abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_94447156
registreer om deze reclame te verbergen
22.25 Verzamelen op de rode bank.

De Stem: vuur staat voor geestdrift, hartstocht en zuiverheid, de vlam symboliseert levenskracht, dus jullie krijgen een groepsmissie:

De mannen halen benodigdheden uit het labyrinth deze moeten ze meenemen naar de rode bank. Ze hebben houtblokken, een vuurkorf en andere spullen om een vuur te maken. De dames hebben het al over het olympisch vuur als clue.

De Stem: In deze vuurkorf moeten jullie dmv aanmaakblokjes en stro en lucifers vuur ontsteken. Zodra het brandt zijn ze verantwoordelijk om het vuur brandend te houden. Er moeten dag en nacht 2 mensen bij het vuur zitten.

Ze moeten zelf bepalen welke twee op welke tijd. Ga verstandig om met jullie wissel. Bij welk koppel het vuur uit gaat kost dit de helft van het totale kluisbedrag.

Ze gaan aan de slag in de tuin.
pi_94476969
Half 7 nederlandse tijd.......................Donder en Bliksem!!!!

En daar hoor ik kletteren het regent, en niet zo een beetje ook.
Servio,Philip en Gerard staan met dekens omgeslagen de vuurkorf te beschermen,terwijl Maik en Stientje Sorbo hun stokje met deeg erin houden.
Laura komt er aan gelopen jas en muts op...............
Ik hoor iemand Piet Paulusma imiteren _O- met het weer praatje dat het vooral zeer zonnig is in Portugal. Oh ik zie Monique nu ook met een deken staan.

Laura mag samen met Alexander om 6 uur vanavond de *dienst* overnemen en Gerard heeft om een tent gevraagd.
Joanna gaat even naar binnen, ook om haar Hakken 8)7 aan te doen.
( lekker wegzakken in dat gras met die regen) Servio roept haar nog na.....Zal ook maar een broek gaan aandoen.

Philip roept.....hoe zou het met Stef zijn?? (die sprinkhaan) Servio zegt, ach die zal wel dronken zijn en heeft een eigen bak water.

Aafke staat in haar eentje in de keuken de pannen op het fornuis te zetten, zag wel vanmiddag toen ze nog lekker in het zonnetje >:) zat dat ze aardappelen aan het schillen was.
Wat er meer op het menu staat weet ik niet.

Servio is sportief, die vind dit allemaal wel lachen, zegt hij, anders was het toch ook weer allemaal te makelijk geweest ( de opdracht )
Ik werp even een blik op de streams maar ze zijn al zeik en zeiknat.
Philip staat met een handdoek voor zijn ogen, die heeft het meeste last van de rookontwikkeling die het allemaal geeft.

Ik hoor *de stem* dat er iets voor de bewoners staat in het Labyrinth, Het zijn paraplu`s voor de regen.

Karim vind dit klasse , al die saamhorigheid zegt hij, en Joanna staat met de plu en een plastic zak op haar hoofd of ze op de tram staat te wachten _O- _O-

Sharon hoor ik vertellen dat als de vuurkorf uit gaat dat de missie dan niet mislukt is, ze mogen hem dan nog 1 keer aansteken.

Aafke staat nog steeds in haar eentje de maaltijd voor te bereiden, sneu, want anders bemoeit iedereen zich zowat met het avondeten en nu staat Aafke in haar eentje, zonder even te kletsen of wat dan ook staat ze driftig in de wok te roeren.
Ze heeft nu gezeldschap gekregen ik zie laura en karim bij haar in de keuken zitten.

Joanna speelt ondertussen voor serveerster en vroeg of ze wat te eten of te drinken wilde ( aan Laura en Alexander, die de dienst nu hebben over genomen.

Gerard staat er nog steeds leuk bij en ziet er volgens mij wel de humor van in.
Karim is er onder tussen ook weer bij komen staan en zegt, vuur kan best een beetje regen hebben hoor!!!! Alexander en Laura zitten nu tegenover de korf onder de grote parasol, de Paraplu kan niet boven de korf gehouden worden want anders komt daar alle rook in zegt Gerard.
Gerard vertelt dat hij uit voorzorg al de ovenschaal op de bank had gelegd voor dat het misschien ging regenen.

Ik laat ze maar in de regen zitten en werp nog een blik op de stream waar Aafke een lekkere maaltijd ( als ik dat zo zie) op ovenschalen schept.

Ik vlieg weer een blokje om :W :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 22-03-2011 19:20:46 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94492369
Er staat iets in het labyrinth. Servio gaat het halen en het zijn breinaalden, breiwol en marshmallows.
Alle bewoners kunnen verzamelen bij het Secret Story Kampvuur.
Dan vertellen Servio en Gerard een verhaal.
De Stem: 1 van de 2 verhalen is verzonnen, jullie moeten raden welk verhaal verzonnen is.
Als jullie het raden krijgt ieder 250 euro in zijn kluis, hebben jullie het mis dan krijgen Servio en Gerard ieder 500 euro in hun kluis.

Er wordt wat gespeculeerd en de stem vraagt aan Philip wie het verzonnen verhaal had. Hij zegt: Gerard.
Nu moeten Servio en Gerard het vertellen: Servio heeft het verzonnen verhaal verteld.

Dus Servio en Gerard verdienen geld.
pi_94492993
registreer om deze reclame te verbergen
Het verhaal begint in Barcelona, Gerard was daar met zijn vrouw Fenneke, ze waren naar het strand geweest en een boot gehuurd.
Een vriendin had een kennis die een bootje verhuurde voor vistripjes, was leuk hebben gegeten wijntjes gedronken en als een blok in slaap gevallen ongeveer half 12, om 4 uur snachts hoorde hij Fenneke schreeuwen en Gerard schrok wakker de deur van slaapkamer was dicht hij hoorde helemaal Fenneke in paniek en gaat naar de deur van de slaapkamer,hij ziet Fenneke en nog iemand een grote donkere man staat tussen hem en haar in hij kijkt naar Fenneke en ziet dat ze heel bang is, De persoon in kwestie stond tussen hun in.
je moet je voorstellen boot wordt ook gebruikt voor vistripjes dus er lag een heel scherp mes ( voor netten) bij de kaarttafel ,( Fenneke was wakker geworden van geluiden op de boot en ging kijken), en nog steeds ziet Gerard die man met boze ogen en deze man maakte geen aanstalte om weg te gaan,de man had ook tasje bij zich, en Gerard pakte in een sec dat tasje af en heeft man gemaand rustig te gaan zitten, Gerard kan niet zo goed spaans maar probeerde het wel, Gerard ging zitten met het tasje van de man, in het tasje zat het paspoort van man Gerard haalde het paspoort eruit en heeft naam en nummer genoteerd, Gerard heeft duidelijk gemaakt de man moest weg anders schakelde Gerard de politie in, Gerard zegt het was in hakkie takkie spaans maar de man is toch weg gegaan.
Einde van Gerard zijn verhaal.

Klinkt allemaal heel gek om er op in te gaan zegt Servio en begint zijn verhaal het was in Mexico Servio had leuke jongen ontmoet, er waren al jongens in de bar en propers waren er ook. Was naar sfeertje.
Servio ging taco`s eten met die jongen in een steegje, geen geflirt gewoon eten met die jongen. weer kwamen de jongens van de bar achter hun aan.
Was duidelijk dat de jongens waren aangeschoten.
Servio woonde daar en die jongen waar hij mee was ging beetje provoceren de tacomevrouw kwam de boel sussen maar toen ze weg liepen kwamen de jongens weer achter hun aan, ze gingen toen naar een grote tacowinkel in een drukke winkelstraat en Servio kende vrouw en man van deze grote Tacowinkel.
Ze heeft de jongens buiten gehouden en de deur dicht gedaan, er kwamen meer jongens want ja 2 homo`s in een tacotent, en dat in Mexico.
De man van de winkel heeft Servio en die vriend via de achterdeur eruit gelaten, ze zijn snel naar Servio zijn huis gegaan, Servio was 21 jaar en vond het een erg angstaanjagend moment.
Einde van Servio zijn verhaal

de 2 verhalen moest ik heel snel tikken dus hoop dat het te volgen en te lezen is.

raden ze het dan ieder 250 euro in hun kluis raden ze het niet krijgen Gerard en Servio ieder 500 in hun kluis.
ze moeten nu binnen 1 minuut overleggen.
Philip zegt de meerderheid kiest voor Gerard met het verzonnen verhaal.

De stem zegt Servio en Gerard, wie heeft het verzonnen verhaal vertelt???
Servio zijn verhaal is verzonnen van Gerard was dus waar.

Gerard en Servio hebben ieder 500 euro verdient voor hun persoonlijke kluis.

en ik vlieg weer een blokje om :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94494018
stem van Jambers..........................

Overdag is Stientje Sorbo poetsmadam, maar s`nachts ontpopt ze zich als de femme fatale Beppie Breipen :+

*****************************************************************************************

Er stond wat klaar in het labyrinth, marsmallows en natuurlijk waar ze zo om gezeurd heeft, een mand wol met breipennen.
Nu zit Joanna driftig te breien, ze wilde voor de dames bikini`s breien. zie allemaal bolltejes wol, blauw, roze en breipennen in verschillende maten.
Ze leert karim breien, en zag net op stream karim gaat al lekker met steken opzetten.
Zie Monique nu ook met een paar breipennen in de weer maar echt lukken doet het nog niet, Beppie Breipen hoor ik overal boven uit, dan plots keiharde muziek dit nummer Monique staat op en gaat meezingen, zie karim ook dansbewegingen maken, het liedje wat gedraait werd was een clue van/over 1 van de bewoners.
Nu zitten ze het liedje te vertalen, we wachten af of iemand deze clue raad en er voor gaat drukken. :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94508085
Missie geslaagd

Servio en Joanna hebben deze dienst, de stem vraagt bewoners weten jullie zeker dat jullie genoeg water hebben, zodra de muziek start moeten ze op plechtige wijze het vuur doven zegt de stem, en dan klinkt het Wilhelmus, ze staan nu allemaal op en zingen ons volkslied uit volle borst en Servio en Joanna doven het vuur.
Servio hanteert de wasmand gevuld met zwembad water en giet het erover heen, hij zegt wie die op drinkt die wordt ziek.

*de stem* zegt dat de missie geslaagd is, en klinkt applaus, 1 persoon moeten ze nu aanwijzen die 5 dingen uit de voorraadkamer mag halen, en ja hoor ik hoor weer Beppie Breipen, mag ik, mag ik mag ik, maar de andere zeggen Karim.
Nu overleggen ze wie het mag gaan doen.

Karim is de gelukkige, en Gerard wenst hem sucses.
Karim moet nu wachten op het teken van De stem* en zegt, als er snaren liggen vinden jullie het dan oke als ik de snaren ook pak.
Natuurlijk vinden wij streamers dat ook goed Karim, wij kunnen geen genoeg van je getokkel krijgen op je gitaar -O- :P

ik vlieg weer een blokje om :W :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 23-03-2011 13:47:08 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94539812
registreer om deze reclame te verbergen
Vanavond een paar keer SL geweest. In de COS dacht men dat het ging over de verbroken relatie van Joanna. Maar na de SL was te zien dat de bewoners rustig en ontspannen zijn, dus kennelijk geen info over de verbroken relatie.
Daarna bleek dat er een fotoshoot was geweest want de bewoners hadden ineens andere kleding aan dan voor de SL en er werden wat polaroids getoond.
Toen gingen de bewoners flesje draaien en er moest gezoend worden, erg leuk..

Joanna moet naar de KvdW komen en als ze terug komt gaat ze bij Servio op schoot zitten, ze vertelt dat het over liefde ging. Servio: ja ik vind dat er bij Laura en Guido meer passie zat dan bij Laura en Alex. Nee het ging over de relaties in het huis legt Joanna uit.
pi_94541256
1.06 Ze gaan slapen.
Op de meidenkamer is het gezellig; Mo haalt een banaan en er komt een demonstratie condoom omdoen en er wordt gepraat over liefde etc.

Karim en Gerard gaan naar de herenkamer en ook Philip volgt hun voorbeeld. Alex volgt ook.

Dan gaat het licht uit en Mo zegt dat ze vindt dat Maik nooit zegt dat ze leuk is en dat al 4 weken lang. Maik is het hier niet mee eens en Sharon en Laura geven hem gelijk. Maar Mo wil bevestiging dat een man dat wel een keer of 20 per dag moet zeggen dus ze is er klaar mee. Als Maik dat dan ook zegt is het weer niet goed en geeft ze hem toch een kus..

Joanna bept rustig door over haar vent: als ik iets nieuws aan heb wil ik wel dat hij zegt dat ik er goed uitzie.... Maar op twitter is te lezen dat de relatie over is...kennelijk weet zij het nog niet.

Iedereen gaat nu slapen.
pi_94545726
En het is weer ochtend in Portugal,en daar schijnt ook al een lekker lente zonnetje, de bewoners komen 1 voor 1 hun bed uit, moest lachen om de cap van Moniuqe en Maik....als je haar maar goed zit.....goedemorgen
http://gyazo.com/8d843fc0fa551b2f60a5051645d637fe.png

Servio is erg vrolijk voor zijn doen, en fluit een beetje in het wilde weg.
Gerard komt bij hem zitten en Servio vertelt dat hij vandaag lekker in het zonnetje gaat zitten dan heeft hij vanavond een lekker bruin kleurtje voor de livesjow.

Gerard zegt even tussen neus en lippen door, ga vandaag ook niet afwassen enzo, Servio en Gerard zitten alle2 op de kruk en vanavond tijdens de sjow zullen we weten wie er van hun op het vliegtuig moet stappen richting Nederland.
Servio gaat vandaag natuurlijk weer de meiden knippen en plakken, Joanna wil een puntje en een rechte pony.

De mannen zitten nu allemaal lekker in de tuin een beetje te kletsen over water en het zwembad, ondertussen zie ik Sharon bezig in de keuken en er staat een grote pan met eieren op het fornuis, lekker een gekookt eitje, een eitje hoort erbij voor ontbijt.

Laura is ondertussen ook maar bij de mannen buiten gaan staan,ze kriebelt weer eens Alexander op zijn hoofd en zie haar weer gapen :O
_O-

Gerard vertelt dat hij in principe 400 a 500 foto`s per maand maakt, en heeft altijd een foto camera bij zich, Servio zijn beste vriend heeft zijn hele leven gefoto gedocumenteerd en ook de meeste foto`s van Servio prive gemaakt.

Gerard vertelt dat hij een Canon heeft met allemaal foto lenzen, Gerard noemt nu een marc 5.2 zou wel een heel duur en goed toestel wezen.

Alexander is heel erg benieuwt naar het nieuws, hoe alles is in Nederland, Gerard zegt wij maken ook nieuws, internet en relatie`s, want hier gebeurt ook wat de aktie`s enzo
Gerard zegt je bent nu juist geintreseerde want dit is je wereld zegt hij tegen Alexander,

Aafke en Monique hebben het weer over wat er bij de clue`s hoort en bij welk persoon, ook over dansen en de muziek clue`s en de OS.
Aafke wil gewoon uitzoeken welke dingen bij welke mensen horen (qua clue`s) Aafke daar zit je voor in het spel 8)7 8)7 8)7
Ik laat Aafke en Monique maar weer alleen, want als Aafke zo bezig is met haar verhalen kom ik er al helemaal geen wijs meer uit, die springt van de hak op de tak.

Monique vertelt, ze heeft heel veel met Gerard, Aafke zegt * pas op he voor Gerard* die liegt alles bij elkaar.

Ze zullen straks aan tafel gaan voor een lekker ontbijtje, ben benieuwt wat de dag van vandaag brengt, zullen ze nog opdrachten krijgen voor vandaag of wordt het weer hangen in de tuin en bij het zwembad. :X
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94570562
De gewone dagelijkse tv uitzending van 24 maart

Servio zegt dat hij gewoon wil blijven in het huis, thuis heeft hij lieve vriend zitten en in het huis is hij nog lang niet klaar.
Een win-win situatie zegt hij.

Nu met het onweer en de vuurkorf.
Sharon vertelt dat haar lievelingspaard is overleden door de bliksem, een paar dagen in de sloot gelegen en toen vonden ze hem.
Sharon is er danig van in de war .

Gerard en Sharon nu over wie Gerard er het liefst eruit ziet vliegen *Flip* antwoord hij.
Gerard denkt dat Servio een grote achterban heeft, 3 keer genomineerd en toch terug gestemd worden.
Maik weet het hoe het voelt om op de kruk te zitten.
Kampvuur verbroederd zegt *de stem* en Joanna mist haar hobby en ze kreeg dus haar zin ( wat we allemaal hebben kunnen aanschouwen, Beppie Breipen aan het freubelen op de streams)

Karim vind het harstikke tof voor Alexander dat hij Laura heeft, Alexander vertelt in de KVDW dat hij met het spel bezig is maar Laura vind hij erg leuk en gelukkig zegt hij, staan we er het zelfde in ( het spel)

Het is niet zo handig om zo close te zijn zegt Laura ondertussen bij de vuurkorf,zegt ze tegen Philip, ze houden samen de wacht om het vuur ion de gaten te houden dat het niet dooft.
Laura vind het heel fijn om met iemand intiem te zijn en knuffels te krijgen maar ik zit hier voor het spel zegt ze.

Karim en alexander vinden het gaaf om dit toch allemaal mee te maken in SST, en karim is blij voor Alexander dat hij laura heeft. ( al vind Karim Laura ook erg leuk)

tussenstand Gerard 64% Servio 36% en de eerste oproep om te bellen of te smsen.

Beppie Breipen haar gezeur komt nu aan bod.
Leren breien hoort bij je algemene ontwikkeling zegt ze en haar dochters moeten later ook leren breien.
Joanna vertelt van breien opruimen en kasten opruimen dat is haar dingentje dan zit ze lekker in haar vel
Ze breit een sjaal en dat moet dan een clue wezen???

Nu Peppi en Kokki in beeld, Maik is Monique aan het masseren op bed.
Ondertussen zitten ze over de clues te praten. Monique zegt en gaat ook over nomineren ik ben met iedereen goed *Shit*.
Dan zegt ze , Je bent goed gekeurd hoor schat ( over het masseren) Maik wil het liefst haar hele lichaam doen, hij wil wel zijn handen over haar hele lichaam laten glijden maar daar wacht hij nog wel even mee zegt hij lachend.

Servio en Maik nu bij de vuurkorf.
Servio is benieuwd naar donderdag zegt hij, Maik vind Gerard wel de pretmaker, Servio zegt.....Wie zal er winnen *de dorpsgek of de homo*
Servio mist zijn vent heel erg, en gaat gewoon kijken maakt er de laaste dag ( dus vandaag donderdag) een leuke dag van zegt hioj.

Dan nu over de vuurkorf, het einde van deze missie is nabij.
Ze moeten officieel het vuur doven op het teken van *de stem*
Ze moeten water uit het zwembad halen, en dan klinkt het Wilhelmus, ze gaan uit volle borst mneezingen terwijl Servio het vuur dooft.
ik zie ze allemaal staan met hun linkerhand op hun hart ( na de Amerikaanse )

Ze vonden het een leuke opdracht Joanna vond het een hele leuke sfeer de afgelopen dagen en Servio vond en goed voor het groepsgevoel.
Ze hebben er 5 artikelen uit de voorraad kamer mee verdient en Karim wordt uitgekozen om die 5 te gaan uitzoeken.
Het zijn luxe artikelen een pizza potje pindakaas vlokken chocoladerepen etc etc.wat ik in het voorraadhok zie staan.
Joanna sabbelt aan een reep chocola en zegt dat dit beter dan sex is 8)7
Monique wordt weer neer gezet als hoogbegaafd.
Servio zijn geheim moet volgens haar wezen dat Servio een Miss Travestie Verkiezing heeft gewonnen.
ze zitten nu samen in de KVDW en mag 5 minuten vragen stellen aan Servio.
Monique zegt tegen de stem Ik blijf bij mijn vermoedens, dan klinkt de stem ze moeten plaats nemen op de rode bank.
De kans is aanwezig dat Servio ( 10.000 ruim in zijn kluis ) maar Monique heeft het dus mis.

Karim vertelt aan Gerard dat hij gevoelens heeft voor Laura, nu hebben hij en Gerard het over verlieft zijn.
Gerard vertelt over zijn Fenneke, de eerste kus was voor appartementje van een vriend, in Lelystad.
We krijgen weer alle geraden en niet geraden geheimen op een rijtje van Bart.

En we zijn weer teurg het laatste blokje, spannend allemaal.

Alexander kan maar niet ophouden over zijn ex te praten tegen Laura en Gerard en Karim hebben het weer over Fenneke, Gerard heeft haar nooit ten huwelijk gevraagd maar het is zo gelopen zegt hij.
Karim heeft het nu over zijn eerste tongervaring hij viond het een beetje raar maar stond te tintelen vertelt hij.
Aafke krijgt een missie, ze is erg lichaamlijk ingesteld zegt de stem, en binnen een uur moet zij alle mannen in de billen knijpen, nou vol overgave doet ze deze missie en het is dus geslaagd.
ze verdient hiermee 500 euro voor haar persoonlijke kluis.

Gerard en servio nu hun koffers aan het pakken ( dus vandaag gebeurt) Gerard propt er alles in en Servio ook en de koffers staan bij de deur.
Karim voelt zich beetje melancholisch en beetje angstig nu Gerard misschien moet vertrekken, Karim vind Gerard een bijzondere speler en hoopt echt dat Gerard mag blijven.
Servio zegt ben blij als ik weer het huis in mag ik mag blijven. punt. ( hoopt hij)
Alexander hoopt dat Servio het huis uit mag Gerard is zijn maatje.
Servio vind het minder erg nu van Gerard te verliezen omdat hij toch de laatste 2 weken beter met Gerard door 1 deur kan zegt hij.

Gerard vind Karim een ontzettende steun, en nu live naar de studio waar renate al klaar staat en ik op het scherm al de bewoners zie zitten.
Ze hebben het nu op een filmpje over lekkere dingen wat ze missen, chocola, wodka, tomatensoep van oma en paling etc.etc.
Monique moest dat als missie allemaal onthouden en zit in de KVDW alles op te noemen van alle bewoners.
Missie 1800 euro heeft ze ermee verdient.

Nu live......................
Maik moet naar de voorraadkamer en 3 winkelswagens halen en uit het huis al het eten en drinken erin doen, er mag niks achter gelaten worden en ze hebben 2 minuten de tijd, dan krijgen ze een enveloppe met belangrijke inhoud zegt de stem
Maik moet naar de KVDW de rest van de bewoners weer op de rode bank.
Mand en een boodschap staat in de KVDW en hij moet de mand meenemen en de boodschap voorlezen.
Deze week moeten ze op de gezonde toer staat er in de boodschap, deze mand wordt wel aangevuld maar ze moeten er verstandig mee omgaan.
En we zijn nu live.........Wie moet eruit Gerard of servio. we zullen het zien. :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94576331
Live uitzending is begonnen.
Wie gaat het huis verlaten Servio of Gerard.
Gerard kreeg slaande ruzie met Joanna vertelt Renate 8)7 we hebben geen slaan gezien toch???
en heeft zijn handboei afgedaan daarom zijn nominatie.

Sofietje is er niet bij in de live uitzending die zit lekker in Las vegas.

Tussenstand Servio 26% Gerard 74%

Nu een filmpje en Renate vertelt dat alle bewoners op het geld jagen want ze zitten in een spel.
Over de clues en de geheimen.
Je ziet gerard op het laatst, Servio zegt tegen hem....... Wie denk je dat hier de baas is, wie is de baas.........De stem antwoord Gerard.
Het raden van een geheim kost je wel 2500 euro zegt Renate daarom moet je het wel goed hebben anders verlies je dat geld.
Nu de kluisinhoud van alle bewoners (staat in de COS)

Fenneke zit in de studio en de bewoners op de rode bank.
De stem vraagt aan de mannen welke vrouw het slimst is in het huis, binnen 10 sec. moeten ze antwoord geven.
Monique zeggen de mannen.
De meiden moeten de sterkste man noemen, fysiek of??? Servio is hun antwoord.
Monique moet plaatjes bekijken en zoveel mogelijk plaatjes onthouden.
Servio moet een kist gestrekt met zijn armen omhoog houden, zolang mag Monique naar de plaatjes kijken.

Monique bekijkt nu plaatjes, borstoperatie, hartjes als OS ringen een kroon sieraden neptieten oo7 foto ballenbak filmposter landkaart kasteel spiegel hersens posters en er staan ook zinnen op, dame Edna zie ik ook voorbij komen,een koe en nog veel meer , Servio loopt al rood aan en roept AH FAK maar houd nog steeds vol terwijl Monique de plaatjes in zich opneemt.
De stem zegt Servio........ strek je armen en alweer FAK in 2.34 heeft hij het toch maar ff geflikt.

Voor iedere afbeelding die Monique goed heeft mag ze 1 product uit de kamer der verleiding nemen.
Nu over naar Monique die in de KVDW heeft plaats genomen en ratelt op wat ze heeft gezien.
Binnen 1 minuut moet ze zoveel mogelijk dingen opnoemen die ze heeft onthouden.
Ze gaat rap van start en ik moet bekennen ze gaat als een speer.............
De tijd is voorbij en de stem zegt dank je wel, je kunt gaan.
Monique neemt weer plaats op de rode bank en de bewoners zijn in afwachting hoeveel zij er goed had.
Dan klinkt *de stem* Monique heeft 11 afbeeldingen correct weten te raden, ze mag 2 producten uitkiezen, dus er ging wat mis want eerst was het 1 product voor 1 goed antwoord, nu zegt Renate voor 5 clues en afbeeldingen 1 product. ( goede samenwerking tussen de stem en de presentatie :? )

Nu filmpje van Gerard, omdat hij heel misschien het huis moet gaan verlaten, leuk achter elkaar geplakt van momenten.
Gerard nu alleen in de KVDW in een gesprekje met Renate.
Ze vraagt of hij spijt heeft van de aktie maar Gerard zegt nee, het is een man van principes.
Gerard hoopt dat de kijkers zijn aktie kunnen waarderen.
Gerard staat gewoon voor wat hij zegt en hij mag weer terug naar de rode bank.
Straks praat renate met Fenneke, de vrouw van Gerard die in de studio te gast is.

Ook Guido komt live in de studio vertelde hij gisteravond op FOK, hij post af en toe gezellig mee ^O^

In de reklame lees ik een beetje de COS maar daar is het een gezellige boel, iedereen zit met spanning te wachten wie eruit moet, zal het Gerard wezen??? zal het Servio wezen???
Of mogen ze alle2 blijven, of moeten ze alle2 het huis verlaten en krijgen we een nieuwe bewoner??? ach zo mijmer ik even verder om de reclame uit te zitten.
Je kunt nog een kwartier stemmen zegt Renate.

Nu Fenneke met Bart,Ook DGK-Eric is aanwezig (caps in de COS)die zit gezellig naast Fenneke op de tribune. Fenneke is in spanning hoe het afloopt, het is geen ramp als hij terug komt maar ach lacht ze.
Fenneke mist hem wel maar het scheelt dat ze hem elke dag op de streams ziet.
Fenneke vertelt *hij vind* als hij iets vind dan staat hij ervoor dus echt een man met principes
Fenneke is wel een keer langer zonder gerard geweest toen hij een zeiltocht maakte en ze zocht hem dan op in Barcelona.

Nu een filmpje over Servio.................
Servio voelt zich niet welkom in de groep en dat wordt pijnlijk duidelijk door de nominatie.
Servio nu in de KVDW babbeltje met Renate, Servio is zenuwachtig en is door 8 mensen genomineert zegt Renate, jeetje zegt hij 8 met open mond.
(had hij dus echt niet verwacht)
Hij heeft voor de 3e keer zijn koffer gepakt zegt Renate, nou zegt Servio uitpakken is sneller.
En Servio weer terug naar de rode bank.

Martijn vriend van Servio nu aan de babbel met Bart in de studio.
Martijd moet goed woordje doen nu Servio is de smaakmaker zegt Martijn.

Tussenstand Gerard 79% en Servio 21%

En Monique en Servio mogen nu 3 producten uitzoeken,die staan opgesteld in de kast der verleiding ( met dank aan Ikea :+) ze mogen even overleggen met de andere bewoners, maar de overige bewoners moeten blijven zitten op de rode bank
18 afbeeldingen goed geraden zegt de stem nu, ze hadden zich dus vertelt. 8)7
(Er was ook gehakketak tussen Renate en Bart over hoeveel producten ze mocht uitkiezen)
een verrassingspakket, kaas en een huppeldepuppakket ( kon ik niet verstaan excuus) en staat straks klaar in de KVDW voor de bewoners.
Voor alle verwarring het is nu duidelijk zegt Renate, ze mochten 3 dingentjes uitkiezen.

Het gaat nu over hoe ze deze dag hebben beleefd qua spanning, Karim vind deze dag niet zo prettig en vind dat de donderdag wel overgeslagen mag worden, Hij vind het een dubbele dag want je neemt onbewust toch afscheid van je mede bewoner.
Sharon nu aan het woord, ze nemen de trekjes van o.a. Guido over en ze roepen nu met zijn alle Guidooooooooo.
Guido moet keihard iets terug geroepen hebben..............in de COS zeggen ze dat Guido FOK riep dat werd hem gisteren gevraagd in de COS en hij is misschien zijn belofte dus nagekomen ^O^ Maar er wordt al driftig naar een filmpje van dat moment gezocht dus we zullen het wel horen of hij FOK of Fak riep >:)

Alexander nu in de KVDW hij moet de producten nu meenemen naar binnen en alleen aan de mede bewoners laten zien,en krijgt een geheime missie binnen 1 uur na de exit van vanavond alle producten verstoppen tot zaterdagavond lukt het hem 1000 euro in zijn persoonlijke kluis, lukt het niet halveert de stem zijn kluis, hij mag met niemand over deze missie praten.
Hij moet de producten laten zien en de enveloppe zo vlug mogelijk aan een mede bewoner geven, Alexander mag zelf iemand uit kiezen.
Alexander geeft hem aan Gerard............... Gerard moet hem voorlezen.
De eerste persoon die de kaart leest krijgt 2000 euro voor zijn eigen kluis.
Niemand wist wat er op de kaart stond. Nou dank je wel zegt Gerard.

Guido nu met Bart aan de babbel, Guido heeft een topweek gehad, supriseparty o.a.
Vriendin van Guido zit ook te stralen op de tribune en Guido houd heel veel van haar vertelt hij O+

Gerard is dus de favoriet van Guido, hij gunt ze het alle2 maar moest een naam noemen van Bart.

Nu moet er afscheid genomen worden van Gerard en Servio, de stemmen worden nu getelt zegt de stem en ze hebben 30 sec. om afscheid te nemen.
Er wordt weer geknuffelt en gekust, en daar verdwijnen ze naar de exitgang, Servio roept mensen het was gezellig...........of niet en ze zwaaien naar hun mede bewoners.

Fenneke nu dat Gerard goed tegen zijn verlies kan en zeer sportief is.
Martijn is ook blij als Servio ook weer thuis is, maar steunt hem ook als hij nog in het huis blijft.
Renate gaat weer lopen zweven en vertelt 6 weken nu al in het huis het is op de helft.
(lijkt wel een schooljuf ppfffttt schiet eens op)
Gerard en Servio staan nu samen in de gang Gerard en servio omarmen elkaar, Fenneke beetje emotioneel en gerard laat een traantje.
Servio mag riichting Vliegveld ze nemen nog even innig afscheid van elkaar.
Gerard wordt flink omarmt als hij weer bij zijn mede bewoners is en vertelt 78% Joanna en Sharon staan bij de exitdeur naar Servio te blerren.

Servio zegt dat het goed met hem gaat en is blij als hij morgen weer bij zijn man kan zijn.
Renate zegt, Martijn zit hier in de studio en dan breekt Servio en gaat huilen.
Hij vertelt zijn geheim, hij is de bingo koningin en heeft beloofd dat hij in vol ornaat met jurk en pruik en al het toebehoren als drag queen zijn opwachting gaat maken in de studio.
Dit was de spannende live uitzending van 24 maart.......tot de volgende keer maar weer :W :W

Uitslag Gerard mag blijven 78% Servio22%
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94576691
nieuwe kluisinhoud
Euro 15.810,00 Mo
Euro 15.050,00 Aafke
Euro 10.950,00 Sharon
Euro 6.800,00 Maik
Euro 4.350,00 Gerard
Euro 4.000,00 Johanna
Euro 3.900,00 Flip
Euro 1.800,00 Alex
Euro 1.600,00 Laura
Euro 1.350,00 Karim
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  vrijdag 25 maart 2011 @ 01:04:12 #88
143001 Prospera
Verfrissend
pi_94584521
Direct na de uitzending neemt Gerard Sharon apart om te praten.
Hij zegt haar geheim te weten: het overleven van een tsunami in India.
Sharon schudt nee; Gerard: de tsunami inThailand?
Sharon knikt.
Gerard: dan weet ik jouw geheim en jij de mijne.
Hij googelt met een muntstuk.
Gerard: Karim, Johanna en Philip zitten op mijn geheim
Ik wil dat je op mijn geheim drukt en Karim op de jouwe; dat gun ik hem.

Later in de slaapkamers wordt veelal gespeculeerd over de clues en iedereen heeft wel een reden om te drukken, maar niet zo duidelijk als het gesprek tussen Sharon en Gerard.

Joanne laat het allemaal, vertrek van Servio, eerst een beetje over zich heen gaan.

Knipsel13.png
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  zaterdag 26 maart 2011 @ 16:01:28 #89
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94641744
Een paar zaten op de bank wat bij te praten. Joanna vertelt vervolgens dat ze gezien heeft hoe een medewerker met een iPhone foto's van haar aan het maken was;

"In me, in me, in me dingetje..."
-"In me, in me, in me dingetje, je bent nie goeeeeeed..."

Korte SL.

Update 16:26
Het stel praat en leest wat.

Update 16:37
Er komt een clue binnen; Iemand roept HEY MAIK! en vervolgens wordt een fragmentje afgespeeld uit 'Man in the mirror'. Men vraagt Maik verder te zingen, en die zegt; "Ik ken het nummer niet. :P"

[ Bericht 20% gewijzigd door ArnieAlberts op 26-03-2011 16:39:19 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Moderator zaterdag 26 maart 2011 @ 17:42:02 #90
255123 crew  iBenny
Legen...wait for it...
pi_94644772
Na een spontane actie van de mannen om zich als vrouw te verkleden, door de kleding van de vrouwen aan te trekken. (En de vrouwen hetzelfde doen met de kleding van de mannen) Klinkt er muziek uit de speakers, Bad Romance van Lady Gaga. Als het nummer is afgelopen wordt Servio bedankt en wordt er geroepen "We komen je opzoeken!".
...dary!
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  zondag 27 maart 2011 @ 18:12:58 #91
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94680167
Gisteravond was er een verjaardagsfeest voor Laura. Hoewel ze heel de dag in haar bed had gelegen, kreeg zij toch de kans 2 anderen mee te nemen naar een diner met Laura's favoriete eten. Zij nam Alex en Jo mee uit eten, waarna ze in het huis getrakteerd werd op een surpriseparty inclusief taart met een kinderfoto van Laura erop (Gemaakt door de redactie). Ook kreeg Laura allemaal verjaardagskaartjes en daardoor werd ze erg emotioneel.

Vandaag: Philip heeft Monique naar zijn geheim geleid. In het COS-topic vraagt men af wanneer Philip daar een sanctie voor krijgt.

quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:57 schreef meneertje1972 het volgende:

Ja. Monique vertelde net aan Gerard het volgende:
Ik (monique) vroeg aan Flip of hij een relatie heeft met Olympische medaille winnares.

Nee, zei Flip toen. Denk ff na. De geheimen van Cynthia en Sofia waren in bepaalde tijdsvorm. Zo moet je het zien.

Ooo zei Monique dus het is HAD een relatie met Olympisch Goud.

Kortom: Flip heeft geheim geholpen te raden = EXIT (maar de redactie moet dit maar net gezien hebben maar die zitten lekker op terrasje nu in het zonnetje)


[ Bericht 16% gewijzigd door ArnieAlberts op 27-03-2011 18:26:00 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_94707279
Maandag 28 maart.
Het is bijna half 12 Nederlandse tijd en * de stem * klinkt door de speaker.
Ze moeten allemaal op de bank plaatsnemen, en er mag gedrukt worden op iemand zijn geheim.
Er wordt een beetje overlegd wie wat gaat doen, en Monique vraagt of zij mag drukken.....Op wie wordt er gevraagd, Monique antwoord dat ze op Philip zijn geheim gaat drukken.
Iedereen stemt ermee in en Monique gaat nu vlug samen met Laura naar de slaapkamer om even te poederen ( tv opnamen dus je moet er een beetje netjes bijzitten)
Ondertussen zie ik Aafke lekker het deeg kneden met een bak op haar schoot op de bank.

Buiten zitten Gerard Alexander en Shoron te praten, Gerard vraagt aan Sharon of ze wel eens met een auto te water is geraakt, Nee zegt Sharon dat ook niet.\
Gerard blijft 36 uur per dag met het spel bezig, en water en Sharon horen bij elkaar, maar wat daar zijn alle bewoners nog niet achter..............(Tsunami)

Weer terug in de slaapkamer waar Sharon aan Philip vraagt, weet je ongeveer waar Monique voor gaat drukken, Philip weet wel zeker waar ze voor gaat drukken.
Monique zegt nu, dat ze het wel 100% zeker weet het geheim van Philip en hoopt dat ze de naam wel goed heeft ( Femke Heemskerk)
Dan klinkt *de stem* wil Monique naar de kamer van de waarheid komen, ze holt naar binnen en sommige wensen haar Succes.
Dan wordt ook Philip door *de stem* naar de KVDW geroepen, hij roept vrolijk.......Nou wat een verrassing en loopt er heen.

Dan zijn Philip en Monique weer terug uit de KVDW...Philip loopt de tuin in en zingt.........We hebben een clubje opgericht en ik hoor erbij, en Monique komt ook breed lachend de huiskamer in lopen........... We wachten af als de bewoners weer op de rode bank moeten.

Na ongeveer een half uurtje wachten klinkt weer * De stem *, ze moeten weer met zijn alle verzamelen op de rode bank.
Monique en Philip zitten naast elkaar op de bank en lachen naar elkaar, voor hun is het extra spannend........................
Dan klinkt weer * De Stem* en hoppa we hebben een SL. Ook de streamers moeten netjes wachten.

[ Bericht 4% gewijzigd door Toverheks op 28-03-2011 13:41:27 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 28 maart 2011 @ 12:58:50 #93
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94709713
een kleine toevoeging op ons heksje die het altijd zo mooi op kan schrijven!
Na de StreamLock is het weer vrij snel duidelijk dat het geheim van onze flip geraden is door Mo.
Ook is vandaag weer de dag dat de bewoners moeten gaan nomineren deze week zullen de mannen weer de vrouwen gaan nomineren volgens de stem. de mannen zijn er weer flink over na aan het denken wie deze week volgens hun de stemmen in ontvangst mogen nemen!
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  maandag 28 maart 2011 @ 17:08:12 #94
139929 GerritB
Ik wil geen ondertitel
pi_94720906
oplossing van de getallenreeks(staat wel vol met spelfouten):

als jullie dze cijferreeeks woord voor woord letterlijk knnen oplezen moogen jullie twee eetbare producten kiezen uit de kast der verleidingen hier veer mag iemand zich melden in de kamer van de waarheid
  maandag 28 maart 2011 @ 23:12:52 #95
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94742805
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 23:10 schreef danilel het volgende:

[..]

Sharon wilde Jo troosten toen ze verdrietig over de nomis was.
Jo bleef maar bezig met ik ik ik , ik wil niet het huis uit, ik wil niet dit ik wil niet dat.
Sharon zei dat zij dat natuurlijk ook niet wilde maar dat het nu eenmaal zo is.
Toen zei jo maar het gaat om mij niet over jouw geheim.

Sharon zei toen; "ik heb te geprobeert te troosten, het is wel goed zo

Sharon was geiriteerd omdat jo alles op zichzelf betrekt, heel veel irri's kwamen omhoog, ze heeft zich ingehouden maar is weggelopen.

Jo weet precies wat ze geflikt heeft want ze zei tegen iemand anders die erbij stond : "gaat ze nu heissa maken om wat ik zei

sharon was gebroken en heeft gehuild, wat en hoe precies was niet te volgen door dat er SL's waren.

Jo heeft een paar keer schijnheilig excuses willen aanbieden (nadat iemand anders haar gezegd had dat te doen).
Sharon werd alleen maar nog geirriteerder door het schijnheilig gedoe en heeft geen zin om met Jo te praten.

dit is zo ongeveer een samenvatting ;)
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
pi_94764955
Flip en Beppie zitten aan de tafel, ze spreken over wat ze vroeger deden en hoe er nu tegen hun aan gekeken wordt.
Joanna is wel bang dat er kritiek over haar is, daar kan ze heel slecht tegen zegt ze tegen Flip.
Flip heeft het of hij in roddelbladen zal staan, nou Flip even schrikken, je staat tongend en al vandaag in de telegraaf met Femke Heemskerk.
(arme meid die wil toch niet bij zo een prog. betrokken raken lijkt mij) laat staan aan die relatie herrinerd worden, het is niet voor niets uit. maar dat is mijn mening.

Joanna vertelt dat ze al meer dan 3 a 4 jaar een Relatie heeft ( Dennis, maar inmiddels weten wij wel en zij niet dat Moeder Joanna even de vuile was heeft buiten gehangen betreft Relatie is uit en Dennis is gaan fierefluiten)

Ze hebben het er nu over wie op wie gestemd heeft.
Het is nu een beetje raden en gissen voor mij omdat ze niet alles uitspreken wat ze bedoelen.
Joanna gaat plassen, ze wordt er een beetje moe van, ze bedankt Flip wel voor het gesprek.

Ook Maik is nog niet terug, er was vannacht een SL van meer dan een uur en de streams gingen weer aan en maik was weg.
Er is ergens een brief waarin stond dat Maik het niet meer trok.
Gerard liet vanmiddag vallen dat het zo kleuterachtig was hoe het *toneelstukje* vannacht is opgevoerd, zullen we wel in de tv uitzending zien.
Ook komen de ex bewoners of sommige ex bewoners na de Live uitzending van a.s. donderdag weer het huis in.
Wat daar de bedoeling van is weten we niet maar ook dat zullen we gaan volgen op de stream.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  dinsdag 29 maart 2011 @ 16:53:46 #97
2961 Capaja
Cappie voor intimie
pi_94767000
De stem heeft een groepsmissie
die staat in het teken van : samen uit samen thuis
en uiteraard is deze "tot nader order"

de bedoeling is dat ze letterlijk als groep moeten gaan leven
als 1 hele groep door het huis bewegen
de stem geeft voorbeelden : als 1 bewoner naar de keuken gaat, dan gaan jullie allemaal
iemand naar het toilet, dan iedereen bij de deur wachten
neemt een bewoner een duik in het zwembad ? dan allemaal gaan zwemmen
als deze missie lukt ligt er een verrasing klaar in de geheime kamer 1 bewoner mag die ophalen de andere kijken mee op de tv
bewoners is dit duidelijk ?
JO : NEE
wat als ditmislukt ?
De stem : daarover doe ik geen afspraak

vanaf dit moment leven jullie als groep samen
HeddeGijDaGezeetGehadJaMinDeDaWerklijkWaarHoeDoeDeGijDaHoeDoeDeGijDaHoeHeddeGijDaGedaan?
pi_94768221
Groepsmissie.het motto van deze missie is, samen uit samen thuis
het is de bedoeling tot nader orde letterlijk samen leven, en als een hele groep door het huis bewegen.
als er 1 bewoner aan de keukentafel dan allemaal..als iemand moet pissen moet er eentje bij de deur wachten.
als iemand wil zwemmen moeten ze allemaal zwemmen.
als het lukt deze groepsmissie ligt er een verrassing klaar in het berghok de andere mogen dan meekijken via de tv.

bewoners is dit duidelijk, nee en ja hoor ik............hoe lang duurt het.
De stem doet nog geen uitspraak hoe lang het duurt.
De groepsmissie is nu gestart.

Het begint al leuk, zo te zien hebben Gerard,Karim en ook Aafke en Sharon er zin in, die zien de lol er wel van in....Aafke oppert dat er nog wel gesport moet worden waarop Flip al zowat een hartverzakking krijgt bij het idee, en nee roept.
Beppie Breipen haar gezicht hoef ik hier niet nader te omschrijven, doe je ogen dicht en je ziet al hoe zuur ze kijkt bij deze groepsmissie.
Iedereen zit op bed bij elkaar en Gerard sjouwt even wat hij allemaal in zijn lade heeft liggen, over Maik......die heeft een gastrol hier gespeeld, 2 keer zelf zegt Gerard _O- Hij laat foto`s zien van de ex bewoners en vertelt er een verhaaltje bij.
Gerard is echt de gangmaker en denk dat deze groepsmissie een kolfje naar zijn hand is.
Zag ze met zijn allen ook eerder de tanden poetsen, Karim en Gerard hadden de grootste lol.
Gerard vraagt nu hoe de bewoners zijn bed vinden, want iedereen zit nu gebroedelijk naast elkaar op Gerard zijn bed.
Ze gaan nu met zijn allen naar buiten, gitaartje mee vraagt Alexander en ze lopen achter elkaar achter Aafke aan die het voortouw neemt.
Er wordt nu om en om voorgelezen uit het boek *de moderne man*
Gerard leest nu voor en denkt ondertussen terug aan zijn trouwdag.
Gerard nu over zijn trouwdag in een grote boederij met een bandje, 2 gitaren en het was schitterend weer. het was in augustus.
geloof dat Gerard en Fenneke al 20 jaar getrouwd zijn.
Fenneke heeft Gerard gevraagd, kijk dat is een moderne vrouw :+
Als ik het zo zie wordt het misschien vanavond een leuke streamavond.
Hoop dat *de Stem* geen spelbreker wordt en dit tot donderdag volhoud.
De groepsmissie heet Samen uit!!Samen thuis!! zal het iets te maken hebben met dat de ex bewoners, of sommige ex bewoners na de live uitzending van a.s. donderdagavond weer hun opwachting maken in het Huis der geheimen.
We wachten af...............................................

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 29-03-2011 17:48:58 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94791759
De nacht is gevallen en de bewoners zitten allemaal op de rode bank.
Dan klinkt de stem en de genomineerde mogen beginnen aan hun praatje.

De 3 genomineerde dames houden een afscheid rede en delen iets persoonlijks uit aan de bewoner waar ze toch meer een klik mee hadden dan de ander.

Aafke geeft een hoedje en haar pantoffels, dacht aan Monique maar ik viel er midden in dus excuus van Aafke niet alles mee gekregen.
dat hoedje was voor iedereen, elke dag een leuke groet met die hoed.

Joanna bedankt Flip, omdat ze veel steun aan hem heeft gehad omdat ze het erg moeilijk heeft qua heimwee, ze laat een traantje, Flipje en zij hebben een heel persoonlijk gesprek gehad waar ze niks over wilt zeggen. Het ging een beetje over heimwee en thuis en dat Flip haar dingen heeft laten inzien.
Ze wil Laura een kadotje geven en dat Laura er trots op is en het zal dragen, een tjoepdress zoiets, een kledingstuk dat je lichaam precies eruit laat zien zoals het is...............

Sharon is aan de beurt, ze bedankt iedereen maar Gerard is speciaal voor haar.
Gerard krijgt een kadotje van Sharon ze geeft hem iets mee dat ze zelf het gemaakt heeft ze zegt ik weet dat iedereen eerst dacht dat je op het zelfde geslacht viel wat achteraf niet waar is.
Ze heeft een mooie collage voor Gerard gemaakt.
Ze heeft veel respect voor gerard de self made miljonair die alles op eigen kracht heeft gedaan.
Ze heeft het nu over Fenneke, en ze zegt ik weet je hebt een sterke vrouw achter staan en hoop dat je af en toe naar deze collage kijkt en en beseft dat jij alles uit het leven haalt wat erin zit.
en ach vind dit zeer oprecht van Sharon, niet gespeeld maar dit meent ze echt ^O^
Hoor Sharon en Gerard napraten, hij vind haar echt goed in het openbaar spreken omdat Sharon het ook gewoon uit de losse pols zo oplepelde en niks had voorbereid met haar toespraakje.

[ Bericht 1% gewijzigd door Toverheks op 30-03-2011 00:39:01 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 30 maart 2011 @ 12:38:46 #100
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94804118
Even het Filmpje van vannacht terug gezien. ^O^ Met een vette pluim naar Flasbox die heel wat filmpjes voor het nageslacht op FOK zet ^O^

Beppie stapt haar bed uit en trekt haar badjas aan, ze raapt haar breiwerk van de grond af en sluipt de slaapkamer uit.
Binnen in de keuken kleed ze zich zelf aan, hakken aan en kijkt nog even om haar heen en verdwijnt dan door de deur van het Labyrinth.

Dan is het ochtend.......Monique staat aan de keukenbar de brief te lezen die Joanna heeft achter gelaten voor de bewoners, dan roept ze daaaaaagggg krijg de schijt......dan rent ze naar de slaapkamer, doet de deur open en zegt........Sorry jongens, ik had gelijk, ze is weg.......Neeheeee hoor ik Laura roepen, dan zie ik Laura de slaapkamer uitkomen met een hardgrondig Godverdomme en die loopt achter Monique die nu bij de deuropening van de mannenslaapkamer staat.
Ik hoor Flip nog zeggen met een slaperige stem......Ze zei het gisteravond nog tegen mij en weg is het beeld en het geluid.
Dus conclusie deze missie is gewoon ook WEER mislukt, je mocht je eigen geheime missie niet bekend maken, maar Joanna heeft het toch tegen Flip vertelt.
Dom dom dom en ben benieuwt of ze hier voor een sanctie krijgt.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')