Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 18:45 |
Hee. Ik wil eten en ik heb hier wat bevroren gehaktballetjes (wel kant en klaar). Hoe lang moeten die ongeveer in de magnetron en op welke stand? Dank. | |
schommelstoel | zaterdag 9 april 2011 @ 18:48 |
5min, als het tenminste ook magnetron gehaktballen zijn. | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 18:49 |
Nou volgens mij zijn ze zelfgemaakt en daarna ingevroren. Want ze waren over dus. ![]() | |
schommelstoel | zaterdag 9 april 2011 @ 18:50 |
Dan zou ik ze gewoon in de pan doen als ik jou was. Met redelijk wat bak en braad | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 18:50 |
Maar de magnetron is zo makkelijk. ![]() | |
schommelstoel | zaterdag 9 april 2011 @ 18:51 |
Klopt, maar ze zullen daarna niet zo lekker zijn als dat ze uit de pan komen ![]() | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 18:52 |
In het, puur hypothetische geval, dat me dat niet zoveel uitmaakt en ik ze toch in de magnetron opwarm, dan 5 minuten op de hoogste stand, right? (Puur hypothetisch heh) | |
FutureFairytale | zaterdag 9 april 2011 @ 18:58 |
jaja, als iemand 'ja' zegt op 5 min dan gooi je t gewoon in de magnetron ![]() | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 18:59 |
Goh. ![]() | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 19:44 |
Hee, het is gelukt hoor. ![]() | |
Erasmo | zaterdag 9 april 2011 @ 20:47 |
Koud eten is nog makkelijker. | |
technofreak86 | zaterdag 9 april 2011 @ 21:25 |
Kleine gehaktballetjes kun je prima in de magnetron opwarmen. Voor een klein bordje zou ik na 3 minuten op 600 watt eens kijken of ze al goed heet zijn. Welke stand en hoe lang PRECIES is lastig te zeggen. | |
foxbow | zaterdag 9 april 2011 @ 22:12 |
dat mensen hier nog serieus op ingaan.. | |
technofreak86 | zaterdag 9 april 2011 @ 22:19 |
Mijn interesse was gewekt door de mensen die zeggen dat het niet lekker zou zijn. ![]() | |
Aneurysma | zaterdag 9 april 2011 @ 22:46 |
![]() |