FOK!forum / Culinesse à gogo / Lasagnevellen voorkoken
DoDievrijdag 8 april 2011 @ 18:09
Ik heb zojuist mijn eigen pasta gemaakt, en ik vroeg mij af of het nodig is om de lasagne vellen voor te te koken.

Iemand die dit weet?
motorbloempjevrijdag 8 april 2011 @ 18:15
tenzij je je pastavellen zelf hebt gemaakt hoeft dit naar mijn smaak en mening niet :)
DoDievrijdag 8 april 2011 @ 18:19
Zelf gemaakt ;)
Joe-Mommavrijdag 8 april 2011 @ 18:20
:'). So funny.
motorbloempjevrijdag 8 april 2011 @ 18:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 18:19 schreef DoDie het volgende:
Zelf gemaakt ;)
ja dus :P maar niet heel lang... zal mijn pastaboek er 's bij pakken.

--> (maximaal) 3 minuten in gezout water
DoDievrijdag 8 april 2011 @ 18:28
He dat is jammer :P Nog meer werk.

Bedankt voor de info!
Id_do_hervrijdag 8 april 2011 @ 18:40
Lekkere velletjes in de lasagne.
VakantieNancyvrijdag 8 april 2011 @ 20:23
Nergens voor nodig, doe dat ook nooit. Je lasagane moet je natuurlijk wel goed garen.
_Hestia_zaterdag 9 april 2011 @ 23:26
Ik kook ze meestal wel een paar minuten zodat ze niet meer keihard zijn. Maar kook ze niet zolang als je normaal pasta kookt.
MaximusTGzondag 10 april 2011 @ 08:44
Ligt er vooral aan hoe nat de saus is die er tussen zit. Als die vrij stevig is, garen de bladen niet altijd goed. Dan zou ik ze voorkoken
motorbloempjezondag 10 april 2011 @ 10:12
quote:
Op zaterdag 9 april 2011 23:26 schreef Sylvana het volgende:
Ik kook ze meestal wel een paar minuten zodat ze niet meer keihard zijn. Maar kook ze niet zolang als je normaal pasta kookt.
het gaat om verse pasta, niet om gedroogde voorgemaakte.