Het lullige is dat er zoveel water uit dat vlees komt - dat koelt enorm afquote:Op maandag 28 maart 2011 15:43 schreef Redcoon het volgende:
Wees niet bang voor hoog vuur als je gaat wokken, die pan mag op het randje van smelten heet zijn, zeg maar. Dat scheelt al veel.
Beter koop je fatsoenlijk vlees.quote:Op maandag 28 maart 2011 15:55 schreef Flurry het volgende:
[..]
Het lullige is dat er zoveel water uit dat vlees komt - dat koelt enorm af
Ik hoop niet dat je je al een week afvraagt wat je van die ingrediënten moet makenquote:Op maandag 4 april 2011 01:34 schreef hemelsblauw het volgende:
Oke dus vlees in een pan in stukjes, tandori saus er bij en daarna apart rijst er bij en dan klaar?
Vlees een dag marineren in de saus en de rijst al wel voorkoken.quote:Op maandag 4 april 2011 01:34 schreef hemelsblauw het volgende:
Oke dus vlees in een pan in stukjes, tandori saus er bij en daarna apart rijst er bij en dan klaar?
Ik heb het over de varkensreepjes van TSquote:
We hebben tenminste iemand die naar de temperatuur kijkt ipv naar hoe hoog het gas staat.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |