Yippiequote:Op vrijdag 1 april 2011 18:46 schreef Pien85 het volgende:
Heb zowaar het grootste deel van mijn huiswerk af weten te krijgen vandaagNu mag ik morgen iets leuks doen van mezelf morgen
Goedquote:
Ergens wel zonde he?quote:
Ja, want nu kom je geen koffie drinkenquote:Op vrijdag 1 april 2011 18:50 schreef Muck het volgende:
[..]
Goed
Later meer hoor, maar we moeten nog eten
[..]
Ergens wel zonde he?
ok smakelijk etenquote:Op vrijdag 1 april 2011 18:50 schreef Muck het volgende:
[..]
Goed
Later meer hoor, maar we moeten nog eten
[..]
Ergens wel zonde he?
Hey zomer vogelquote:Op vrijdag 1 april 2011 18:58 schreef summer2bird het volgende:
Ik heb gegeten, ben ik nog gemist geweest?
quote:Op vrijdag 1 april 2011 18:58 schreef summer2bird het volgende:
Ik heb gegeten, ben ik nog gemist geweest?
Lekker gegeten?quote:Op vrijdag 1 april 2011 18:58 schreef summer2bird het volgende:
Ik heb gegeten, ben ik nog gemist geweest?
Spruitjes, kotelet en aardappelenquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:02 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Kip met spinazie en aardappeltjes
En jij?
uit jouw sig ...quote:Op vrijdag 1 april 2011 19:02 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Kip met spinazie en aardappeltjes
En jij?
700 gr. aardappelen, geschild en in stukkenquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:02 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Kip met spinazie en aardappeltjes
En jij?
Het eiland was een plek waar iedereen zeg maar een verhaal kan verzinnen, en iedereen speelt daar op inquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:04 schreef Crazy-M het volgende:
[..]
uit jouw sig ...
wat was het precies ? heb wel ff forum bekeken maar kon niet echt wijs uit
quote:Op vrijdag 1 april 2011 19:05 schreef wel.o.k het volgende:
[..]
700 gr. aardappelen, geschild en in stukken
Peper, zout
400 gr. Sjalotten, gepeld en gehalveerd
200 g feta, verkruimeld
3 rode paprikas in dunne repen
3 el. Basilicum, fijngeknipt
2 el. Olijfolie
Schep de aardappelen met de sjalotten, de paprika, de olie en peper en zout door elkaar.
Verdeel de groenten over een met bakpapier bekleed ovenblik en rooster.
De groenten in een voorverwarmde oven (225 °C) in ± 45 min. bruin en gaar bakken.
Verdeel 15 min. voor het einde van de bereidingstijd de feta erover,
Neem het gerecht uit de oven en bestrooi met de basilicum.
Lekker met warm stokbrood.
okquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:06 schreef summer2bird het volgende:
[..]
Het eiland was een plek waar iedereen zeg maar een verhaal kan verzinnen, en iedereen speelt daar op in
Die feta lijkt me minder maar voor de restquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:05 schreef wel.o.k het volgende:
[..]
700 gr. aardappelen, geschild en in stukken
Peper, zout
400 gr. Sjalotten, gepeld en gehalveerd
200 g feta, verkruimeld
3 rode paprikas in dunne repen
3 el. Basilicum, fijngeknipt
2 el. Olijfolie
Schep de aardappelen met de sjalotten, de paprika, de olie en peper en zout door elkaar.
Verdeel de groenten over een met bakpapier bekleed ovenblik en rooster.
De groenten in een voorverwarmde oven (225 °C) in ± 45 min. bruin en gaar bakken.
Verdeel 15 min. voor het einde van de bereidingstijd de feta erover,
Neem het gerecht uit de oven en bestrooi met de basilicum.
Lekker met warm stokbrood.
nee man, dat hoort er juist bijquote:Op vrijdag 1 april 2011 19:08 schreef Trevland het volgende:
[..]
Die feta lijkt me minder maar voor de rest
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |