per persoon op stukje alufolie leggen één per persoon is errug weinig... | |
B | maandag 17 juni 2002 @ 23:51 |
* B bedankt iedereen voor de lekkere recepten,,, * B heeft lekker gegeten, appels waren goed... * B bewaard de rest van de recepten (ananas) voor donderdag
B | |
Poepoog | dinsdag 18 juni 2002 @ 00:01 |
Volgende keer kun je het vlees ook bij de Makro proberen te halen. Mijn god. 7.5 kilo spareribs... mmmmmm en verder de diepvrieshamburgers vielen hier zekers in de smaak... | |
Lucille | dinsdag 18 juni 2002 @ 09:35 |
quote:Ik wist wel dat het lekker zou worden. ![]() | |
B | dinsdag 18 juni 2002 @ 09:39 |
JA die appels waren erg lekker, me moeder maakte ze vroeger ook en dan in de oven, ook erg lekker maar op de bbq is volgens mij alles lekkerder... | |
Peregrijn | dinsdag 18 juni 2002 @ 10:16 |
ook lekker zijn spiesjes met spek, champignons en kerstomaatjes. Stokjes in water laten weken, verbranden ze niet. Dan spek vouwen. Tomaatje, steek spies door gevouwen spek, champignon, steek spies door gevouwen spek..etc. Insmeren met olijfolie of knoflookolie en peper er over. | |
Eightball | dinsdag 18 juni 2002 @ 11:07 |
Yess! Allemaal heel feestelijk gelukt! Appel was lekker met Grand Marnier en citroenijs.. ![]() Marinade was ook prima! Thank's! | |
_Draven_ | dinsdag 18 juni 2002 @ 18:40 |
Mooi ![]() |