En de rest door de afvoer? Och heit, arme zielquote:Op woensdag 16 november 2011 21:18 schreef mootie het volgende:
Zelf soep trekken, na een paar uur met een warrig hoofd afgieten. En het dan verkeerd om doen.
Daar stond ik, met een vergiet vol soepgroente, mergpijp en soepvlees
Geen drupje bouillon over.quote:Op woensdag 16 november 2011 21:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En de rest door de afvoer? Och heit, arme ziel
Gelukkig hebben jullie een rookmelderquote:Op woensdag 16 november 2011 21:42 schreef DuranK het volgende:
Een blunder van mijn moeder.
Ze was boontjes aan het koken en toen ging ze even naar de winkel. Ze dacht dat ze het vuur uit had gedaan, echter ze had het vuur op de hoogste stand gezet!!
Even later word ik wakker van gepiep (het was 's ochtends hoor). Ik denk, kut wekker. Nee is het niet, kut telefoon! Nee, ook niet. Loop ik de gang op, helemaal gevuld met zwarte rook en een kei hard piepende rookmelder. De boontjes waren ondertussen helemaal verkoold, net houtskool.
Oeps
Hier hang 1 rookmelder... op zolder.. zonder batterij.quote:Op woensdag 16 november 2011 21:50 schreef Zonnetje1981 het volgende:
[..]
Gelukkig hebben jullie een rookmelder
Zonde, is best lekker !quote:Op woensdag 16 november 2011 22:36 schreef Melleyn het volgende:
Ik had zo'n gratis zakje Braadstoom Geheimen of hoe heet het van Knorr, dus ik dacht die gaan we eens proberen. Oven voorverwarmd, kip, groenten en kruiden in de ovenzak en hup de oven in.
Kwartiertje later ging de rookmelder af. Had ik de over op grill gezet in plaats van hete luchtDe zak was over de hele boel heen gemolten
Ik heb het later nog een keer gemaakt (met de nodige grappen vooraf van mijn wederhelftquote:
Toen lag de vloer nog niet vol ofzoquote:Op woensdag 16 november 2011 23:59 schreef 19hunter91 het volgende:
Na 6 liter in de pan gegooid te hebben, kwam ik er pas achter
hier voor de placemets, die druipen heel mooi over t rekjequote:Op woensdag 16 november 2011 22:54 schreef junkiexp het volgende:
Wij gebruiken trouwens de oven vaak als bergruimte voor verse broodproducten.
De rest kunnen jullie wel raden
Mijn moeder vond de oven wel een mooie opbergplek voor de handleidingquote:Op woensdag 16 november 2011 22:54 schreef junkiexp het volgende:
Wij gebruiken trouwens de oven vaak als bergruimte voor verse broodproducten.
De rest kunnen jullie wel raden
het kraantje zat aan de achterkant.quote:Op donderdag 17 november 2011 00:16 schreef DrNick het volgende:
[..]
Toen lag de vloer nog niet vol ofzo
"Will it blend?" (zie YouTube)quote:Op donderdag 17 november 2011 10:39 schreef rhubarb het volgende:
M'n huisgenote had niet door dat er nog een theelepel in de blender zat, tijdens het maken van pina colada...
Geweldig topicquote:Op woensdag 16 november 2011 22:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Dit topic
Boerenkool met een eigen wil.
Ik ontbijtkoek, wordt het ook lekker dikke jus vanquote:Op vrijdag 18 november 2011 18:46 schreef Isegrim het volgende:
Dat is geen blunder, wij doen heel vaak speculaaskruiden in runderstoofpotjes!
voor mij was et gewoon smerig om te ruikenquote:Op vrijdag 18 november 2011 18:46 schreef Isegrim het volgende:
Dat is geen blunder, wij doen heel vaak speculaaskruiden in runderstoofpotjes!
Een beetje zoals havermout maken en daar nootmuskaat overheen gooien in plaats van kaneelquote:Op vrijdag 18 november 2011 19:23 schreef bonke het volgende:
[..]
voor mij was et gewoon smerig om te ruikenheb ook meteen die bus weggegooid want waarschijnlijk heb ik die verkeerd uit de winkel gehaald
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |