DoDie | vrijdag 8 april 2011 @ 18:09 |
Ik heb zojuist mijn eigen pasta gemaakt, en ik vroeg mij af of het nodig is om de lasagne vellen voor te te koken. Iemand die dit weet? | |
motorbloempje | vrijdag 8 april 2011 @ 18:15 |
tenzij je je pastavellen zelf hebt gemaakt hoeft dit naar mijn smaak en mening niet ![]() | |
DoDie | vrijdag 8 april 2011 @ 18:19 |
Zelf gemaakt ![]() | |
Joe-Momma | vrijdag 8 april 2011 @ 18:20 |
![]() | |
motorbloempje | vrijdag 8 april 2011 @ 18:22 |
ja dus ![]() --> (maximaal) 3 minuten in gezout water | |
DoDie | vrijdag 8 april 2011 @ 18:28 |
He dat is jammer ![]() Bedankt voor de info! | |
Id_do_her | vrijdag 8 april 2011 @ 18:40 |
Lekkere velletjes in de lasagne. | |
VakantieNancy | vrijdag 8 april 2011 @ 20:23 |
Nergens voor nodig, doe dat ook nooit. Je lasagane moet je natuurlijk wel goed garen. | |
_Hestia_ | zaterdag 9 april 2011 @ 23:26 |
Ik kook ze meestal wel een paar minuten zodat ze niet meer keihard zijn. Maar kook ze niet zolang als je normaal pasta kookt. | |
MaximusTG | zondag 10 april 2011 @ 08:44 |
Ligt er vooral aan hoe nat de saus is die er tussen zit. Als die vrij stevig is, garen de bladen niet altijd goed. Dan zou ik ze voorkoken | |
motorbloempje | zondag 10 april 2011 @ 10:12 |
het gaat om verse pasta, niet om gedroogde voorgemaakte. |