Is er ook een reden dat je de livestreams van Al-Jazeera in je signature hebt staan, anders dan interessant doen?quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:07 schreef Hans_van_Baalen het volgende:
De verhouding is de ratio tussen twee grootheden en geeft aan in welke mate de ene stof tot de andere staat.
Ik hoop dat het lukt zo.
Dan kan je toch even een verhoudingssommetje maken tussen de zoetstoffen? Die zullen beide in die link staan?quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:04 schreef TheHappyPrince het volgende:
Bedankt voor de link, maar ik moet weten wat de verhoudingen zijn tussen vloeibare natrena zoetstof en de vaste variantDus niet tussen vloeibare zoetstof en suiker...
Wat verhitten betreft zit het wel goed.
Nee.quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:08 schreef TheHappyPrince het volgende:
[..]
Is er ook een reden dat je de livestreams van Al-Jazeera in je signature hebt staan, anders dan interessant doen?
Dat bemoeilijkt het helaas wel. Ik wil straks geen mierzoete of flauwe cake uit de oven halenquote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:08 schreef Spees_Eend het volgende:
[..]
Dan kan je toch even een verhoudingssommetje maken tussen de zoetstoffen? Die zullen beide in die link staan?
Edit: ik zie nu pas dat het dus exact dezelfde soort zoetstof is, alleen dan in een andere vorm. Dan gaat het tabelletje idd niet op.
Dat vraag ik me ook af, de poederzoetstoffen die ik ken zijn zo licht dat je wel HEEL veel zoetstoffen nodig hebt om aan 100 gram te komen.quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:13 schreef TheHappyPrince het volgende:
Voor Natrena vloeibaar geldt iig dat 4 ml gelijkstaat aan 50gram suiker. Helaas heeft die kuthoer van en Sonja Bakker (recept is van haar) er niet bijgezegd van welk merk je 100gram zoetstof nodig hebt, anders kon ik het vergelijken.
Dit sommetje klopt op zich wel maar ik denk niet dat de 100 gram die sonja bedoelt van toepassing is op deze zoetstof, want het equivalent van 800 gram suiker is heeeeel zoet! In een gemiddelde cake zit 200 gram suiker en dan is ie al vrij zoet. Laat het voor een (erg) zoete taart maximaal 400 gram zijn? Of je moet een heel grote taart maken.quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:16 schreef TheHappyPrince het volgende:
Mocht het om dezelfde zoetstof gaan, dan heb ik 64ml zoetstof nodig om het equivalent van 800 gram suiker te halen (en 800 gram suiker = 100 gram zoetstof)?
Ik ben niet zo goed in rekenen.
Ah daar kan ik wel wat meequote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:22 schreef TheHappyPrince het volgende:
800 gram is idd erg veel. Ik heb het iig nodig om de eieren mee tot een schuim te kloppen (kun je überhaupt wel schuim kloppen met vloeibare zoetstof?)
Ik denk dat ik het gewoon ga proberen met suiker, moet mijn vader maar niet zo dom zijn. Maar nu rest de vraag, hoeveel gram suiker? Het wordt een kwarktaart met perziken.
Ja eej, zit ik allemaal voor je te googlen!quote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:23 schreef TheHappyPrince het volgende:
Ik heb er al helemaal geen zin meer in. Als ik nu begin is ie pas om 11 uur klaar, dat onding moet een uur in de oven.
Wow, ik heb nog nooit een taart gehad die aan me is opgedragenquote:Op dinsdag 8 maart 2011 21:26 schreef TheHappyPrince het volgende:
Ik ga ook wel bezig hoorIk draag hem aan je op!
Ik denk dat ik 150 gram suiker ga gebruiken, dank je. Ik denk niet dat die eieren gaan schuimen met vloeibare zoetstof
Als ik klaar ben en nog leef laat ik weten of het is gelukt
Wie zegt dat ik op dieet ben? Heb het boek van iemand geleend omdat er lekkere recepten instonden.quote:Op dinsdag 8 maart 2011 22:17 schreef Sakura het volgende:
sonja bakker![]()
zoetstof chemische gifige teringzooi![]()
mensen die beide gebruiken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |