abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  woensdag 30 maart 2011 @ 15:48:17 #101
58921 Day
You can fly!
pi_94811644
Even snel update, speciaal voor fluugs.

Jo is dus weg, flip en mo maken zich er het meest druk om (de rest gaat weer pitten) zoeken in het huis, vinden spullen die alex eerder verstopt heeft. Daar zitten o.a. Flips parfum bij. Dit is reden reden om even later de groep bij elkaar te horen, om ze op flips bekende nazi-wijze te ondervragen, waar karim niet zo van gediend is, wat mo hem weer kwalijk neemt. Anyway, de groep overleeft het spervuur van vragen van mo en die komt dus tot de conclusie dat die spullen niks met jo's verdwijning te maken hebben. Waarna weer ze vervalt in hoe zielig ze is en dat ze haar 24 uur aan gaat vragen als de stem blijft fucken.

Na het ontbijt, gaat flip zielig op jo's bed liggen, mo jankt nog even door over al het leed dat haar wordt aangedaan en karim en gerard hebben een klein clash in de tuin over het doorvragen over karim's geloof. Alex ligt er voor nop bij. De heren praten dit uit en omhelzen elkaar met de belofte er na huis verder over te praten.

Dan komt lau erbij, gaat liggen kleffen met alex, toen SL

Na de sl zien we een aangedane laura, die heeft nieuws gekregen over zieke vriendin (of vader van vriendin). Situatie is nog niet ernstig genoeg om weg te gaan. Vervolgens gaat ze 1 voor 1 bij de bewoners langs om te vragen wie ze terug willen in het huis, jo of maik. In de COS wordt daardoor gedacht dat ze een missie heeft.

That's all!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_94812470
http://www.secretstory.nl/videos/1155/Mysterieuze+verdwijning

Kamer waar maik en vermoedelijk ook Joanna verblijft.
  woensdag 30 maart 2011 @ 16:12:13 #103
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94812607
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 16:08 schreef Lesterr het volgende:
http://www.secretstory.nl/videos/1155/Mysterieuze+verdwijning

Kamer waar maik en vermoedelijk ook Joanna verblijft.
Die verblijven daar alle2 :Y
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 30 maart 2011 @ 17:52:33 #104
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94816990
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 00:27 schreef Toverheks het volgende:
De nacht is gevallen en de bewoners zitten allemaal op de rode bank.
Dan klinkt de stem en de genomineerde mogen beginnen aan hun praatje.

De 3 genomineerde dames houden een afscheid rede en delen iets persoonlijks uit aan de bewoner waar ze toch meer een klik mee hadden dan de ander.

Aafke geeft een hoedje en haar pantoffels, dacht aan Monique maar ik viel er midden in dus excuus van Aafke niet alles mee gekregen.
dat hoedje was voor iedereen, elke dag een leuke groet met die hoed.

Joanna bedankt Flip, omdat ze veel steun aan hem heeft gehad omdat ze het erg moeilijk heeft qua heimwee, ze laat een traantje, Flipje en zij hebben een heel persoonlijk gesprek gehad waar ze niks over wilt zeggen. Het ging een beetje over heimwee en thuis en dat Flip haar dingen heeft laten inzien.
Ze wil Laura een kadotje geven en dat Laura er trots op is en het zal dragen, een tjoepdress zoiets, een kledingstuk dat je lichaam precies eruit laat zien zoals het is...............

Sharon is aan de beurt, ze bedankt iedereen maar Gerard is speciaal voor haar.
Gerard krijgt een kadotje van Sharon ze geeft hem iets mee dat ze zelf het gemaakt heeft ze zegt ik weet dat iedereen eerst dacht dat je op het zelfde geslacht viel wat achteraf niet waar is.
Ze heeft een mooie collage voor Gerard gemaakt.
Ze heeft veel respect voor gerard de self made miljonair die alles op eigen kracht heeft gedaan.
Ze heeft het nu over Fenneke, en ze zegt ik weet je hebt een sterke vrouw achter staan en hoop dat je af en toe naar deze collage kijkt en en beseft dat jij alles uit het leven haalt wat erin zit.
en ach vind dit zeer oprecht van Sharon, niet gespeeld maar dit meent ze echt ^O^
Hoor Sharon en Gerard napraten, hij vind haar echt goed in het openbaar spreken omdat Sharon het ook gewoon uit de losse pols zo oplepelde en niks had voorbereid met haar toespraakje.
_O_
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_94817619
thanks toverheksje en day _O_
  woensdag 30 maart 2011 @ 23:08:03 #106
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94835503
Er stond wat klaar in het labyrinth....Haarverf.....Karim is nu bezig Sharon weer van een mooie kleur te voorzien.. ( poste het vanmiddag dat Sharon best een verfje nodig had en ze lezen mijn advies :+ )
Gerard zit er gezellig bij en klets ook over haar verven, Karim en Gerard die het gewoon naar hun zin hebben samen met Sharon.

Flip en Alex moeten Aafke helpen met kleding en haar opmaken...Cap staat in de COS, en Karim en Gerard moeten dat bij Sharon doen.

Ik hoor Monique vanaf de bank ( ze ligt met haar hoofd op Laura haar schoot) commentaar leveren, je moet zo een kam gebruiken etc.etc. Sharon antwoord, nee hoor kan ook gewoon met je vingers.
Monique ligt er zeer chaggie bij, het gezicht staat weer eens voor de verandering op jankenmetdiehap en ze heeft de ranzige badjas aan van Maik....... Die gezellig met Beppie op zolder van het huis, tijdelijk woont.
De bewoners moesten net doen of ze zeer verbaasd waren dat ook Joanna de poten had genomen, maar acteren is ook een vak en voor de toneelschool zullen ze nooit aangenomen worden.

Bij Aafke hebben ze ook wat gedaan maar mijn stream stond op Sharon en de 2 heren.......zie haar nu in de slaapkamer omkleden.

Sharon zegt als de verf intrekt gaan jullie maar even kleren voor me uitzoeken, de meiden horen gewoon een afscheids feestje te krijgen van alle bewoners, maar zo te zien hebben Laura en Monique daar totaal geen zin in.
Hoop van harte dat als Monique en Laura genomineert staan dat de andere bewoners hun laatste avond zich zo erg gedragen dat er maar een SL komt want deze 2 dames verpesten gewoon de sfeer van deze avond.

Gerard wil een mooie jurk voor Sharon uitzoeken, en Sharon zegt.**gaat goed hoor Karim** die werkt gewoon leuk mee en geeft de mannen ondertussen leuke complimentjes.
Aafke heeft zich ondertussen lekker stoer omgekleed, zwart leer jasje aan en ze heeft een kuif.......

Ondertussen zit Kriebel Kaatje ( Laura) Monique te bbbrrrrr kriebelen op haar hoofd. Monique roept ook even dat haar haren deze week ook weer eens geverft moet worden.
Gerard staat nu met Sharon in de slaapkamer, en zegt.....een avondjurk en net doen of je naar een gala gaat Sharon laat een topje zien en ik hoor Karim spontaan roepen........JA doe die maar.
ik laat ze even alleen in de slaapkamer en zie Aafke nu zitten op de bank samen met Alex en Flip.
Ach we hadden die meiden toch een topavond gegund en hoop dat dat nog gaat gebeuren, desnoods voeren ze Laura en Monique maar naar een andere geheime kamer.
Het is nog vroeg misschien vannacht??? we wachten af.

O+ Mark dank je wel ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:47:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 30 maart 2011 @ 23:27:27 #107
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94836539
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
  woensdag 30 maart 2011 @ 23:28:17 #108
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94836584
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_94838558
En ze zijn precies op tijd klaar zegt Karim................
Aafke opgedoft en voorzien van make/up door team Alex en Flip en Sharon door team Karim en Gerard.
leuk gedaan en wat ik merkte in de COS dat de streamers het ook waardeerde dat het gewoon gezellig was in het huis, inplaats van slapende hangende mensen, LEES dat nu eens regie, want zo kan je ook streamers blijven boeien........
Karim ruimt de spullen op in de bak die ze gebruikt hadden om Sharon als een plaatje eruit te laten zien.

Aafke en Sharon zijn ondertussen door de Stem geroepen om naar de KVDW te komen, ze hebben wel de enveloppe vergeten die ze eigenlijk mee hadden moeten nemen...........

De overige bewoners zitten nu op de bank, ze zitten een beetje te ouwehoeren en wachten op de terug komst van Sharon en Aafke............. Monique zit er nog net zo chagerijnig bij dan toen ik vanavond binnenviel om een uurtje of half 10....ach gezelligheid kent geen tijd zeggen we dan maar -O-
Gerard heeft het over zijn moeder, ze doet niks aan internetten verstuurd ook geen mails etc.etc. al heeft hij haar dat wel uitgelegd hoe het werkt.

Sharon en Aafke komen lachend weer binnen.........
Er werd in de KVDW van alles aan hun gevraagd, hoe ze elkaar vonden etc.etc. ze hebben elkaar complimentjes gegeven.
Aafke heeft in de KVDW een inkoppertje gedaan, volgende week komen we het wel weer sjowen....) dat ze gewoon niet eruitgestemt worden'
Aan Aafke te merken hebben ze wel even lol met elkaar gehad in de KVDW.
Ze hoeven dit niet aan bij de live sjow is tegen hun gezegd, had wel grappig geweest zijn zegt Aafke.
Sharon staat nu haar lange lokken droog te fohnen en ze hebben het nu over het zwembad dat het misschien een clue is, de 2 spiegels vind gerard wel boeiend hij weet daar zeker van dat dat een Clue is..........Karim zegt de man in the mirror......... een paar dagen geleden klonk dat nummer van MJ plots door het huis.
Aafke zegt dat ze later nog even worden geroepen voor het daggesprekje........
Nou dit was het voor vanavond, morgen maar afwachten wat de dag brengt, en vooral wat de avond brengt want dan is er weer een live sjow...............
Wie van de dames moet naar huis Beppie,Aafke of Sharon, we zullen wel weer zien hoe er met de % wordt geknoeid :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:48:37 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94839436
Monique was even aan het woord in de slaapkamer voordat er een SL kwam.
Ze vind het echt niet meer leuk dat er over haar rug tv wordt gemaakt, dat haar ouders een verdrietige Monique zien...want heel Nederland haar ouders en haar zusje streamen.
Ze zegt er wel gauw even bij dat ze niet de avond wil verpesten voor de genomineerde.alweer monique denk ik nu bij mezelf.

Ze heeft dus gedreigd wat ik erop uit kan maken om 24 uur aan te vragen, Sharon zei....... niet weer je 24 uur aanvragen hoor.
Heb haar nu maar uitgezet en ga aan de wandel met Gerard Alex Sharon en karim die achter elkaar rondjes lopen om het zwembad en weer de grootste lol met elkaar hebben.

Herstel, Alex ligt weer bij Laura en zie Gerard en Sharon nog steeds buiten lopen en leuk met elkaar praten, het avontuur aangaan zegt Sharon.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:49:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94846445
31 maart...de volgende morgen.

Ik slinger de stream aan en zie dat er gezelligheid in de keuken heerst, ze hebben net hun ontbijt achter de kiezen en zijn aan het opruimen.
De enigste die ontbreekt dat is Monique, die ligt in bed plus badjas van maik weer hevig medelijde te hebben met haar zelf.
Sharon zit nu bij haar op de rand van het bed, en weer zegt Monique ja maar thuis dit en dat, en ja mijn ouders en ik wordt gebruikt en maik is weg en meer bla bla bla, Monique valt heel erg in herhaling, als zij geen aandacht krijgt gaat ze het zielige meisje uit hangen.
Ze moet een plasje inleveren, ze is ziek en voelt zich niet lekker

Sharon vind de sfeer echt niet gezellig nu in huis, en heeft het gevoel dat het niet helemaal eerlijk gaat ( Beppie&Maik) verstopt.
Gerard denkt dat het vandaag een rare dag wordt, en Monique zeikt weer door.
Gerard heeft zitten nadenken waarom ze dat doen ( Beppie&Maik) ff de zolder op.
Monique zegt kijkcijfers, en Flip zegt groep uit elkaar trekken, Gerard zegt om te kijken wat er nu allemaal gebeurt...........Monique zegt, Bij deze ben ik ziek en morgen ga ik naar huis.......Klaar uit..Klaar uit :W

Ze zegt, weet je wat het is, we zitten hier 7 weken en die mensen krijgen niet eens een afscheidsfeest, je doet netjes en beleefd je hebt mee gewerkt aan een prog. en dit is dan je beloning. Ik ben gewoon gebruikt als kijkcijfer kanon _O-
Monique zegt, en als Renate ( live uitzending) me een vraag stelt dan denk ik niet dat ik nog een beleefd antwoord gebruik.

Gerard zit nu de kast onder de loep te nemen waar alle eetbare spullen in staan, nou de paling loopt er volgens mij al uit zich zelf weg, daar groeien straks pootjes uit.
Gerard zegt, ik heb niet zo zin meer in , en in die paling ook niet, ook niet de dropjes die daar staat opgesteld.
( lijkt me ook niet zo prettig want al het eetbare staat onder warme tv lampen die wij niet zien hangen maar die vol op branden)
Monique vraagt aan Gerard.......Hoelang denk je dat deze onzin duurt, zolang jij wilt zegt Gerard, Monique zegt al komt Maik wel terug.
Er zal wel een tussenweg zijn, zegt Gerard Monique zegt maar dat geven ze toch niet toe ( achter) omdat zij willen dat hun de baas zijn.
Monique loopt weer te zweven want zij vind dit allemaal zo onrechtvaardig, zo niet eerlijk, zij maakt tv, zij heeft het meest van zich zelf van alle bewoners zich bloot gegeven, ze heeft alles gedaan, ze ze ze en ze zegt.....voor mij is het eerder afgelopen want hier heb ik zo geen zin in.
Monique gaat zich steeds meer zieliger vinden, en kruipt helemaal in haar slachtofferrol.
Ze pakt haar ticket en gaat niet eens in de live sjow zitten, ze heeft het nu over contrakten waar ze niks over mag zeggen.

Gerard vraagt nu wat ga je doen als Maik b.v. bij het korps mariniers werkt of de AIVD en hij is paar weken van huis mag hij ook niks zeggen..nee nee zegt Monique dan is het anders.
Ik laat Monique maar even verder klagen.........( zal de hele dag wel duren) en ga eens even een lekker bakkie koffie voor mezelf zetten :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 11:50:48 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94849220
Gerard en Karim zitten een beetje te bakkeleien tegen elkaar.
De sfeer is naar het dieptepunt gezakt in het huis................
Monique loopt de slaapkamer in waar Sharon en Aafke hun koffer staan in te pakken, Monique loopt van sjonge sjonge en staat nu op haar roddelmodus..............(ja ja want alleen zij mag klagen)

Karim heeft 2 keer godverdomme gezegd volgens Gerard,en Gerard had alleen gevraagd dan heeft je geheim niks met religie te maken. .......Karim zegt heb ik niet gezegd en waarom heb je het dan niet meteen tegen mij gezegd.
Gerard wilde hem dat niet aan doen om hem terecht te wijzen omdat er andere bewoners bij waren en hij Karim niet voor schut wilde zetten.
Gerard zei alleen Met religie heeft je geheim dus niets te maken, Karim en Gerard lopen er een beetje over door te zeiken, Karim wil gewoon dat Gerard dan even eerder aan de bel trekt als er iets is, want ze zijn toch mattie`s zegd Karim.
Ze omarmen elkaar weer en slaan elkaar op de schouder, dus zand erover en drol door slikken en weer verder gaan.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94870131
De normale tv uitzending van 31 maart.

Sofietje mijn favorietje komt straks in de studio een babbeltje maken met Bart.
Er moet een pornorel gaande wezen, nou als er wat opgeklopt wordt door SST zijn dat hun fake berichten en hun fake verhalen.
We wachten af.......................................

We hebben al gezien dat Monique en Laura in de kleren graaide van Beppie breipen, zij mijn vent dan ik haar kleren riep Monique, de gieren slaan toe terwijl Beppie haar kont nog niet gekeerd heeft.

Joanna en Maik zitten nog steeds op zolder, en kunnen alles volgen op het plasmascherm wat ook daar hangt.
Of ze alles mee krijgen dat weet ik natuurlijk niet, misschien krijgen hun ook wel af en toe een SL :+
we hebben de eerste oproep om te bellen al gehad van Bart en we gaan verder.

Nu Gerard en karim, Gerard heeft al een tijd het gevoel dat karim zijn geheim iets met het geloof is, (vanmiddag hebben ze er een beetje bonje over gehad, even terug lezen, en weer goed gemaakt)
Het zit Karim dwars dat er niet straks wordt gedacht als hij weer het huis verlaat dat hij 1 of andere goeroe is.
Gerard zegt Ik steun je we zijn mattie`s en geven elkaar ff een knuffel.

En toen wij een SL kregen werden er opnamen gemaakt 7 danseressen die een India`nse dans op gaan voeren.
(filmpje staat in SST filmtopic)
Ook op zolder waar Maik en Joanna tijdelijk wonen kijken ze naar het plasmascherm, maik zegt ik weet zeker dat het met Karim zijn geheim te maken heeft.

De andere bewoners linken de danseressen aan Karim maar die staat gewoon thee in te schenken en doet of zijn neus bloed.
Het gaat er nu over of Karim wel of geen harem heeft.
En Karim nu in de KVDW dat hij het heel bijzonder vond dat dit bij zijn clue hoorde, de andere bewoners zitten er nu over te praten het hoort bij Karim,........maar wat hoort bij karim????
Karim zegt nogmaals, echt een hele gave clue.
Karim doet echt of het niks met hem te maken heeft en zegt echt niet weet niet bij wie deze clue hoort, hij oppert misschien hoort het bij Joanna.
Loopt bij de bewoners weg en zegt ik ben niet getrouwd dus het kan niet bij mij horen, en hij zet de bewoners weer op het verkeerde been.

Nu Laura in de KVDW.
Geheime missie krijgt ze, het huis heeft een geheime zolder en daar zitten tijdelijke gasten ( Beppie en Maik) deze gasten moeten verzorgt worden en jij moet ze tot nader orde 1 keer per dag lunch brengen.
2 delen bestaat de missie....................
eten brengen en vragen aan de andere bewoners wie ze het liefst terug willen hebben in huis.
Het moet op een manier gaan dat de andere bewoners niks in de gaten hebben waarom ze die vraag stelt.

Ondertussen zien ze op zolder wat de antwoorden zijn wie wie in huis wil laten blijven.
Sharon stemt op Joanna Aafke stemt Maik, dan bij monique die weer in der nest ligt, laura vraagt wie wil je liever Joanna of maik, ze zat gelijk rechtop en zei Maik, maar hoop dat Joanna mee komt.
Boven op zolder spelen ze het spelletje mee, wat ik eerder zei afgewezen voor de toneelschool en acteren is ook een vak.
Flip staat nu met laura en Flip antwoord ik ga niet kiezen al weten wij natuurlijk dat Flip Joanna adoreert.
Gerard wordt nu gevraagd door Laura, Gerard zegt Maik, maar vond het beetje raar het ging over als je weer vast zat (geboeid) aan wie zat je dan liever vast.................
Gerard zei later aan de keukentafel dat hij daarom maik had geantwoord en weer erbij omdat laura vroeg aan wie wil je liever geboeid zitten.
Laura haar eerste deel van de missie, het ondervragen van de andere bewoners, nu moet ze Joanna en maik eten geven en als dat ook lukt zonder dat de andere het in de gaten te hebben ontvangt ze 2500 euro voor haar persoonlijke kluis.

En daar is Sofietje ................de rel is ontstaan en sinds ze getrouwd is heeft ze geen porno films gemaakt.
Er is iemand die een filmpje van haar heeft geplaatst (iemand waar ze vroeger mee heeft gewerkt) en ze is boos dat degene er een slaatje eruit wil slaan.
Ze is echt boos ze wil het achter haar laten en ze schaamt zich er niet voor.
De meneer heet Dennis Koning en is baas van website huppeldepup kon het niet verstaan.
Maar ze is pissig dat deze meneer gewoon SST en haar gebruikt voor zijn website.
Ze is al meer dan een jaar uit de pornobiznizz en SST was gewoon een nieuwe start.
Sofietje gaat stappen ondernemen hier tegen, ze gaat dus naar de rechter om dit te verdiepen.
Ze vind het heel leuk SST te volgen en hoort af en toe haar naam nog voorbij komen.

Maik en Joanna zijn met dominostenen boven bezig op zolder, en monique denkt niet dat Maik echt weg is en verdenkt Laura er van dat laura er meer van af weet.
Monique heeft een jankhoofd en zegt, ik ben er wel een beetje klaar mee, nou we weten allemaal dat monique denkt dat zij het klijkcijfer kanon is en dat zij heeft geroepen, ik ben de enigste hier die alles gegeven heeft en het meest van zich zelf heeft laten zien, ze was er klaar mee riep ze vanmorgen.

Ondertussen zien we weer de zolder Joanna en Maik moeten de domino stenen laten staan maar het gaat dus mis ze vallen om.

Beneden probeert Karim Monique op te peppen, ze krijgt weer aandacht.Het lucht wel op zegt Monique om te praten ( ze doet niet anders dan klagen 8)7 )

Boven gaat er iets mis, ze moeten de omgevallen stenen gaan tellen zegt de stem.

Beneden zien we weer een klagende zure Monique nu is Flip aan de beurt om haar op te peppen.
En daar gaat ze weer voor de zoveelste keer janken, ze is het spuugzat zegt ze tegen Flip.

366 omgevallen domino stenen. ( dacht ik) en hebben iets van 388 euro ieder verdiend ( als ik het goed heb hoor.
Monique ondertussen is het weer eens zat en gaat haar spullen pakken :W maar niet heus.
Ze is zo boos dat ze af en toe haar geheim door het huis wil schreeuwen, niet doen zegt laura want dan heb je een sanctie.
Ze wordt alleen maar in de zeik genomen ik heb gedaan wat ik moest doen ( van de regie) jankt ze.

Tussenstand
aafke 32% Joanna 38% Sharon 30%

Nu gaan we over naar de Studio in Amsterdam :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94876617
Live in Amsterdam

Monique maakt een statement en zit in die ranzige badjas van Maik, die nu geen haakje meer behoeft om hem aan op te hangen, blijft van zelf rechtop staan :+
De bewoners krijgen een live opdracht ze hebben 1 minuut de tijd ( ieder verdient als het lukt 500 euro) ze moeten een soort pizzatoren maken van bruidspoppetjes, allemaal omstebeurt.
Het is niet gelukt alle bruidsparen in de toren te plaatsen.
Ze mogen wel allemaal getuigen zijn vanavond bij het *huwelijk van Laura en Alexander*
zeker om 12 uur vannacht 1 aprilgrapje :Y :P

De studio zit weer goed vol zeggen Renate en Bart tegen elkaar, een heuse bruiloft zegt Renate met alles erop en eraan, een vrijgezellen feestje, een ceremonie en natuurlijk het JA woord, het is een SST bruiloft heeft Renate dus al een paar keer gezegd.
Alle ex bewoners zitten op de tribune en worden hartelijk verwelkomt.
Er wordt gevraagd aan Sofietje over haar huwelijksreis, niet te verstaan was geen micro bij, wordt nu eindelijk een microfoon bij gehaald en nu is Servio aan het woord, Bart vraagt aan Servio wie van jou moet eruit??? Servio antwoord.......het zijn alle 3 vriendinnen van mij dus niemand.

We krijgen weer de zoveelste terugblik van afgelopen week.......het progamma moet toch opgevuld worden.

Sharon en Aafke hebben geen idee 8)7 waar Joanna is zegt Renate, en ze feliciteert Laura en Alex met hun voorgenomen huwelijk, Nu vraagd ze aan Gerard hoe zijn Bruiloft was, getrouwd in Kampen en Fenneke zit in de studio.

En nu Monique waarom ze zijn badjas aan heeft,ze mist maik en ze heeft de sloffen van Aafke aan, maar ze heeft wel haar haren gedaan.
Met Sharon gaat het goed en ze vraagt zich af waar de 3e genomineerde is, nu Aafke die iedereen gaat missen en ze hebben allemaal een plekje in haar hart gekregen zegt ze.
Aafke en Sharon zien er erg mooi uit, om door een ringetje te halen.............

Nu even een babbeltje met de ex bewoners van SST, ook Jurien komt even aan het woord, die heeft erg leuk contakt met zijn twitter vrienden _O- FOK is echt moeilijk om uit te spreken he jurien, kost je 3 Bier en 2 kroketten >:)

Monique Sharon en Aafke zijn de bruidsmeisjes voor vanavond, Laura krijgt een bruidsjurk, ze moeten Laura omtoveren als een schitterende bruid in de slaapkamer, ze mogen niet eerder de slaapkamer verlaten voordat de stem hun roept.
Laura roept, heb alleen maar zwarte schoenen!!!!!
Zie Laura weg lopen met een bruidsboeket, en Monique draagt de jurken in de gauwigheid zag ik ook een witte jurk......
Monique roept, jullie mogen niet kijken, dat brengt ongeluk.
De stem zegt Alex............je laatste uur als vrijgezel is ingegaan, en daar hoort een vrijgezellenfeest, Alex mocht kiezen of hij het weg mocht geven, maar dat deed hij niet.
En daar komt een styevige dame binnen zetten.....Alex op een aparte stoel en deze dame gaat strippen voor en bij Alex........Gerard,Flip en Karim vinden het toch wel leuk en liggen helemaal in de kreukels..........

Renate staat in de studio op stikken, ze zeikt in de haar broek zegt ze stikkend van het lachen, en wil ook deze dame op haar vrijgezellen feestje.
Joanna en Maik hebben hier niks van mee gekregen, en Joanna roept gelijk, ik wil bruidsmeisje zijn, toen Renate vertelde dat Alex en Laura vanavond gingen trouwen.

Joanna heeft het erg zwaar op zolder en het is haar erg tegen gevallen, ze heeft het leuk met Maik omdat Maik op haar vriendje lijkt en ze goed met Maik kan opschieten.Het is ook erg warm op de zolder vertelt ze.
Ze heeft geleerd in het huis te relativeren en ze wil heel graag in het huis blijven als het haar gegund is.

Aafke is over het algemeen een rustige speler in het spel zegt Renate en we zien nu een filmpje van Aafke haar hoogtepunten.
Aafke wil absoluut nog niet naar huis en is nog niet klaar met het spel.
Zusje van Aafke nu in de studio, Aafke is een super tante, zusje is 5 maanden terug bevallen van een zoontje.
Aafke is de party animal van de familie.

Nu Joanna , filmpje en daarin zegt ze dat haar hoogtepunt 2000% is haar moeder te willen zien.
Ze vind het een pluspunt van zich zelf dat ze een prettig mens en voor iedereen klaar staat en iedereen wil helpen en ze wil niet naar huis.
Moeder Joanna in de studio met babbeltje met Bart, ze doet het goed met Maik en ze kunnen het prima vinden met elkaar.
Dit is een toppunt voor Joanna om zo lang van huis weg te wezen zegt Moeder Jo.
Ze kijkt echt naar haar kind van...........Jij wilt echt daar blijven en daar staat ze echt van te kijken.
Weer over de ex Dennis en als Joanna mag blijven wordt het toch tegen haar vertelt zegt Moeder Joanna :X

En dan is het zo ver......Laura staat klaar in de slaapkamer en Alex bij de deur.....Alex in een mooi pak en Laura inclusief sluier schreit de kamer in onder de tonen van Marco Borsato en Sita.....*Lopen over het water* Ik zie Gerard kijken van wat de Fuck doe ik hier _O- _O- _O- met zijn handen in zijn broekzakken.
De heren hebben allemaal een colbertje aan en de dames allemaal een zelfde bruidsmeisjes jurk en ja hoor Monique staat weer te janken :+ en hoor in de studio gelach opklinken bij die beelden van een huilende Monique.

Nu even een filmpje van Sharon, de jongste in het huis...........leuk filmpje van een leuke meid ^O^ ^O^ Spontaan, puur en met het hart op de goede plek.
Moeder Sharon even een babbeltje met Bart in de studio, dat ze een akkefietje heeft gehad met Joanna van de week........ (terug te lezen in 1 van de stream verslagen)
Bart zegt dat hij het gevoel heeft dat Sharon heel graag haar geheim wil delen en er over wil vertellen.
Nu er over dat Sharon zoiets traumatisch nooit zal vergeten ( Tsunami)
Sharon moet gewoon blijven zegt haar moeder, de jongste in het huis, ze is gewoon lief voor iedereen en moeder Sharon roept iedereen op om toch maar even te gaan stemmen op Sharon.

Tussenstand.
Aafke22% Sharon 38% en 40 % voor Joanna

Over weer naar Portugal waar de bruiloft gaat plaats vinden _O- mag ik even lachen.
En daar klinkt de bruilofsmars en er komt een meneer binnen wandelen......Jan Faber de amtenaar van de Burgelijke stand in het SST huis...............
Jan houd een trouw babbeltje en Alex staat te glunderen en Laura stom te giegelen...wat een poppenkast :X :X
_O- En Monique zit alweer te janken in beeld.
Iedereen moet gaan staan van Jan Faber............
Secret Story echtgenoot 2 keer herhaald Naam van Alex...niet uit te spreken, Laura haar voor en achternaam en dan begint Jan een beetje te hakkelen............
Alex moet nu de ring van een kussentje peuteren gaat niet zo als het moet....
Nou Alex doet nu een ring om de vinger van Laura.......... en zij krijgt hem beter van het kussentje gepeuterd,doet hem om de vinger van Alex alleen de ringen zitten verkeerd..........
Dan worden ze voorgesteld als de heer en mevrouw Valda of zoiets en ze kussen elkaar.

De Stem klinkt nu door de speaker feliciteert ze en zegt laura je moet je omdraaien en je boeket gooien en ja hoor wat voorspelbaar, Monique mag het op rapen.....ze verdient er ff 1500 euro mee voor haar persoonlijke kluis.
Nu moeder van Laura met babbeltje met Bart, of moeder wel de achternaam nu kan zeggen van Alex maar dat kan ze niet.............................

Nu gaat het over afgelopen maandagavond dat de *kijkers* zelf ideeen mochten in sturen, Renate zegt dat leverde hele leuke tv beelden op.... ( Sesamstraat is spannender Renate maar dat terzijde)

Over een paar minuten gaat Renate vertellen wie van de dames het huis moet gaan verlaten, we gaan even naar de zolder naar Joanna daar wordt aan haar gevraagd of ze nog iemand wil zien in het huis, maar Joanna wil echt niet uit het huis zegt ze, komt ze niet terug dan bewaard ze het voor na afloop.
Ze moet nu Maik een hele dikke knuffel geven en ze moet zich klaar maken om naar de exit gang te gaan.
Ze omarmd Maik en zegt, vond het heel leuk je te leren kennen en bedankt hem.

Sharon en Aafke moeten nu ook afscheid gaan nemen van de bewoners......de stem klinkt en hij vertelt hun dat ze naar de exitgang moeten, ze knuffelen elkaar en hoor Aafke iedereen bedanken............en daar gaan de meiden hand in hand lopen ze met ieder een koffertje naar de exitgang.
De rest van de bewoners staan te wachten op wat komen gaat, het duurt dit keer wel erg lang......

En ja hoor daar komt Joanna aan, ze staan nu met zijn 3e te wachten, Renate zegt jullie lachen nu wel in de studio maar er moet totale verbijstering op de gezichten te zien zijn van Sharon en Aafke.
Joanna zegt dat ze blij is hun nog even te zien, Sharon zegt ik schrok me rot............

Joanna mag blijven en als eerste gaat ze weer naar binnen............ iedereen verbaasd en Flip trekt zo wat zijn poffertjes porum in 2e.
Tegen Monique ( ze pakt Monique haar gezicht in haar handen) zegt ze Maak je geen zorgen en blijf hier...........en nu voor de 3e keer _O-
Nu gaat het nog tussen Sharon en Aafke.....................
40 % van de stemmen is Sharon door en mag weer het huis in.
We nemen afscheid van Aafke die weer richting vliegveld moet.
Aafke haar geheim is dat ze piercer is........................

Iedereen kan Aafke welkom op FOK heten in haar eigen Topic wat net geopend is..............
Verwelkom *hier* Aafke op FOK! :D
Dit was weer de live uitzending van 31 maart. Tot de volgende keer maar weer :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 22:13:28 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94883037
Joanna is weer terug in het huis. Ze laat Mo weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, alles is goed en ze mag niet naar huis gaan. Meer kan ze niet zeggen.
Sharon wordt ondervraagd door Laura; ze wil weten hoeveel procent ze had. Sharon doet haar verhaal en uiteindelijk vertelt ze dat ze 40% had.

Laura wordt telkens wat meer hyper en praat weer met piepstem, ze geeft ook weer sneren naar de bewoners. In gesprek met Karim waar hij aangeeft het moeilijk te vinden om stelletjes uit elkaar te halen zegt Laura dat ze het wel snapt als hij Alex zou nomineren.

Weer binnen zegt Laura tegen Joanna dat ze hun kroelmomentjes heeft gemist en trekt een gezicht alsof ze moet kotsen als Joanna wegloopt. Gaat dit over Joanna of over het nephuwelijk?

Joanna loopt nog even met Sharon door de woonkamer en ze bedankt Sharon. "Waarvoor" wil Sharon weten, maar dan snapt ze al waarom. ( De Missie van Laura over wie je terug het huis in wil hebben, Sharon had Joanna genoemd en dat was getoond op de plasma op zolder).

Mo moet naar de KvdW komen en ze komt terug met het boek/schrift van Aafke. Er zijn geen clues genoemd, maar het is een afscheidsbrief voor alle bewoners. Ze heeft een lief woordje voor iedereen over.

Gerard en Sharon gaan even buiten wandelen. Ze hebben een relaxt gesprekje over het huis en dat het fijn is dat ze terug mochten na hun nominatie. Over de 'situatie' in het huis denken ze beiden: Whathever... en ze gaan weer naar binnen.

Dan blijkt er iets in het labyrinth te staan: Bruidstaart en champagne voor de bewoners! Ze gaan naar de woonkamer waar Alex en Laura de taart moeten aansnijden en de glazen worden gevuld.
Opeeens klinkt er muziek en Laura en Alex gaan de eerste dans doen, met de gebruikelijke filmkusjes zoals het een nepstel betaamt.
pi_94883890
Laura en Joanna fluisteren. Laura vertelt dat ze een leugen van een zieke vriendin erbij heeft gehaald om haar missie te volbrengen, omdat ze dacht dat haar missie nog wel twee weken zou duren en daar heeft ze nu spijt van.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maria44 op 01-04-2011 00:51:55 ]
pi_94886349
Gerard moet naar de KvdW komen en hij schrijft een briefje: lieve Laura en Alex, jullie stralen (?) zo...... 850 euro ....

Muziek is er nog steeds, bewoners dansen in de tuin. Laura doet hetzelfde huppeltje, ongeacht welk nummer er klinkt.

Monique moet naar de KvdW komen.

De nummers lijken hints te zijn. "ik draag een ring maar heb je nooit getrouwd" "Ik ben mezelf niet of nooit geweest"...

Dan moet Karim naar de KvdW komen. En na hem volgt Sharaon. Mo vraagt of ze om wat extra wijn wil vragen.
  vrijdag 1 april 2011 @ 02:47:02 #118
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94888909
(Hier ben ik verdomme mijn nest voor uit gekomen, omdat het me TÉ belangrijk leek niet te melden)

Joanna, Monique én Philip zitten in de meiden slaapkamer te praten, wanneer Monique Flip vraagt even weg te gaan. Hij zegt eerst niet weg te willen maar gaat uiteindelijk toch. Mo gets straight to business en begint te vertellen; Toen Joanna weg was, heeft Philip niks anders gedaan dan alleen maar op bed gelegen, niet leuk meegedaan. Hij was écht kapot. Ook kwam tersprake dat hij in Joanna's bed geslapen heeft. Ze hebben het over Philip's vriendschap met Joanna en plots komt Sharon binnen, samen met Philip. Na een eisende opmerking van Mo "Philip, haal Joanna's koffers eens!" en Joanna die zegt dat hij niet haar slaafje is, mengt Sharon zich in het gesprek. Beiden hebben ze het erover dat Philip écht kapot was. Sharon vertelde dat zij Philip had gevraagd over Joanna, maar hij antwoordde; "Een bijzondere vriendschap, niets meer dan dat.", maar allebei (Mo en Sharon) denken ze... dat Flip verliefd is. Op Joanna.

Joanna, nog steeds in de veronderstelling dat thuis haar vriendje op haar wacht, haar 'liefde' ("Het is niet mijn vriendje maar mijn liefde, drieeneenhalf jaar"), is geschokt als ze dit alles ineens hoort. Ze hebben het erover dat Philip op de bank zat, óf in bed (Op Joanna's bed), óf alleen ergens. Waar dan ook. Sharon zei dat hij totaal niet meedeed, en zij kon geen boe of bah uit hem krijgen. En dat is dan ook de reden dat zij hem zou nomineren. Joanna antwoordt dat ze niet verliefd is op Philip en vraagt wat ze moet doen. "Ja, dat kunnen wij niet voor jou zeggen", zegt Monique. "Een hint dan?" zegt Jo.

Afstoten. Dat lijkt de meest duidelijke oplossing; Afstoten. "Als je van je vriend houdt... Je vriend kan best jaloers zijn enzo...", wordt er gezegd. Joanna is er blij mee Philip als vriend te hebben, maar niet meer dan dat. Ze heeft haar liefde thuis zitten (Ze moest eens weten), maar voor de kijker lijkt het alsof Mo en Sharon Philip gewoon compleet willen wegwerken. Het gaat er ook over dat Philip niet meer vol voor het spel gaat. Maar ook aan Joanna denkt. Uiteindelijk gaat het over de sound-test.

Sharon: Wat is hetgene wat Philip vanaf week 1 tijdens iedere soundtest zei?
"Ik ben haas en ik ben nog steeds geen ridder."
Sharon: Het moment dat jij en Maik weg waren, zei hij bij de soundtest;
"Ik wil dat Joanna en Maik terugkomen, want dit is niet leuk meer jongens."

Nog heel even praten ze erover door, wanneer Philip even binnenkomt. Hij gaat de kamer weer uit (op vraag van de meiden), maar probeert komisch met een glas op de muur nog even mee te luisteren.

Joanna zit nu met Philip op de rode bank over het hele euvel te praten. Maar hoe dat afloopt hoor je van iemand anders, want ik ga mijn nest in.

[ Bericht 0% gewijzigd door ArnieAlberts op 01-04-2011 03:08:56 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 02:57:08 #119
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889020
Kan het niet laten...

Joanna en Philip hebben een soort van 'the talk', gemixt met een zwaarmoedig gesprek over het spel en dat Philip het moet spelen zoals hij eerst deed. Jo verraadt ergens Sharon al, maar Mo blijft alsnog redelijk buiten schot. Hij vertelt over zijn speciale vriendschap, waarop Jo kortaf antwoordt; "Ja, maar je hebt vriendschap en liefde." Het is duidelijk dat Joanna wil praten over haar nieuw ingewonnen informatie van Philip. Zo ook waarom hij zo vreemd deed. "Omdat ik eraan moest wennen. Ik kan toch niet als jij ineens weg bent van de ene op de andere dag reageren van 'pfff', toch?" Philip gedraagt zich gewoon zoals hij is. Zich anders gedragen wil hij niet.

Joanna wil dat Philip wint.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 03:37:28 #120
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889413
Mo gaat zich na een tijdje, wanneer het bij-na opgelost is, ermee bemoeien. Gigantische chaos (Lees COS 844 voor meer duidelijkheid) en Joanna vertrouwt Flip niet meer. De pleuris breekt uit! Op de COS is iedereen het unaniem eens: Mo speelt een vies spelletje. Flip gaat naar bed en met een harde klap trekt hij de slaapkamerdeur dicht.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 04:02:27 #121
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889634
Nadat Philip de deur heeft dichtgedaan blijven Mo en Jo lang doorpraten. Niet bepaald verstaanbaar (Lees de COS voor meer duidelijkheid). Philip zit uiteindelijk alleen in de keuken. Wanneer Jo en Mo gaan slapen, gaat Jo naar Philip en gaat ze nog 1 keer goed praten met Philip. "Ik zei dat iets te hard, dat ik je niet vertrouwde.", maar Philip pikt het niet. "Ik zeg toch sorry?", zegt Joanna vele keren, maar het gesprek is nu nog steeds volop erover bezig.

Philip is geestelijk gebroken, daar is geen twijfel over mogelijk.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 08:02:35 #122
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_94890385
Dank voor de Streamverslagen! _O_

Nu nog effe cos 844 erbij... :*
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_94890479
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 april 2011 08:02 schreef flugeltje het volgende:
Dank voor de Streamverslagen! _O_

Nu nog effe cos 844 erbij... :*
De streamverslagen waren zeker super :)

Ik heb nog 844 erbij gepakt maar daar werd ik niet veel wijzer van :D
What we have loved, Others will love, and we will teach them how.
pi_94891546
Ik heb dit alles ook gezien... wat een sensatie allemaal xD

Nav gesprek tussen Mo, Jo en Sharon over het wel of niet verliefd zijn van Philip op Jo, "roept" Jo Philip bij zich en gaat ze het gesprek aan. Eerst over zijn "gedrag" toen zij er niet was (wat in mijn ogen best meeviel en eigenlijk ook logisch was) en daarna ging ze (op aandringen van Mo, want zij kwam nog even tussendoor kijken hoe t ging!!!) door over het wel of niet verliefd zijn. Philip geeft duidelijk aan dat hij NIET verliefd is op dr, maar dat hij wel een speciale band met Jo heeft. En dat hij dit niet kent (en dus ook niet het gevoel dat erbij komt kent!) (NB: tis totaal logisch dat zoiets zich ontwikkeld bij mensen die weinig "vrienden" hebben, want nu kan diegene hem niet verlaten, behalve dan wat er dinsdagnacht gebeurde!!).
Anyway, Jo vond het heel moeilijk om dit gesprek te voeren, te meer omdat zij ook heel blij was dat ze weer terug was en Philip weer zag. Ze liet zich echter zeer beinvloeden door "de anderen" omdat ze altijd het juiste wil doen (en dus het thuisfront dat er niet meer is niet wil kwetsen).
Ze geeft subtiel aan dat ze "dat gedoe" niet wil en wil de waarheid van hem. Dan komt er ook nog eens het hele "communicatiedingesgedoe" bij wat Philip aan Mo doorgegeven heeft (met goede bedoelingen!) en dan is Jo boos. Ze zegt dat ze hem niet meer vertrouwt (terwijl Mo erbij zit!!). Philip doet enkele pogingen om haar te overtuigen van zijn intenties, maar het mag niet baten. Philip vertrekt naar de mannenslaapkamer, en Mo en Jo spreken eventjes na. Jo laat echter merken dat ze dit niet op deze manier wil en even later komt Philip alsnog terug. Hij loopt naar de keuken en komt niet terug. Mo probeert Jo over te halen om naar bed te gaan, het is al laat, Philip is dronken (op mij kwam ie nog best redelijk nuchter over!) en je kunt er beter een nachtje over slapen. Jo kan het echter niet loslaten (zit in de aard van het beestje) en loopt, wanneer Mo naar bed is, naar Philip toe. In de keuken gaat het gesprek verder en uiteindelijk geeft Jo toe dat ook zij fout is geweest door keihard te zeggen dat ze hem niet meer vertrouwt. Philip blijft bij zijn standpunt en vindt dat hij niets meer kan doen dan zich verontschuldigen voor wat hij tegen Mo gezegd heeft, maar dat ze er geen afspraken over gemaakt hadden.
Na nog wat bakkeleien geeft Jo aan dat ze vindt dat hij naar bed moet komen en moet gaan slapen. Philip weigert nog even (beetje eigenwijs) maar Jo houdt voet bij stuk. Op een gegeven moment zegt hij "je lijkt mijn moeder wel" en dan zegt Jo: "dat zie ik dan als een compliment!" en ze moeten lachen. Uiteindelijk volgt een dikke knuffel (een erg lange knuffel met wat geintjes maken) en daarna lopen ze samen naar de slaapvertrekken (terwijl ze ook nog een beetje stoeien). Alles lijkt weer koek en ei... Tijdstip: 4.15 (!!!) Nederlandse tijd. Toen de deuren dichtgingen (ieder ging in zijn eigen bed) heb ik ook de luiken dicht gedaan xD
To be continued...
pi_94891711
_O_ thanks !
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')