abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_95226547
Ik heb zojuist mijn eigen pasta gemaakt, en ik vroeg mij af of het nodig is om de lasagne vellen voor te te koken.

Iemand die dit weet?
pi_95226749
tenzij je je pastavellen zelf hebt gemaakt hoeft dit naar mijn smaak en mening niet :)
Ja doei.
pi_95226893
Zelf gemaakt ;)
  vrijdag 8 april 2011 @ 18:20:25 #4
256575 Joe-Momma
same planet different world
pi_95226908
:'). So funny.
pi_95226967
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 april 2011 18:19 schreef DoDie het volgende:
Zelf gemaakt ;)
ja dus :P maar niet heel lang... zal mijn pastaboek er 's bij pakken.

--> (maximaal) 3 minuten in gezout water
Ja doei.
pi_95227250
He dat is jammer :P Nog meer werk.

Bedankt voor de info!
  vrijdag 8 april 2011 @ 18:40:02 #7
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_95227726
Lekkere velletjes in de lasagne.
With my pack on my back, down the road I will stray.
  vrijdag 8 april 2011 @ 20:23:31 #8
340838 VakantieNancy
Altijd op Vakantie
pi_95232918
Nergens voor nodig, doe dat ook nooit. Je lasagane moet je natuurlijk wel goed garen.
Zonnenschijn en Champagne, van Spanje tot Rockanje
pi_95281526
Ik kook ze meestal wel een paar minuten zodat ze niet meer keihard zijn. Maar kook ze niet zolang als je normaal pasta kookt.
  † In Memoriam † zondag 10 april 2011 @ 08:44:45 #10
91830 MaximusTG
pi_95290576
Ligt er vooral aan hoe nat de saus is die er tussen zit. Als die vrij stevig is, garen de bladen niet altijd goed. Dan zou ik ze voorkoken
pi_95291491
quote:
Op zaterdag 9 april 2011 23:26 schreef Sylvana het volgende:
Ik kook ze meestal wel een paar minuten zodat ze niet meer keihard zijn. Maar kook ze niet zolang als je normaal pasta kookt.
het gaat om verse pasta, niet om gedroogde voorgemaakte.
Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')