quote:
Op woensdag 6 april 2011 12:11 schreef PICHT het volgende:Nooit teflon vanwege de anti-aanbakmeuk, vieze giftige drek. Niet gezond voor jezelf, kinderen en huisdieren. Neem 'n scanpan.
Je weet wat die denen in hun pannen smeren? Volgens mij niet, want 't is een doodordinaire ptfebasis. Scanpan is vreselijk overpriced. Voor dat geld kan je een paar prima rvs pannenkrijgen.
@ TS wil je budget koop wat plaatstalen pannen van De Buyer bijvoorbeeld (das de bekendste). En leer ermee koken. Die dingen kosten geen drol en gaan je leven lang mee. Vindt je het onderhoud van plaatstaal te moeilijk, dan moet je dieper in de buidel tasten en gewoon goed meerlaags rvs kopen of ge-emailleerd gietijzer (Le Creuset bijvoorbeeld) idd 100 of meer per pan, hoef je ook nooit meer te vervangen.
Oh en de rechte sauteuse (hapjespan) uit de 365 serie van ikea, die zonder anti-aanbakspul. Das voo 20 of 30 euro een prima dingetjes.