Mama_Mia | zondag 27 maart 2011 @ 21:43 |
Volgende week word ik geopereerd aan mijn rechterpols, en ik kan dan dus een tijdje niet koken. Op dit moment heb ik al veel last van de polsen, en ik ben dus op zoek naar dingen die je redelijk makkelijk kan koken (niet veel snijwerk oid) en kan invriezen, zodat ik na de operatie alleen nog maar even wat op hoef te warmen. Graag hoor ik jullie ideeën ![]() | |
Civilian | zondag 27 maart 2011 @ 21:50 |
Dingen als macaroni enzo.. Misschien kunnen schotels van Aardappel Anders ook wel ingevroren worden ![]() | |
murp | zondag 27 maart 2011 @ 21:57 |
stampotjes ![]() | |
rhubarb | zondag 27 maart 2011 @ 21:58 |
Nasi | |
bas-beest | zondag 27 maart 2011 @ 21:59 |
soep | |
golfer | zondag 27 maart 2011 @ 22:11 |
Allerlei soorten stamppotten, Bami, nasi, pasta's, pastasauzen. | |
bioloogje | zondag 27 maart 2011 @ 22:14 |
Gekookte aardappels invriezen wordt echt heel ranzig... | |
Naamah | zondag 27 maart 2011 @ 22:18 |
Prutjes over rijst gaan ook erg goed. Chicken tonightachtig, kipkerrie, kip tandoori, dat soort dingen. Rijst erbij koken lukt denk ik ook wel met één hand? | |
loecje | zondag 27 maart 2011 @ 22:20 |
bij pasta is het makkelijker om enkel de saus in te vriezen. pasta zelf gaat klef worden. ik weet niet hoe het is na de operatie een klein portie pasta koken met 1 hand zal wel gaan. Lasagna Chili con carne ovenschotels pastasaus (simpel tomaat of keer paddenstoelensaus voor de afwisseling) rijstgerechten(nasi, knorr wereldgerechten) quiche vind ik ook, maar stamppotten schijnen nog wel te gaan. [ Bericht 1% gewijzigd door loecje op 27-03-2011 22:28:52 ] | |
Naamah | zondag 27 maart 2011 @ 22:21 |
Stamppotten gaan inderdaad hartstikke prima. | |
Mama_Mia | zondag 27 maart 2011 @ 22:33 |
Stamppotten lukt alleen niet omdat ik niet kan stampen ![]() ![]() pasta en rijst kan je dus beter niet invriezen, maar alleen de saus? In principe moet een steelpannetje met een handje pasta er in nog wel lukken ![]() iemand nog lekkere pastasaus recepten? Ik ben er zelf niet zo goed in, dus ik hoor het graag. Bedankt voor het meedenken alvast ![]() | |
loecje | zondag 27 maart 2011 @ 22:36 |
stampot met een mixer wil ook goed ![]() of gewoon heel grof houden pasta en rijst uit de vriezer is denk ik persoonlijk. ken genoeg mensen die het wel doen maar ik vind het niet zo lekker. | |
Doedezemaar | zondag 27 maart 2011 @ 22:38 |
Rijst kun je prima in porties invriezen en in de magnetron opwarmen. Ik kook altijd een pak rijst tegelijk en vries het dan in eenpersoonporties in. Wraps/burrito's kun je ook gevuld invriezen, met ovenschaaltje en al. | |
ad0rable | zondag 3 april 2011 @ 23:42 |
soep soep soep ![]() |