Bolleke_666 | woensdag 23 maart 2011 @ 19:45 |
Van de chinees. Kan dat? | |
ETA | woensdag 23 maart 2011 @ 19:49 |
tjaptjoy invriezen zou ik sowieso niet doen, als je dat ontdooit verandert al je groente in prut. Ik zou niet inzien waarom nasi invriezen niet zou lukken. | |
Stokstaart | woensdag 23 maart 2011 @ 19:51 |
Zelfde reden als tjaptjoy ![]() | |
Joe-Momma | woensdag 23 maart 2011 @ 19:55 |
Als je genoeg vrees hebt wel. En anders alleen de rist. | |
Roepie | woensdag 23 maart 2011 @ 19:55 |
nasi kun je wel invrezen | |
Printerkabel | woensdag 23 maart 2011 @ 19:57 |
Lukt prima ![]() | |
Joe-Momma | woensdag 23 maart 2011 @ 20:13 |
Alleen als je het ontdooit. Ff in de blender en 5 min in de magnetron!! Serveren in een groot glas met 2 rietjes. ![]() | |
MissHobje | donderdag 24 maart 2011 @ 09:40 |
TT aangepast en bagger weggehaald. | |
loecje | donderdag 24 maart 2011 @ 18:37 |
na ontdooien opbakken ipv in de magnetron opwarmen. vind ik veel lekkerder. uit de magnetron word het zo'n kleffe bende | |
Pietverdriet | donderdag 24 maart 2011 @ 19:27 |
Rijst en Nasi zou ik niet invriezen, je hebt het snel klaargemaakt en het is zeer bederfelijk, het is vragen om een voedselvergiftiging. | |
loecje | donderdag 24 maart 2011 @ 19:29 |
zo lekker als de chinees kan ik het zelf niet maken hoor. en daarnaast ook zonde om die restjes weg te gooien | |
Pietverdriet | donderdag 24 maart 2011 @ 19:33 |
Het lekkerder maken dan de chinees het doet is kinderlijk eenvoudig Nee, een voedselvergiftiging is veel ernstiger. Of je dat risico wilt nemen moet je zelf weten, maar ik meen serieus wat ik zeg. Mensen raken heerlijk in paniek over terrorisme en kerncentrales, maar gebrekkige hygiëne is ernstiger en gevaarlijker | |
loecje | donderdag 24 maart 2011 @ 19:41 |
ik ben niet zo'n kook talent;) direct koelen en daarna in de vriezer. ik zou niet weten hoe ik daar voedselvergiftiging van moet oplopen. je eigen gekookte eten kan je ook gewoon in de vriezer mikken. waarom iets van de chinees niet? | |
Pietverdriet | donderdag 24 maart 2011 @ 19:48 |
1. Jij koelt de bak chinees direct als je hem op heb gehaald? 2. Wel eens bij een chinees indisch rode muur/tong ah restaurant in de keuken geweest? | |
loecje | donderdag 24 maart 2011 @ 20:16 |
ik haal chinees, loop naar huis (2min), schep mn bord vol, zet het bakje in de koelkast, ga eten/afwassen enz, zet bakje uit de koelkast in de vriezer. en nee nooit in de keuken geweest, maar als ik het zo kan eten zonder ziek te worden kan ik het ook direct invriezen en dan eten. | |
ETA | donderdag 24 maart 2011 @ 20:19 |
echt vieze keukens worden zeldzamer door de strenge controles van de VWA. Overtredingen worden keihard gestraft. | |
Roi | maandag 28 maart 2011 @ 20:13 |
Is het eten bij de Chinees niet al opgewarmd? Dus dan zou je het een tweede keer invriezen en een derde keer warm maken ![]() | |
kawotski | maandag 28 maart 2011 @ 22:45 |
Nog even en ze gaan hier vragen om patat in te vriezen, moet niet gekker worden | |
Curiosity | dinsdag 29 maart 2011 @ 20:53 |
Jij bent zeker nog nooit wezen wokken? | |
Roi | dinsdag 29 maart 2011 @ 20:59 |
Ik kom inderdaad nooit bij de/een Chinees. Maar ik kom wel af en toe bij een Surinamer/Hindoestaan en daar doen het eten gewoon in de magnetron als je het komt afhalen. |