abonnement Unibet Coolblue
pi_94768120
Stomme vraag misschien, maar met zoeken op internet kan ik hem moeilijk beantwoord krijgen en in mijn omgeving al helemaal. Verder vind ik het een vrij kansloze optie om de overvloed aan kappers langs te lopen die eigenlijk alleen maar goed zijn in het plaatsen van folies bij dames.

Ben op zoek naar een kapper die echt goed overweg kan met herenkapsels, en dan wat meer dan het standaard zijkanten opscheren en bovenop knippen verhaal (bij wijze van spreken). Ik wil wel eens echt een kapsel wat goed bij mij past, en als hij of zij een beetje goed oog heeft qua adviezen zou het een pluspunt zijn.

Ben nu 23 en ik hoef er niet meer uit te zien als een puber met stekeltjes (of een corpsbal), het hoeft er ook nog niet uit te zien alsof ik klaar ben om achter de geraniums te gaan. Moet eigenlijk gewoon een beetje een yuppenkapsel (maar dan leuk) hebben zeg maar :P

Wie oh wie heeft er goede ervaringen met een specifieke kapper wat dit betreft? Mag wel een euro of 30 kosten als echt de punten van de hemel worden geknipt. Liefst in Almere-Stad, maar Buiten/Haven en evt. Amsterdam/'t Gooi kan ook.
pi_94768583
Een man die WEL iets om zijn haar geeft! *O*
For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.
pi_94791470
hizi-hair ofzo... daar kom ik altijd maar mijn haar is niet veeleisend dus ik ben meestal wel tevreden :Y
( /)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
pi_94799432
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 17:34 schreef Sam-x het volgende:
Een man die WEL iets om zijn haar geeft! *O*
-O- nou..het merendeel die geeft er weinig om,tenminste als je een echte vent bent en geen 1/2 wijf zoals je tegenwoordig op tv ziet waar de man vrouwelijke trekken moet hebben om mee te doen in de maatschappij. :r
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_94955950
Beetje gefrustreerd rubje?

In ieder geval, ik twijfel altijd een beetje bij Hizi-Hair omdat het een vrij grote keten is. Maar ja die hebben natuurlijk in iedere kapsalon ook andere mensen zitten, zal het eens proberen. Mijn haar is wel ietwat moeilijk, vrij dik en ik laat het liever niet uitdunnen, maar het is vooral lastig dat ik een tweede kruintje heb bij de haarlijn zo boven m'n rechteroog. Klinkt erger dan het is, maar het moet wel goed geknipt worden om het er niet belachelijk uit te laten zien, want er is niet tegenop te gellen/pasten/whatever.

Iemand anders nog suggesties?
pi_94958230
Ik denk dat de kapper geen reet uit maakt, meer om dat hoe jij je kapsel en je wensen beschrijft. Als jij bij de kapper komt en zegt 'ik wil een yuppenkapsel maar dan leuk' maakt het echt niet uit bij welke kapper je komt. :D :')
pi_94959304
Ja, het maakt dus wel uit, mijn omschrijving dient niet al te serieus genomen worden :6
pi_94962604
Dansjes horen erbij
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')