Wat jij bedoelt is 'deeg voor hartige taart'. Dat is ook geen bladerdeeg.quote:Op donderdag 10 maart 2011 09:18 schreef ad0rable het volgende:
Nee maar dat 'bladerdeeg' voor hartige taart is wel echt heel vies. Krummelig en zwaar.
Dat 'gewone' roomboter bladerdeeg is vet lekker voor je quiche!
Jep, daar zitten je smaak en geurpapillen.quote:Op woensdag 9 maart 2011 20:20 schreef bushwackerish het volgende:
roomboterbladerdeeg of gewoon bladerdeeg verschil zit echt tussen je oren.
Ben blij dat jij het zegt, want ik vind de roombotervariant ook lekkerder.quote:Op donderdag 10 maart 2011 12:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep, daar zitten je smaak en geurpapillen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |